Fiv la Sibiu (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxifoxi75 spune:

Buna fetelor!
Multumesc pentru incurajari. Azi am fost la eco si sunt tot 6 foliculi...defazati ca marime. Dr. Chicea e "scrasnit", tot incearca sa-mi explice ca s-ar putea sa patesc ca prima oara (adica sa ma trezesc fara ovocite), dar dr. Strohmer e vesel, ca cica foliculii sunt frumosi si marimea defazata (adica nu sunt de marimi direct descrescatoare, ci grupati unul de nu stiu cat, urmatorii doi cu vreo doua unitati mai mici si asa mai departe)exprima nota mea personala. Of, n-am mai vrut sa intreb ce o insemna si asta, ca n-are rost sa invart diverse idei depresive in cap pana duminica dimineata cand va avea loc punctia. Mult a fost, putin a ramas, om vedea duminica ce iese din foliculii astia ai mei.
Bafta la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

ROXI,nu-ti bate capul cu ce spune Chicea!

Si cu mine dr. a fost f. neincrezatoare si gindea negativ.
Banuiesc ca asa tre ei sa faca ca sa nu iti dea sperante,ca apoi sa dai chix si sa le faci reprosuri.

Tu fii increzatoare doar in tine si crezi in reusita ta.Doar tu esti in stare sa iti creezi starea de bine de care ai nevoie si gindirea pozitiva.

Eu cel putin asa am facut si ai vazut ca era cit pe ce...

MANU...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Roxi, faza nasoala, ca sa zic asa, la foliculi cu dimensiuni diferite este ca nu vei beneficia de ovocite de la fiecare. Foliculii mari ii vei pierde, iar cei mici nu au ovocite.
Cam rar caz ca fiecare folicul pe care il ai sa contina ovocit.
Bafta maine la punctie!!!!
manumanu, ai facut ET-ul? Cum stai?

Mergi la inceput

Servus fetelor!
Pe scurt: azi am avut punctia si sunt inca nauca de la anestezie si naucita de faptul ca din cei 6 foliculi ai mei s-au recoltat 6 ovocite. Asa ca nu-mi ramane decat sa astept si sa sper ca voi fi sunata de la laborator cu vesti bune.
Pupici la toate si bafta multa

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Dar ce s-a intamplat de ati amutit asa cu toatele? Eu am fost ieri la ET. Mi s-au tranferat 3 embrioni pana la urma. Initial trebuiau sa fie numai 2, pentru ca unul ramasese cu divizarea un pic in urma, dar pana am ajuns eu la Polisano a recuperat, asa ca l-au transferat si pe acela. Eu am avut numai 4 embrioni cu totul si al patrulea a luat-o oricum pe aratura din prima zi. Acum....astept. Mai dati si voi un semn de viata.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Roxifoxi, bafta multa! Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Arina

Mergi la inceput

Bravo Roxi! Sa dea DD sa s eprinda cel putin unul.
Manu, cum esti?

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Sunt cam stresata. Dupa ziua de miercuri, cand a avut loc ET am simptome de ciclu (scurte dureri de burta, valuri de caldura, nelispsitele cosuri). Parca de sambata s-au mai rarit. Pana pot sa fac testul mai am o saptamana. Dar m-am cam stresat. Cred ca visez noaptea ca am dureri, oricum cand ma trezesc dimineata habar nu am daca intr-adevar am avut dureri sau numai am visat. E normal sa fie asa? Poate ma poate ajuta careva dintre voi cu o informatie.
Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Fetelor, mi-am amintit ca s-a discutat aici despre Sovata si nu mai gasesc unde. Imi explica si mie cineva, cum se procedeaza? Unde se face tratamentul (in cadrul hotelurilor)? In ce consta tratamentul (bai, raze)? Cam cat costa? Cat dureaza o procedura, cat dureaza tratamentul? Pot sa ma cazez oriunde? E nevoie de trimitere de la medicul de familie?
Arina, Misa si restul fetelor, pupici.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!

Mergi la inceput

La Sovata sunt 2 baze de tratament. Cea veche, clasica si mai ieftina, si una noua la Hotel Danubius, cu pretul mai mare. Pisix, parca vroia intr-o vreme Sovata.

Mergi la inceput