Fiv la Sibiu (2)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Arina21 spune:
Imi cer scuze fetelor care fac in perioada asta FIV la Sibiu pentru mesajele mele pline de indignare. A fost experienta mea si sper sa nu le influentez in niciun fel.
MANUMANU, iti tin pumnii stransi, stransi si stiu eu ca o sa reusesti
MONILAND, listuta cu intrebari e buna si sunt convinsa ca o sa-ti raspunda la fiecare din ele.
La intrebarea ta 'unde urmatorul FIV' as vrea sa-ti raspund 'stii, nu mai e cazul'. Dar pana la momentul ala, ma gandesc la Silviu Predoi la Medlife. Eu am facut histeroscopie cu el si mie mi-a placut. De fapt el m-a intrebat de ce 'sar' la FIV daca le am pe toate in regula. Dar eu m-am incapatant ca fac FIV. Si l-am facut A fost si asta o experienta, nu?? Oricum, acum nu fac nimic, stai si enjoy life!
Cam asa...
Va pup,
Arina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Moniland spune:
Arina, eu cred ca e foarte bine ca ai scris despre experienta ta. Uite manumanu poate acum cere sa stea in pat dupa ET.
In cazul acesta, astept vestea cat mai curand, vestea buna de graviduta.
Arina21 spune:
MONILAND, sper sa-ti dau vestea cat mai curand. Si sper ca la randul meu, sa primesc cat mai multe vesti de genul asta.
Numai gravidute vreau sa vad in jurul meu
Oricum, cred ca v-ati convins si voi, FIV-ul este o mare, mare loterie. Nimeni nu-ti garanteza nimic, toti se spala pe maini, si singurele care iesim 'ciufulite' din afacerea asta, noi suntem. Iar de inteles, numai NOI intelegem prin ce trecem. Eu nu am gasit intelegere deplina decat aici. Si la sot, bineinteles, ca si el trecea prin acelasi lucru dar la alt 'nivel'. Ai mei au fost super sustinatori dar clar n-au inteles importanta si implicatiile unei astfel de experiente. In rest, n-am spus la nimeni tocmai pentru a evita comentarii de prost gust.
Hai ca am deraiat
Pa
Arina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/manumanu/manumanu.jpg)
manumanu spune:
ARINA, ! Eu la FIV 1 am putut sta cat am vrut in pat dupa ET, in rezerva... e drept ca am stat doar aproape o ora, si nu doua... acum probabil ca voi sta mai mult. Cat despre congelare, mie mi-au spus de la inceput ca nu au ce congela, atunci nu m-am gandit sa mai pun intrebari, mai ales ca eram si sub imperiul emotiilor... dar acum voi fi mai atenta!
Arina21 spune:
MANUMANU, ma bucur din suflet ca nu te-au suparat comentariile mele. Mi-ar fi parut tare rau sa te supar pentru ca esti o persoana deosebita
Eu se pare ca am cam avut ghinion. Cred. Mie mi-a spus asistenta ca pot sa stau 5min dupa ET. Si eu m-am conformat, tin minte ca eram extrem de agitata, nu stiam ce sa fac, sa ma imbrac, sa stau un pic in pat. Am fost cam varza si din cauza ca nu a mers prea bine ET-ul.
Dar asta nu mai conteaza acum, a trecut, mergem inainte. O sa te urmaresc sa vad cum evoluezi.
Oare celelalte fete ce mai fac??
Te pup cu drag si-ti doresc mult, mult succes
Arina
hori spune:
buna fetelor.Ariana stiu ce simti si eu am simtit la fel,dar asta e trebuie sa ne consolam cu ideea ca atunci cand va vrea D-zeu o sa avem copii,poate el considera ca nu e momentul numai el stie din ce motive noi trebuie sa fim optimiste,du-te undeva unde tu te simti bine relaxeazate incarcati bateriile [ai nevoie]si atunci altfel privesti lucrurile si niciodata nu fi pesimista.In fiecare zi va citesc problemele, fetelor fiti tari nu va lasati.o zi buna va doresc la toate si multa multa bafta
rotarcml spune:
Clau, eu am facut tratament cu clostyl...dar fara rezultat. Si branca ursului am luat dar nu atunci, e groaznica la gust abia am luat-o dar in schimb nu am avut probleme cu tinctura de lemn dulce pe care am luat-o trei luni din ziua 1 a ciclului pana in ziua 14.La mine tot fara rezultat...Sper sa ai mai multa bafta.
Acum trec prin niste momente destul de stresante si doar acest forum ma ajuta sa ma mai descarc: trebuie sa fac tomograf pentru a urma un trat de scadere a prolactinei, asa mi-a zis endocrinologul, luni ma intalnesc cu Chicea pt FIV si sunt curioasa ce zice iar marti vom merge sa vedem o fetita pt ca avem si dosar de adoptie si nu vrem sa dam inapoi. Mai exista serviciul, curatenia, mancarea, etc...Parca sunt intr-un vartej...Tin sa multumesc tuturor pt incurajari.
Arina consider ca e normal sa spui ceea ce simti deoarece tu ai trecut prin asta si apreciez faptul ca nu "ne imbeti cu apa rece".
roxifoxi75 spune:
quote:
Originally posted by Arina21
Misa, Hori, Roxyfoxy, ce mai faceti???
Arina
servus fetelor! arina imi pare teribil de rau pt. tine. nici nu m-as fi gandit ca nu se lasa cu bebei la tine. eu sincer am fost "varza" dupa esecul de anul trecut la primul FIV, sper sa treci peste asta si sa-ti iasa. daca e sa fie sa ajungi la al doilea fiv sa stii ca se zice ca sansele de reusita sunt mai mari dpdv statistic. acum l-am inceput pe al doilea tot la polisano, sper sa fiu mai bine pregatita psihic in caz de ceva. discutia initiala am avut-o cu prof. strohmer, dupa-aia am mai stat ceva pt ca am iesit pozitiva la testul de mycoplasme. m-am tratat, acum e ok. in 21.03. incep stimularea cu puregon, cu o doza peste cea prescrisa de programul de calculator pe care il au ei acolo (300 unitati/zi in loc de 200). asa zice strohmer, sper ca stie ce spune. monitorizarea o face strohmer, iar punctia si ET (daca da domnul) probabil chicea.
eu cred ferm ca fiv-ul e o ruleta. sunt si chestii obiective (monitorizarea, competenta embriologului etc), dar peste asta este si o mare chestie de noroc. asa ca la mine .... cum o vrea al de sus!!! bine ca acum am mult de lucru si nu am timp sa ma gandesc asa mult la fiv.
nu te lasa cuprinsa de dezamagire, poate s-a spart ghinionul de data asta si la tura urmatoare vei fi plina de noroc. cine stie, poate ramai insarcinata fara tot circul asta, ca si procedura asta in sine nu este asa simplu de suportat pt pacienta.
va pup pe toate si mai vorbim!
clau2006 spune:
rotarcml, eu am ramas insarcinata in martie 2006 si am un baietel.inainte de a ramane insarcinata, pe langa tratamentul cu clostybegit am mai urmat si alte cai ca sa spun asa, adica am fost la biserica la Sf. Maslui, e o rugaciune care se face de obicei la manastire si in post si am citit de 40 de ori Paraclisul Maicii Domnului.eu cred ca Dumnezeu e cel care m-a ajutat.e adevarat ca am urmat si acel tratament, dar dumnezeu asa a hotarat ca eu sa am copilul.cred ca datorita rugaciunilor si a faptului ca am suferit mult dupa pierderea mamei mele a aparut acel copil.stiu ce inseamna stres, aveam in casa teste de sarcina cum are toata lumea sare la bucatarie si toate astea pana intr-o zi cand am spus ca nu mai pot si nu am mai bagat in seama faptul ca e perioada fertila sau ca nu imi venise cm.
si uite ca s-a intamplat in acea luna si am ramas insarcinata.dumnezeu e mare si are pt fiecare are un plan, cel putin eu asa cred!
dc te gandesti la adoptie, poate asta e solutia! cunosc pe cineva in iasi care a adoptat o fetita ca dupa 2 ani sa ramana insarcinata, nu stii ce iti rezerva viitorul!
iti doresc numia bine, liniste sufleteasca si mai lasa toate lucrurile deoparte ca nu se intampla nimic dc nu faci mancare sau curat cateva zile!RELAXARE SI INCREDERE IN DUMNEZEU!
te pup si sa auzim numai de bine!
dc vrei o vacanta scurta ca sa uiti de toate, vin-o la sibiu la un sfarsit de saptamana!pupici!