Fiv la Sibiu (2)
Va doresc tuturor sa va indepliniti visul cel mai de pret, acela de a deveni mamici!!!
cap.1
Clinica POLISANO
Dr.Chicea: telefon 0269-224482
-IA 400 Euro
-FIV 1960 euro fara investigatii si medicatie (pret global care include si cultura de blastocist)
-FIV+ICSI 2150 euro fara investigatii si medicatie (pret global care include si cultura de blastocist)
-Embriotransferul se face in 2, 3, 5 zile de la punctie in functie de numarul si calitatea embrionilor
- Pentru inhibare se folosesc contraceptive orale sau Diphereline
- Stimularea se face fie cu HMG, fie cu FSH recombinant +/-
orgalutron-antagonist in functie de tipul de prolactina (1mg subcutanat)
- Schemele de tratament se stabilesc in functie de tipul de patologie
- AH nu creste rata de fertilitate si succes, se face daca este nevoie
- Se lucreaza cu embriologi din Austria, prof. dr. Strohmer (ginecolog)
care efectueaza punctia, prelevarea de ovocite si embriotransferul
- Transferul se poate face in faza de blastocist
-In cazul IA se merge cu citeva zile inainte de ciclu sa se faca schema de tratament ( posibil si eco) si apoi ecografie in zilele 9 sau 10 si inca una in ziua 14.Se da pregnylul. Inseminarea se face la 24 h de la pregnyl.
Arina
Va tin pumnii fetelor!
Raspunsuri
Arina21 spune:
Ysa, speram sa fie un capitol plin de succese! Sper sa fiu prima care sparge gheata cu o reusita tinand cont ca sunt singura care face FIV in perioada asta.
Doamne Ajuta!
Eu azi am dat un search pe net despre Chicea Radu si m-am bucurat sa vad numai lucruri ff bune despre el.
La cat mai multe
Arina
misa_21 spune:
ARINA,o caruta de noric pe miine!!!
Am facut HSG si e bine am trompele permeabile.M-am linistit complet.Acum astept ciclul si ma duc la Sibiu sa o iau de la capat.
Vezi poate miine astept pina luni sa imi spui cam a fost!
Te pup si nu mai stiu numai bine,bine pe miine!
Arina21 spune:
Bravoooo Misa !!!! Dar poate incerci o luna natural si se intampla. Au fost atatea cazuri.
Vineri va zic cum a fost. Sa-mi tineti pumnii!!
Va pupic
Arina
rotarcml spune:
ARINA, mult succes maine si sa treci cat mai usor peste aspectele neplacute.
Astept vesti bune si fii sigura ca multa lume este alaturi de tine!
Arina21 spune:
Multumesc fetelor, va imbratisez pe toate
Sincera sa fiu, de abia astept sa treaca mai ales ca jena la ovare e din ce in ce mai accentuata. Aseara imi venea sa le scot eu
Va povestesc deseara sau maine cum a fost.
YSA, ai gasit lucruri bune despre dl dr? M-am distrat ca eu am gasit un articol care spunea ceva de genul: "pacientele dansului spun ca este un medic extraordinar si profesional si ca om, cu toate ca e cam scund si nu arata foarte bine"!!!! Asta e citat din memorie (care a propos, ma cam lasa ) dar ideea asta e. Mie personal mi s-a parut dragut, e intr-adevar scundut dar in nici un caz nu poti spune ca nu arata bine. Nu e Brad Pitt, asta e clar, dar nici urat nu e. E simpatic, il recomand
Fetelor, o zi minunata va doresc,
Arina
ysa26 spune:
Arina am citit despre dl dr si chiar numai de bine am citit...Tin pumnii, va fi bine totul cu siguranta!!!
Pupici la toate fetele...
misa_21 spune:
ARINAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
Ce mama de bataie iti trag!!!!!!!Sau ti-e rau de la ansetezie?
Poate ,poate te iert!?