Fiv la Sibiu (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau2006 spune:

buna, ma numesc claudia ,sunt din iasi dar acum locuiesc in sibiu.citesc mesaje de pe acest site de peste 2 ani. eu am incercat un an de zile sa raman insarcinata si cand nu mai aveam nici o speranta am ramas insarcinata.imi luasem gandul de la bebe deoarece situatua financiara mi-a permis doar sa fac tratament cu clostybegit si cateva ecografii la dr.lupascu din iasi.nu mai speram la bebe si nici nu ma mai gandeam, dar uite ca s-a intamplat sa raman insarcinala in a 2-a luna de clostybegit.eu spun ca asa a fost de la dumnezeu.speranta moare ultima si credinta nu trebuie sa moara niciodata.acum fac acelasi tratament deoarece imi doresc al-2 -lea bebe.sa auzim de bine si rugaciune la doamne doamne, ca ajuta mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Manumanu, sa fie cu noroc de data asta. O sa fiu cu ochii pe tine si o sa-ti tin pumnii, bineinteles.

Clau, bafta si tie pt bebe2, sa vina cat mai repede.

Va pup.
Arina

Mergi la inceput

neata, eu una nu prea am incredere in medicii de aici , am avut ceva probleme de sanatate si............as incerca in alt oras(bucuresti, timisoara poate chiar la unguri), asta dc as avea bani.e parerea mea.
multumesc pt incurajare.
sa va aduca luna martie numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Arina, am inteles ca Sibiul are biolog bun. Acesta conteaza cel mai mult la FIV. Tu pe cand urmatoarea incercare?
Clau, nu prea ai incredere in medicii de la SB, cei care sunt la Polisano? Eu TM nu ti-as recomanda.
manumanu, mult noroc sa ai.

Mergi la inceput

moniland, nu am increde in cei de la polisano deoarece am facut teste de alergie la ei si am platit o caruta de bani si mi-au spus ca nu sunt alergica la nimic, asa ca am repetat testele in spital la iasi dupa o saptamana si a rezultat ca sunt ffff alergica.
si tot la ei am facut de 3 ori o analiza si la fel,mi-au spus ca nu am nimic si de fapt repetata la iasi s-a dovedit contariu. cum se explica?
iar de spital ce sa mai spun, sotul meu a fost piscat de ceva in autobuz si cu trimitere de la medicul de la servici nici nu a fost bagat in seama, a fost trimis la particular.
deci,parerea mea................aaaaaaaa si la bebelul meu care a avut o iritatie de la scutec care nu ii mai trecea, am fost sfatuita sa incerc cu mai multe unguente.deci? ce parere sa am?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Clau2006, ai scris un mesaj la sub "Info utile Cta", dar cred ca aici ai vrut sa-l scrii, il copiez:

quote:

Trimis la: - 29/02/2008 : 16:08:47
multumesc pt raspunsuri
am mai scris un mesaj dar nu stiu unde e?
am facut control si eco la iais si acolo mi-a recomandat clostybegit.recunosc ca in sibiu nu merg la medic pt eco, astept sa vad ce sa intampla pana in aprilie cand merg la iasi la control.nu imi permit prea multe drumuri iasi-sibiu din punct de vedere financiar si mai am un bebe de 1an si 2 luni si trebuie sa mearga cu noi.acum astept sa vedem dc a avut efect tratamentul, mentionez ca asta e prima luna de stimulare si azi sunt in a 17 zi de cm.cu dumnezeu inainte, am speranta .
va multumesc inca o data pt raspunsuri!
luna martie sa va aduca fericire!

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rotarcml spune:

Bun#259; tuturor. Nu am mai intrat de mult timp, deoarece nu prea am noutati. Doar pe 17 martie ma intalnesc cu Chicea deci pana atunci studiez terenul.Cand am facut programarea, asistenta foarte draguta mi-a zic ca ei au 40 la suta rata de reusita la FIV. Oare chiar asa sa fie? Ma sperie putin si ceea ce a zis Clau despre testul de alergie deoarece si sotul meu si.a facut saptamana trecuta unul la Polisano #351;i a reiesit ca nu este alergic la nimic dar el are o iritatie la pleoape de care nu mai scapa. Cred ca va incerca si in alta parte. Acum eu am o nelamurire cu privire la FIV :trebuie facute injectii in burta??? ma cam sperie gandul asta si as vrea sa stiu inainte de a vorbi cu dr.

Mergi la inceput

rotarcml, nu vreau sa par a fi negativista si sa spun ca nu sunt medici buni in acest oras, poate ca nu sunt renumiti, dar eu am avut ceva experinte cam neplacute si nu prea mai am incredere.
la polisano eu am facut teste cu o domnisoara doctor tanara, am sa ma uit exact cum se numeste,nu mai retin.
e bine de repetat testele si la alta clinica. am vazut de curand un anunt la un cabinet undeva pe langa piata cibin.
la mine cu alergia a fost cam grav deoarece pe langa urticaria care imi aparea dimineata m-am si unflat la fata si eu alaptam pe alex.
e bun pt alegie de la plafar ceai de trei frati patati si coacaza.
sanatate!
1 martie numai bucurii si fericire, poate chiar un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rotarcml spune:

Buna fetelor. Iata ca am iar nevoie de ajutorul vostru. Mi-am facut dozarile hormonale si reiese ca am prolactina foarte mare. Celelalte sunt ok. Nu mai am rabdare pana la intalnirea cu Chicea si as vrea daca puteti sa ma lamuriti ce inseamna acest lucru. Adica nu vreau sa par ridicola, stiu ca nu sunteti medici dar poate s-a mai lovit cineva de problema asta si care ar fi rezolvarea. In asteptarea unui raspuns, va doresc ca luna Martie sa va aduca doar bucurii. Mersi mult

Mergi la inceput

rotarcml, eu am avut prolactina fff mare, dara sta acum 7 ani cand nu se punea problema sa am un copil.oricum am facut tratament aproape un an de zile pana a scazut la valoarea normala cu brocriptina.m-am ingrasat 10 kg de la acest medicament.mi-am amintit cum se numeste doctorita de la polisano: por corina
sanatate iti doresc si sa de-a dumnezeu sa existe un tratament mai bun pt prolactina!

Mergi la inceput