Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Chiar despre laptele de vaca voiam sa va intreb si io.
Deci ma documentam dupa 1 an ce-i voi da.....ca nu vreau din cel de la vaca de la tara ca mi se par mai ok din pct de vedere igienic celelalte...in fine pareare si piticii mei de pe creier.......asa deci am vaz ca cel MILI UHT e made in Germany.....deci m-ar tenta........si acuma intrebarea care era de pus cu de care grasime 3.5 sau 1.5%???????
Va

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 11

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Karra eu cred ca din ala cu 3,5 %.Ala cu 1,5% e cam apa chioara.Sa vedem ce zic si mamicile cu experienta

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

noi la sfatul pediatrei am trecut la laptele de vaca si la fel, ne-a zis ca daca-i dam din comert sa nu-i dam mai putin de 3% grasime.
vaca a fost dusa la analize inainte.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

petrecerea pt 1 an va fi in familie, acasa, deci vreo 15-20 persoane. Doamne ajuta ... ce va fi dupa!!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Lauramar - te inteleg si probabil ca daca locuiati la casa voastra tot cedai din cauza plansului.Eu am cedat de multe ori pt ca plangea si ii dadeam ce voia,cu toate ca stim ca mai tarziu vom regreta.Nici la noi nu merge cu apa dar norocul meu e ca face doar o trezire in noapte,uneori deloc.
Sper sa gasiti metoda prin care o faceti sa doarma noaptea pt ca nu cred ca ii e foame asa mult si insist pe tema ca te termina si pe tine.

Petrecerea de un an,wow mai e o lunisoara pt unii...
Eu am o boala cu petreceri mascate,cu diverse teme,dar el e micut anul asta,asa ca la anul cine vrea sa vina trebuie sa-si achizitioneze costum (copiii,iar adultii care vor)

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Bai mi se pare mie sau Roxanici nu a mai scrisss???Roxiiii mi-e dor de tine dar mai ales de raresu,hai intra si zii ce mai faceti...

pun si niste filmulete: http://good-times.webshots.com/video/3075458870101726224LuRrJo si http://good-times.webshots.com/video/3015983010101726224kGUgdl

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Stefanya multumesc ptr aprecieri!

Sherbiiii superrrrr pooooozeeeee!!!!dar davidosu cum mai arata???aaa si pt oparire poti sa dai u albastru de metil las sa se usuce si apoi sa pui un strat gros de bepanthen....iar pt diaree dak nu are vreo cauza de boala sa ii pui in laptic faina de orez de la Topfer Dr Bessau!!!

noapte buna!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

Buna seara!
Oare ar terbui sa-i bag si eu lapte de vaca in meniu??? Pana acum nu a baut deloc asa simplu, doar cu orez si gris, iar asta o data pe saptamana. In rest papa tzitzi(am lapte suficient) se satura din cate vad eu...bineinteles mananca si mancare de 2 ori pe zi. Noaptea se trezeste de 2 ori. In rest e bine ... vad ca acum stie unde este nasul si ochiul, arata unde este ceasul si becul. Zice cuvinte ca: mama, tata, papa, apa, da , nui, baraie ca masinuta...este baiat mare! Maine... parca vad ca se duce la fete!!!

Va doresc numai bine si sanatate celor care au racit!

Mirell@ mammy lui Teutzu

http://s265.photobucket.com/albums/ii237/mirelalutu/Teo/?action=view¤t=bab32df0.pbw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

Am pus si un filmulet cu Teo!!! pt cine vrea sa-l vada cu ce interes cauta o carte... la 10 luni.

Mirell@ mammy lui Teutzu

http://s265.photobucket.com/albums/ii237/mirelalutu/Teo/?action=view¤t=bab32df0.pbw

Filmulet
'
http://s265.photobucket.com/albums/ii237/mirelalutu/?action=view¤t=f0efec74.pbr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

buna..intram si noi putin sa va salutam. mi-am recuperat familia...s-au intors de la Bran...Alexia mi s-a parut mai mare, mai inteligenta,...am cu cine sta ded vorba...uneori uit ca are doar 4 ani...azi am fost cu ea la dr apoi si la orl...si mi-a zis ca trebuie sa o operez de polipi...ideea asta ma obsedeaza din vara, pt ca nu mai putea sa respire pe nas, in sfarsit...problema mea acum este ...la ce doctor? si cand? eu as mai astepta pana mai spre martie-aprilie (primavara). am fost la dr Latcan Elena coltea, dar as mai vrea pareri de la alti medici, deci...ce dr orl buni...imi recomandati? Bryan este din ce in ce mai mamos, toata ziua umbla prin casa, nu stie sa se odihneasca, asa ca sufra-buca-hol-dormi1-dormi2-(ar vrea el si baie dar este interzis) si apoi de la capat. daca ma intalnesc cu el pe "traseu" trebuie sa-i ofer prioritate...nu ca ar fi nevoie..dar el nu stie sau nu vrea sa se dea intr-o parte si daca nu ma dau eu..el trerce printre picioarele mele .
in rest toate bune si frumoase...am vazut si noi o gramada de poze dar nu nominalizez decat pe Mirela cavalerul ei...mandru flacau, n0-am ce zice...restu' vi se urca la cap daca va laudam prea mult..desi aveti motive sa va mandriti si noi sa va laudam ,,,dar iete ca nu vreau si gata. acum merg la culcare. pa

Mergi la inceput