Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 5
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by Sabina
pai la vara vom fi din nou la Busteni, deci poate ne vizitam, ca Brasovu-i aproape! (sper ca nu bat campii)
Mai aproape!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Sabina spune:
aaa......mai la sud sau mai la nord?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Bee spune:
Buna fetele.
De data asta sunt la zi macar cu cititul.
Rita, nu cred ca exista cuvinte care sa te consoleze! Imi pare rau.
Parca pe langa toata durerea asta, toate zbaterile si offf-urile noastre de mame sunt nimic.
Ai mei sunt bolnavi amandoi. SI am facut si eu o gresela pe care o sa-mi fie greu sa mi-o iert. Am minimalizat boala fetei mele, care cica e maaare! Cum mare, ca pitica mea abia a facut 2 ani! Ai mei bolesc cu spor amandoi de cand cu vremea asta oribila (2 luni). Adica muci la greu si cam atat. Pe bebe l-am aspirat si aspirat, ca se ineca. Pe Ana am lasat-o sa sufle singura. Vb vine " sa sufle". Ca facea un fel de "cahhh" din gura, cand cica sufla nasul. Si sambata mi-a facut febra si a inceput cu o tuse ingrozitoare. DOctorita de familie mi-a spus :antibiotic. I-am dat. Azi e miercuri si fii-mea tusea si mai rau. Dar la doctor am ajuns mai mult de groaza lui bebe, ca mi s-a parut ragusit+ tuseste si el. Ana mea are iar bronsiolita, am inceput aerosolii (bine ca am aparatul acasa, dar in seara asta nu gaseam substantele de care aveam nevoie), e destul de rau. Insa Razvan nu are decat secretii nazale. Bine ca n-au coborat mai jos. SI stau si ma intreb: de unde a luat fata mea beleaua? La gradinita nu merge, la kineto am sarit tura asta, afara a fost extrem de frig si urat si nu i-am scos raciti. Magazine cu ei, nu! Am iesit cu amandoi acum o saptamana sa faca Razvan vaccinul la dispensar. SI sigur de acolo a racolat Ana ceva virus. Acum i-am facut si testele de alergie, ca prea e cu imunitatea la pamant. Razvan e ok, daca exceptam secretiile nazale, un hidrocel si pielea extrem de sensibila. Ca palme+ talpi transpirate, coaste evazate si fontanela fff mare, nu se pun ca e prea mic, desi e clar lipsa de calciu. Toate se rezolva pana la urma cu rabdare. Dar ma omoara cu zile vremea asta urata. Azi abia ce-am mai vazut soarele.
Spor la diversificat fetelor! Pana ne apucam si noi se face primavara de tot! Laptic sa am.
,
Bee,
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
Marunzika spune:
quote:
aaa......mai la sud sau mai la nord?
O tzarica mai la deal!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Sabina spune:
pana la Predeal?
bee, acush citesc ce-ai scris si tu.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Marunzika spune:
Bee multa sanatate Anei si lui Razvanel!
Si Yannisa are palmute si talpisoare transpirate mai meru, sa-mi fac griji oare?
Yannisa Milena
24.08.2007
Sabina spune:
Bee, ooof, sanatate puilor!
Ai incercat la Anutza cura cu oua de prepelita? fac minuni, cu o conditie, sa le dai Crude.
Galbenusul doar.Eu i-am dat cate doua, apoi dupa cateva zile 3, pana am am ajuns la 4.
Sofia le-a acceptat cu mare placere, pt ca sunt "oua mici".
Intr-adevar vremea asta e ucigatoare. Regret ca am venit in bucuresti, am iesit azi cu carutul si a trebuit sa ies urgent din parc, nu se poiate circula de mormane gri si flescaite! Sofia mergea pe trotuarul cu zapada, si eu cu carutul pe strada, cu ochii la ea.nasol.
Marunzika spune:
quote:
pana la Predeal?
Yannisa Milena
24.08.2007
Sabina spune:
deci la vara facem gasca la catzarat
Bee, te bagi?
Marunzika spune:
Fug la nani! Desi as cauta tzinuta de botez pt printesa! Chiar mamici de printzese, de unde se pot procura rochite pt botez?
danni, de unde ai luat rochita+palariuta, ca tare mumoase erau?
Yannisa Milena
24.08.2007