Fiv la Sibiu (2)
Raspunsuri - Pagina 2
Arina21 spune:
GATA! Mai traiesc...:) Am scapat de punctie, mi-a facut anestezie generala, nu mi-a placut deloc senzatia nici din timpul, nici dupa interventie. Cica a durat cam 10 min. Am stat 2 ore in rezerva. Ma rog, sper nu mai trebuiasca sa repet vreodata anestezie generala. Bleah...
In fine, mi-a recoltat 19 ovocite, sperma sotului beton, deci sa speram ca 'se iubesc' si produc cat mai multi embrioni de calitate. Chicea mi-a zis ca o sa facem cu blastocist. L-am intrebat daca nu cumva exista riscul sa nu ajunga la stadiul ala, si mi-a zis ca da. Sper totusi sa nu fie cazul asta.
Astazi or sa ma sune de la clinica sa-mi spuna ce si cum. Cum aflu, va spun si voua. ![]()
YSA, te rog sa modifici faptul ca fertilizarile nu se (mai) fac pe loturi.
Va pupic fetelor si va multumesc mult, mult pentru sustinere 
Arina 
manumanu spune:
Arina, ma bucur tare mult pentru tine, ai un rezultat foarte bun pana acum! Iti tin pumnii sa fie bine in continuare!
La ET e fara anestezie si n-o sa simti absolut nimic, dar o sa poti vedea tot transferul pe un ecran!
Mult noroc!
Arina21 spune:
Manumanu, Doamne Ajuta sa se iubeasca cu foc si sa iasa niste embrioni buni!
Misto ca imi arata pe monitor transferul. Si e si mai misto ca nu e cu anestezie!!!!![]()
Si tie iti doresc mult, mult noroc si sa dea Domnu' sa nu mai fie nevoie de FIV. Te 
Arina 
Arina21 spune:
Fetelor, m-a sunat de la Sibiu si mi-a zis ca din 18 ovocite (pana la urma au fost 18 nu 19) s-au fertilizat 12. A zis dna embriolog ca imi face in z5 transferul daca totul merge ca la carte. O sa ma sune in fiecare zi!!!
Va pupic
Arina 
ysa26 spune:
Arina super productie!Felicitari!!!Am facut corectia de pe prima pagina.Dak doriti sa mai adaugam sau sa modificam ceva sa-mi spuneti.
Va 
Arina21 spune:
YSA, merci. Da Doamne sa fie bine pana la sfarsit! Altceva nu stiu sa zic. Acum m-am linistit, ca eram tare agitata din cauza punctiei si astept linistita ET-ul si apoi rezultatul final.
Tu ce faci, te-ai hotarat?
Piticul, Hori, voi ce mai faceti?
Pupici
Arina 
misa_21 spune:
ARINA,ce veste buna!
Bravo,nici nu ma gindesc ca nu vei fi mamica pste 9 luni!!
Super!
Embrioloaga e o dulce si te va suna cu siguranta.
Te imbratisez,ca sa se ia reusita!
Arina21 spune:
Misa, Doamne Ajuta, draga mea!! Tu cand incepi urmatorul FIV?
Intr-adevar, dna embriolog m-a sunat in fiecare zi si pare o draguta. Poate ai citit la cap. Fiv evolutia embrionilor mei. Ideea e ca in z3 aveam 8 embrioni de 8 si 10 celule. Astept cu nerabdare sa ma sune sa-mi spuna cum stam pe ziua de astazi.
Mi-a zis ieri cand m-a sunat ca ar fi fost greu sa-mi faca transfer in z3 pt ca ar fi fost f greu de facut o selectie pt ca toti aratau la fel.
In rest eu ma simt cam aiurea, imi simt ficatul cam marit si de aici o stare nasoala. Maine cand ma duc o sa-l pun pe dl. dr sa ma controleze in amanunt.
La ET nu se face anestezie, nu? Cam cat dureaza?
Hori, tu cum mai stai? Ti-ai abandonat subiectul??? Hai da-ne un semn de viata...
Pupici fetelor si s-auzim de bine 
Arina 
manumanu spune:
Arina, la ET nu se face anestezie si dureaza cam 10 minute... Plus mica discutie cu drii... O sa fie bine, ai sa vezi! Important e sa fii linistita, pozitiva si sa ai mare incredere in Dumnezeu!

ysa26 spune:
Arina
ma bucur foarte mult pt tine.Tin pumnii sa se lase cu ochisori!!!Sa-mi spui si mie te rog cat te costa fiv-ul?Ecografiile se platesc separat? E obligatorie prezenta sotului la prima consultatie?Cam multe intrebari stiu...
Va pupic