Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Am fost si noi ieri la controlul de 4 luni...baiatul e ok are 7,8 kg si 66 cm, nu are nimic in gatut si nici la plamani...dar dr e de groaza...mi-a zis ca trebuia sa-i dau suc deja daca vreau sa incep diversificarea...adica la ea sucul nu e diversifcare...ma rog...am mai auzit "placa" asta...
Aaa si ce m-a mirat cel mai tare mi-a zis sa-l invat cu lapte praf daca vreau sa merg la job...Da de ce as face-o? II bag diversificarea la masa 2 si 3 pana la masa 4 sper sa ajung acasa si o sa fac un efort sa aiba lapte de la mine in acest rastimp pentru completare. Eu zic ca e suficient? Sau sunt eu optimista????

A mai zis si ca are buricul prea mare? Nu inteleg cum...ca o forma absolut normala si nu are nici o umflatura sau altceva...cica "orificiul" ca sa ma exprim cumva e prea mare.Cum vine asta nu stiu, dar voi studia problema...oricum solutia era sa-i fi pus banut cand era mai mic...

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Bee, multa sanatate puiutilor tai.

Sabinelu, la gratarele m-as baga si eu, cu urcatul pe munte mai greu, dar cine stie

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

despre transpiratie, eu stiam ca e normala, vedeti sa nu-i imbracati prea gros.
Sofia transpira la ceafa, Gheo vad ca e mai netranspiracios.

fetele, voi datu ztmafluor? Sofiei nu i-am dat pana la 5 ani...si are o cariuta (plombata)
la asta micu iar n-am dat...nu stiu ce sa zic.ca dupa ce ies dintii, cica nu tre sa mai papa nimic dupa pastiluta, or eu prevad un viitor luminos de tzatza noaptea pana la 2 ani.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, eu i-am dat Alexandrei zymaflor pana la 3 ani. Doc mi-a spus ca odata inceput tratamentul nu se accepta intreruperi pana pe la 12 ani, iar daca il intrerupi totusi, nu mai continui. Cum spuneam eu i-am dat pana la 3 ani, cand din cauza unei interventii chirurgicale am incetat sa-i mai dau si apoi nu am mai reluat. Deocamdata la 4 ani sta bine cu dantura,nu are nimic, insa sunt obsedata pe chestia asta si chinui copilul periodic cu toanele mele.

mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna, fetelor!
Eu acum incept sa-mi revin ca am avut 2 zile cam ocupate. Marti am fost sa-mi fac testul Papa si apoi plimbare cu bebe, ieri am avut dentist si curs de dans...super ocupati am fost. Dar vestile sunt bune. La dentist mai merg in octombrie 2009, daca totul e ok si nu apar probleme. Si ca veni vorba de dinti si am vazut ca s-a discutat, dentista mea (romanca) e super si are o fetita superba de vreo 2-3 anisori. Ieri am vorbit cu ea despre dinti la bebei si mi-a zis ca ea a masat gingia fetiteti de la 4 luni cu o chestie de silicon ce se pune pe deget. Apoi, cand a aparut primul dintisor, spalat cu periuta de bebe si cu pasta de dinti speciala, care are doar 500 ppm (asta e parti per milion) fluor. Si se foloseste putina pasta, cat un bob de mazare. Ca referinta, pasta pt. adulti are 1000 sau 1500 ppm fluor. Deci nu trebuie prea mult fluor la bebelusi. Am vazut ca parca discutati daca sa dati la bebelusi fluor. Noi nu o sa dam, dar spalam dintii corespunzator. Mie mi-a dat si denumirea a 2 paste de dinti pt. bebei ce se gasesc pe aici, Elmex si Nenedent (asta e americana), poate va intereseaza.

Ca o chestie amuzanta, ieri a tinut cam mult anestezia locala si mi se facuse o foameeee, asa ca m-am gandit eu sa bag un iaurt cu fructe. Si am avut parte de o mostra de ce o sa ma astepte la batranete... M-am facut toata de iaurt pe barbie, ca nu simteam mai nimic. Noroc ca mainile imi functionau si am simtit iaurtul intins sub gura. Hihihi.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

pentru Cristina85ss, o zi cat mai calda, iar in jurul tau sa fie persoane cat mai dragi tie! Sa ai parte de sanatate, fericire si prosperitate! LA MULTI ANI!

mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by Annisia
Da, deja fetele au inceput sa puna pozicile... O sa gasesc o modalitate sa nu mai apar eu motz pe prima pagina a albumelor... Nu stiu cum s-ar putea face sa apara un text, fara foto???

Eu am scris textul in Power Point si l-am salvat ca .jpg (format poza adica). Si apoi incarci asta pe webshots.

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani! sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi.

am pus si eu pozici in album

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Buna ziua
Am postat si eu la papanashi.
Ieri la noi a fost o zi frumoasa. Luca a mers cu mami pana la servici si apoi la buni.
Azi trebuie sa mergem la verisorul lui Luca, face 7 ani.
M-a durut tare ca au existat certuri aici. Eu vad acest forum ca un sprijin si de cate ori am avut momente mai grele am intrat si m-a linistit faptul ca exista persoane care trec prin aceleasi lucruri si ma inteleg. Asa ca STOP CERTURILOR.
Cred ca am fost toate marcate de durerea Ritei. Unde e site-ul Maiei? In memoria ei as vrea sa citesc si eu.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Fetelor va deranjez si eu cu o rugaminte. Recomandati-mi va rog o clinica unde pot sa fac o programare pentru urmatoarele analize la fetita (si medici la care ati fost si sunteti multumite si ceva nr. de telefon):
-analiza de sange
- urocultura, coprocultura si coproparazitologic (si cum recoltez probele? exista in farmacii recipiente pt recoltare si sa le iau acasa si sa ma duc cu ele?)
- un neurolg peditru bun si vreau sa-i fac si eu EEG
- oftalmolog
-ortoped (pt. consult pentru ca are un pliu la fund asimetric)

Multumesc mult pentru eventualele raspunsuri

Duminica am avut botezul si petrecerea acasa si a fost super fain..am avut 34 de invitati..ultimul invitat a plecat la 11 seara. Masa a fost bufet, toti au fost super incantati de tot, incluv de tortul de ciocolata frantuzesc. Fetita a fost cuminte cuminte.. sunt supe fericita ca totul a iesit ff bine asa cum ne-am dorit.

Acum sunt in plin proces de pregatire psihologica pt. intoarcerea la munca pe 29 ian.:-( imi este teama de cum se va descurca mama soacra pt ca ea mai mult adoarme la san, suzeta nu vrea....offfffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Multumesc fetelor ptr urariile de bine.Am si eu o problema cu fetita mea,la 4 luni cantareste doar 6 kg,a luatin 6 saptamani doar 600 gr.e mult sau putin? Medicul a spus sa incep sa-i dau lapte praf ptr ca eu o alimentez in totalitate la san,oare fac bine sa-i dau sau gresesc? Voi ce spuneti?

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput