Fiv la Sibiu (2)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
rotarcml spune:
da Clau, cred ca e aceeasi doctorita care i-a facut si sotului meu testul si ea zicea ca in cazul alergiilor cauta acul in carul cu fan, deoarece el lucreaza intr-un depozit en-gros. Cat despre mine, am vorbit cu un medic de aici si mi-a zis ca pot face FIV chiar daca am prolactina mare, nu este nicio problema. Acum astept sa vorbesc si cu Chicea, sa vedem ce zice si el. Oricum sunt suparata pt ca eu de 6 ani tot umblu pe la doctori si niciunul nu mi-a cerut un test de sange. Acum l-am facut din initiativa mea, citind despre doz#259;rile hormonale pe net. Deci traiasca netul! Poate daca mi-l cerea primul dr la care am fost acum 6 ani nu mai treceam prin atatea, dar vorba aceea "nu trebuie sa regretam ce am facut ci ce nu am facut". Sa speram ca va fi mai bine. Sanatate tuturor.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/manumanu/manumanu.jpg)
manumanu spune:
Fetelor, ieri am fost la eco, e totul OK, asa ca din 14 martie incep stimularea cu Menopur! Nu mai am emotii ca prima data in privinta stimularii, sper sa mearga cat mai bine! Va tin eu la curent...
clau2006 spune:
rotarcml, imi pare rau sa aud ca de 6 ani astepti sa apara un bebe.eu ce sa spun, am asteptat cam un an si a venit alex pe lume in dec 2006 si acum mai vreau inca un bebe, dar dumnezeu e mare.
eu am facut tratament pt alex la iasi la un medic renumit dc ai auzit dr lupascu si nu am facut nici o analiza hormonala, doar eco si control gineco.
ma bucur pt tine dc poti face FIV la polisano, sa fie cu noroc!
conteaza sa fii relaxata si sa nu te gandesti numai la acest lucru; face bine o vacanta chiar si de 2-3 zile.
sanatate !
rotarcml spune:
Clau, multumesc pt incurajari. Chiar am nevoie, deoarece sunt tot mai stresata pe masura ce se apropie intalnirea cu dr.
Manu succes enorm iti doresc si te apreciez pt curaj. Esti un model pt mine ca nu te dai batuta si incerci in continuare. Asa ma gandesc si eu, sa nu ma plafonez in caz de esec si sa trec repede peste, doar nu e chiar sfarsitul lumii. Cred ca asa vor face toate fetele care sunt nevoite sa treaca prin asta. M-am saturat sa ma tot autocompatimesc. La urma urmei doar o viata avem si trebuie sa o traim cu bune si cu rele asa cum e ea. Nu vreau sa devin sentimentala, asa ca ma opresc aici asteptand vesti. Doamne ajuta!
clau2006 spune:
rotarcml,eu locuiesc momentan in sibiu,dc vii la polisano si ai timp si doresti sa ne intalnim, cu mare placere.eu plec din sibiu in luna aprilie la iasi dar revin in mai.azi mi-au venit musafirii, incep din nou numaratoarea, am mai intrebat si pe net dc a facut cineva tratament cu closty si branca ursului in acelasi timp deoarece ma gandeam sa imi cumpar astazi.
sa ne ajute dumnezeu sa ne vedem visul cu ochii!
Moniland spune:
Clau, mersi de informatii, ai avut experiente proaste la polisano dar nu la gine. Asa-i?
Rotarcml, prolactina marita poate fi si o cauza de stres, oboseala. Poate ai chefuit cu o zi inainte.
manumanu, sa fie intr-un ceas bun!
Eu am auzit ca Polisano au embriologi buni. Asta conteaza mult mai mult decat monitorizarea.
Arina21 spune:
Moniland, asa e, au embriologi buni. Dar la FIV toate etapele trebuie sa fie parcurse cu acelasi profesionalism si seriozitate. Daca una dintre etape nu este implementata CUM trebuie si CAND trebuie, esecul este asigurat. Pasii nu trebuie urmati mecanic, ca asa scrie in carte!
Stii si tu ca eu am avut 3 blastocisti si restul pana la 12 mai aveau putin pana in stadiul ala, dar degeaba daca au dat rateu la ET si am plecat de acolo dupa 5min de la transfer. Degeaba daca medicul nu si-a pus intrebarea de ce eu nu raman gravida daca ovulez cu regularitate, sotul are spermograma super-OK, uterul meu arata bine, analize bune si am mai si avut o sarcina!
Dar asta e...asta a fost 'norocul' meu sau asa a fost sa fie!
Mai perseveram, ne mai documentam, si data viitoare cand ajung pe la vreun meduc, incerc sa abordez o alta atitudine.
Va pup si va doresc succese. Si va rog sa nu va suparati pe mine ca m-am 'declansat' dar trebuie sa-mi vina ciclul si asa sunt eu, mai irascibila in perioada asta
Arina
Moniland spune:
Arina, dupa ET ai stat doar 5 min la pat? Pai se sta minim 2 ore. Te transfea cu targa pana in salon si acolo stai linistita. Cel putin la Cj asa este.
Da, Arina, stiu cazul tau si m-am mirat cum nu ti s-au congelat restul embrionasilor.
Arina21 spune:
MOniland, dupa transfer, m-am dus frumusel pe picioarele mele la camera, si am stat fix 5-10min in care a trebuit sa ma si imbrac.
Stii care e faza care de fapt m-a ofticat rau?? Ca ei au zis ca daca embrionii arata bine, ii congeleaza un an pe gratis. Dupa aceea urma sa platim. Pun pariu pe cat vreti voi ca daca ar fi fost sa platim congelarea din ziua 1, mi-ar fi congelat embrionii!!!
Arina
Moniland spune:
Si acum Arina,unde urmatorul FIV?
Daca ajung la Polisano Sb ii voi intreba multe, multe, cu lista ma duc la ei. Doar pt embriologi as alege Sibiul. Oricum mai am pana ma hotarasc.
Dar daca asta e politica Clinicii de ce mai fac mutre?