Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 17
paxela spune:
acum cateva zile a fost o mica eroare la forum , Sherbi a pus poze atunci uitati-leaici
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
roxygeo spune:
Buna ziua stup!
La multi ani sarbatoritilor si multa sanatate bolnaviorilor!
Ma gindesc sa va propun o noua tema de discutie, care a aparut la noi in familie de ceva vreme:Ce party organizam la 1 an? La restaurant sau acasa??? Rupem turta, taiem motu? Mergem si pe la biserica?!?!
Noi de exemplu am vrea sa organizam un party la un restaurant (ca avem vreo 40 de persoane), cu bufet suedez, dupa-amiaza, si sa-i rupem si turta tot atunci.
Io sunt cam trista ca nu prea avem copii mici in jur...asa ca bebelina va fi singura, eventual cu o fetita de 5 ani.
Pupici
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
radcarmen spune:
Salutare!
Loradin draga mea m-ai facut sa lacrimez cand am citit poezioara. Imi e sufletul sensibil cand e vorba de mame, dar stiu ca tu ai patimit mai multe si intelegi perfect. E frumoasa si sensibila ca si tine poezia.
Roxygeo - petrecerea de 1 an o voi face acasa, dar de pe acuma mi se face parul maciuca la gandul ca, spre deosebire de tine, voi avea casa plina de pitici. Pana aici nici un bai, doar ca nasa mea are niste teroristi care sper sa nu imi darame casa, mai ales ca e pe structura de lemn. Habar nu am ce o sa fac de mancare, sau mai bine zis ce o sa comand ca sa nu am de platit firma de curatenie apoi. Is un pic dusa, stiu...dar is in cunostinta de cauza. As face petrecerea cu draga inima la restaurant daaaaaaaaaaar... nu sunt bani. Asta e...
Peste nici o luna avem aniversati. AMR mic...
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
ddana spune:
Salutare!
Kitty, multumim de pupici si de incurajari.
Noi chiar avem nevoie de ele.. Dragos are otita. Am observat de cateva saptamani ca isi pune manuta la urechi destul de des, dar... Am ignorat o vreme, de ce: era in perioada cand invata cum e cu "alo, alo" si gesturile semanau foarte tare. In plus, nu a dat nici cel mai mic semn de boala: nu tu temperatura, nu tu tusit sau altceva... Totusi, am zis ca o sa-i spun doctoritei, pt orice eventualitate. Ea- pediatra - il palpeaza la urechi, nu avea instrumentar special, si zice ca are intr-adevar o oarecare sensibilitate, nu-i placea sa fie atins, si ca ar fi bine sa il vada un orelist. Bun, imi da trimitere la acelasi cabinet unde il duc mereu pe Dragos. Orelista amana de trei ori intalnirea. Ca probabil nu avea alti pacienti, si ce si-o fi zis, de ce sa vina doar pentru un copilas... Cand in final a binevoit sa-si faca aparitia... surpriza... Pai ea nu are intrumentarul de care ar fi nevoie, sa venim noi la spital peste inca o saptamana, si nici lumina nu e buna, dar dupa cate vede ea, nu e nimic, sa stam linistiti...
Am hotarat sa nu mai stam linistiti, desi Dragos nu dadea in continuare nici un semn cas-ar simti rau, in afara de atingerea urechilor. L-am dus la o alta doctorita care ne-a zis scurt " otita mediana acuta" si tratament cu augmentin si nurofen, plus curatarea nasului de 4 ori pe zi cu ser fiziologic. Asta se intampla joia trecuta. Azi l-am dus la control si ne-a zis ca e mult mai bine. Si n-ea mai zis si ceea ce nu spusese joi, si anume ca era atat de rau incat mai avea putin pana la perforarea timpanului...
Ufff... nu vreau sa va spun cum m-am simtit. Ar fi trebuit sa-l duc din prima la un medic competent. Acum asta e. Dar nu ma pot abtine sa nu va spun ca prima doctorita mi s-a parut absolut pe din afara, dezinteresata, lenesa si incompetenta. Adica... dupa ce ne amana de trei ori intalnirea, vine la cabinet fara tot ce ii trebuie unui orelist, si nu recunoaste o otita, care ar trebui sa fie foarte evident pentru un medic de specialitate, nu? De obicei ma abtin la a critica si aprecia medici, pentur ca eu nu sunt in masura sa fac asta, dar acum mi s-a parut strigator la cer.
Si de asta am scris toata povestea, sa va atentionez, otita poate fi in forma grava fara alte simptome... mai bine duceti-i pe micutii vostri la medic daca suspectati ceva, decat sa patiti ca si noi.
Dragos e bine acum, adica a fost "bine" tot timpul, numai ca risca sa-si piarda auzul de atata bine, fara sa ne dam seama...Offf...
"People who say they sleep like a baby generally don't have one."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
ghibuadina spune:
Neata,
Off DDANA bine ca e bine acum Dragoselu.Acum ma tot gandesc si eu c-am mai vazut-o pe Alexia cum se tot freca la o urechiusa, se scarpina mai precis.Asta mai inainte..Acum n-am mai obs nimic.Nu stiu ce sa spun.Oricum vreau si eu s-o vada un dr, ca a fost i mucioasa 2 sapt si cred c-ar fi cazul...
PARTY LA 1 AN, eu m-am gandit asa:Voi avea o petrecere cu copi acasa la noi, copii de varsta ei si mamici ca avem cativa si seara sau a doua zi motul la un restaurant din Mamaia credc-are are si orchestra voi inchiria o masa pt 12 persoane, ca fac in familie si voi comanda un meniu.Cam asta.Despre mersul la biserica, stiam ceva, dar mai intreb c-am un prieten preot...
STERILIZAT, n-am mai facut-o de la 6 luni...deci...
DESPRE MANCARURI...si eu vreau sa incep sa-i mai gatesc si altceva ca s-o fi tot saturar de acelasi meniu.MAZARE, nu i-am dat pana acum n-am avut un motiv anume, pur si simplu nu i-am dat
MADY, carnea trebuie sa fie proaspata si cam atat, de asta am tinut eu cont.
SHERBI, am vizionat poze, cateva numai ca sunt multe, ne-ai dat asa ca sa ne saturam,, ai????sunt frumoase tare...
DESPRE JOB,inca n-am un raspuns, sapt asta vad, acum cum o vrea D-zeu am zis desi mi l-as dori tare chiar dc se munceste mult....
Mi s-a facut si mie de duca cu pozele Violetei.Planuim sa mergem si noi de Pasti la ROMA, a ramas numai sa vada ce face sotul cu liberele, numai de el depinde...
V-am pupacit...
stefaniya spune:
Buna,stup
Kitty - sa stii ca eu pe Carl il tin doar in maneca scurta in casa.Cand a racit in prima zi i-am dat si cu manecuta lunga,imi era teama sa nu simte frig,ca atunci cand esti racit.Eu stau cu maneca scurta,asa ca si el la fel.
Mady - Razvanel e si frumos si destept si istet si cu multi dinti...Felicitari pt primii pasi!
Sanatate multa si sa se faca bine repede!
Martutza - multumim de aprecieri.
Sincera sa fiu nu stiu ce a fost,alergie...virus.Roxanici a zis ca si Rares a avut la fel doar ca nu asa mult.Pe Carl l-a tinut 3 zile,si cand i-am facut poza a fost cel mai rau.Ii aparea,ii disparea si apoi aparea iar in alt loc.
Medicul a zis ca e posibil la raceala a luat un virus care i-a provocat asta si apare,dispare pana dispare de tot.
Alergie,alimentatia a avut-o la fel inainte si dupa.Sa fi fost de la detergent,i-am spalat tot la el in patut si lucrusoare cu detergent fara parfum,dar el sta la noi in pat,imi atinge lucrurile care le spal cu ariel.
Deci nu stiu ce a fost si sper sa nu mai revina niciodata.
Testul la alergii,din cate stiu eu nu-l poti face inainte de 3 ani ca nu apare nimik.O data ma uitam la tv si un pusti de 7 ani avea alergie la ciocolata cu alune si ciocolata in general,pana la 7 ani nu au putut sa-i faca testul..
Daca va reaparea voi incerca sa intreb despre asta.
Tu ce faci,cum te mai descurci cu un asa program incarcat?
lui Victoras
Sherbi - ce poze ,ce peisaje..Mi-a placut mult muzeul de ceara cu toate personalitatile,ati fost in locuri mult dorite de oricine sa le vada.Deci eu recunosc ca am ramas cu gura cascata!
O zi buna!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
stefaniya spune:
Ghibuadina - nu stiu daca ai mai fost la Roma,dar eu am o impresie buna,despre acest oras.Dupa ce termini de vizitat cele spuse in carti,lasi harta si mergi de nebun,cu siguranta gasesti lucruri interesante.
Stefimic - cand Carl refuza ceva incep sa-i dau acel lucru sa se joace,si pt o zi,doua nu folosesc decat la joaca.La noi merge de fiecare data.Ii cumpar castronele noi,tacamuri noi si ii le dau la joaca si apoi nu-mi refuza mancarea din ele.
Diversificarea - eu ii dau mai de toate.Ii dau pate pe paine,cascaval dar din cel light,doar ca le iau ecologice.
Lauramar - mie mi se pare aiurea sa bea asa mult lapte in noapte si mai e si faptul ca nu are un somn linistit si nici tu nu ai o noapte linistita.In cartile care le am eu,la varsta 9/12 luni spune ca nu au nevoie mai mult de 500g lapte pe zi si de mancare consisitenta.La varsta asta trebuie sa doarma toata noaptea si fara treziri.Dar nu se poate totul ca la carte,de exemplu Carl se trezeste o data in noapte pe la 3.00 si cere lapte.Dar de dormit doarme 12 ore cu pauza de la 3.
Eu zic ca trebuie sa faci ceva ca sa doarma noaptea si sa te odihnesti si tu.
Aici se pune mult accent pe somnul mamei,pe odihna ei si recomanda ca sotul sa fie cel care in noapte da un pic de apa si nu lapte,ca cica e doar obijnuinta copilului ca mama vine cu lapte.
Amma,Val - sanatate multa!
Ddana - sanatate lui Dragos!
Ma dus sa-l scot pe Carl la aer.
papa
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
elyanne spune:
Party la un an acasa... astia "ai nostri" adica bunicele, unchi, matuse, nasii ... si oricine mai are chef sa treaca... noi nu trebe sa invitam prietenii, vin singuri, ca doar se stie ca's invitati oricand e motiv de petrecere
Nu taiem motul... ca n-avem mot... asa ca asteptam pana la 2 ani... sa aiba nasi'sa ce taia... Sper sa fie deacord si nasa...
Elenei i-am rupt turat la 1 an, pt. ca acolo nu avea importanta daca avem ce taia sau nu (io doar i-am rupt turta, n-am taiat nimic din pat... pt. ca am auzit si variata se rupe turat si se taie si din par, la fete... dar si varianta taiem motul dar rupm si turta, la baieti)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... amica
lauramar spune:
Astazi am fost la dr. si ne-a spus ca putem trece treptat la laptele de vaca,sa vedem daca se schimba ceva.STEFANYA am incercat sa-i dau apa dar nu vrea si plange de nu o mai opresc cu nimic,problema e ca stam inca la socrii casa noastra e inca in renovare si nu o pot lasa sa planga f. mult ei muncesc ,cumnata mea merge la scoala si trezeste toata casa,daca ii dau lapte tace stiu ca nu e o solutie foarte buna dar momentan chiar nu stiu cum sa procedez,o mai tin si in brate dar nu este usor,asta e om trece noi si peste astea.
ioanaradu spune:
laptele de vaca noi l-am introdus (chipurile) treptat. adica din 200 ml de lapte = 180 ml formula + 20 ml lapte de vaca, la urmatoarea masa cresteam cu cate 20 ml laptele de vaca si scadeam formula, pana am inlocuit complet. initial i l-am dat "indoit" cu apa: 1/3 apa si 2/3 lapte. asta pt ca era in toamna si laptele de vaca este mai gras. iarna este mult mai slab, asa ca i l-am dat ca atare.
reactii: la inceput s-a constipat, dar el oricum era un mare constipacios. dupa 1 saptamana s-a reglat tranzitul din alimentatie, cu multe fructe.
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!