Fiv la Sibiu (2)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
rotarcml spune:
Multumesc pt sfaturi. Clau eu de 4 zile iau medicamentul ala si deja am slabit 1 kg pt ca nu mai pot manca nimic, imi da o stare de greata si somnolenta deci il iau doar seara . Oricum nu prea pot sa mananc si a doua zi ma simt la fel de rau. Ai grija cu clostyl..., eu ultima data m-am umplut de pete pe tot corpul, era tot in postul Pastelui si am mai tinut si post si le luam pe stomacul gol iar ficatul nu a mai rezistat. Sper din tot sufletul sa reusim pana la urma in ceea ce ne dorim. Va tin pumnii la toate.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/manumanu/manumanu.jpg)
manumanu spune:
Fetelor, vestile sunt bune: 4 sau 5 foliculi pe un ovar, vreo 6 sau 7 pe celalalt.. Endometrul e foarte bun. Mai fac stimulare pana luni, cand merg iar la eco. Sper sa fie biiiine.... Pe miercuri sau joi voi face punctia.
clau2006 spune:
rotarcml, eu am luat un sfert de pastila dimi si un sfert seara timp de 3 zile,apoi jumatate de pastila tot 3 zile, apoi trei ferturi pana am ajuns la o sastila seara si una dimi.stiu ca are ca efect secundar constipatia si ea asa m-am ingrasat.nu mi-am dat seama.oricum nu am mai scapat de acele kg, asta pt ca nu am nici eu vointa dar.........asta e! are multe efecte secundare din cate tine eu minte.
oricum iti doresc toate cele bune si poate scade mai repede de 6 luni prolactina.e bine de repetat analiza si la un alt lab.
sanatate!
rotarcml spune:
Manu, iti tin pumnii, Doamne ajuta sa fie cu noroc si sa treci cu bine peste toate. Bafta tuturo!
roxifoxi75 spune:
Buna fetelor!
Am inceput stimularea cu Puregon, miercuri ma prezint la prima ecografie de control. Cand am luat Puregon-ul de la Sibiu, m-am intalnit cu dr. Chicea. M-a convins sa iau numai Puregon numai pt 5 zile, ca cine stie....poate nu raspund la tratament!!! M-am agitat zdravan pe moment, dar m-am hotarat sa nu ma mai sinchisesc. Pana la urma, decat sa patesc ca la primul FIV (9 foliculi, din care 7 goi), mai bine stiu de la inceput ca am dat chix. Sa vedem ce iese miercuri la eco.
Misa, zau ca imi pare rau pt tine. O prietena de-a mea a patit la fel (sarcina oprita din evolutie), dar nu are legatura cu pacientul! Ea a trebuit sa faca chiuretaj, iar doctorita ei ne-a spus ca asa se intampla uneori in viata: embrionul are un defect genetic si se autoelimina. Asa ca prietena mea a vazut jumatatea plina a paharului, in sensul ca decat cu un copil cu deficiente, mai bine cu unul data viitoare! Faza cu vezica plina e nasoala. Mie mi s-au furnizat explicatiile de rigoare la primul FIV (nu se astepta nimeni sa fie asa un fiasco): mi s-a zis ca la ET trebuie sa fie vezica plina, astfel incat sa existe presiune in uter.
Usor nu e FIV-ul asta! Dupa ce am terminat anticonceptionalele m-am ales cu ditamai iritatia pe piept si frunte. Incep incet-incet sa ma impunga scurt si ovarele, cand in stanga, cand in dreapta. Sper ca e bine, ca la stimularea cu menogon, nu ma dureau decat sanii si de fapt trebuia sa ma doara burta.
Bafta la toata lumea care e acum in proceduri diverse si revin cu vesti (sper ca bune) dupa eco!
roxifoxi75 spune:
Buna fetelor!
Stau prost. Am fost ieri la eco la Polisano si....am numai 6 foliculi vizibili (3 pe fiecare ovar). Cica atunci cand mai cresc ovarele s-ar putea sa se vada mai multi foliculi, dar nu prea crede nimeni chestia asta. Mi-e rau, nu-mi vine sa cred. Data trecuta am avut 9 si credeam ca mai rau nu se poate! Am mai primit Orgalutran pe langa Puregon. Maine ma duc iar la eco.
Bafta tuturor.
luci.eilm spune:
Roxi, nu-ti inteleg rationamentul. Singura ai vazut, decat multi si de slaba calitate, mai bine putini si cu ovocite.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
misa_21 spune:
ROXI... mult succes!
Ei acum mi-au trecut supararile si chestia aia cu genetica mi-a expl. si dr. Dracea..Imp. e ca mai sunt in stare asa ca mer inaite cu forte proaspete.
Cu presinea pe uter ar fi o explicatie logica in ceea ce priveste vezica extraplina.
Luci are mare dreptate.Pai eu am avut 3 floiculi si am plins de fericire cind m-a sunat ca singurul ovocit a fertilizat si ai vazut ca era cit pe ce sa prind lozul cele mare.
Mult noroc si sa dea DD ca din 6 3 sa fie buni ca te-ai "scos".
LUCI!
Ti-m raspuns la pm,dar ori nu ai vazut ori am gresit cu ceva?????
Nu ma lasa sa sufar in tacere!
misa_21 spune:
manu,cefaci????
Da-ne o veste!
Noroc si tie si fiindca e al 2-lea sigura va fi mai bine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/manumanu/manumanu.jpg)
manumanu spune:
Fetelor, scriu mai tarziu pt ca am dormit inca vreo 3 ore dupa ce am ajuns acasa, apoi am mai "tandalit"... ma doare putin (de fapt nu durere, ci un fel de "presiune"), dar in rest ma simt foarte bine. La punctie a fost bine, am 10 ovocite, spermograma excelenta... acum numai sa se iubeasca dragalasii... Astept maine telefonul! Echipa de la Polisano minunata, ca de obicei!