Fiv la Sibiu (2)
Raspunsuri - Pagina 14
luci.eilm spune:
Moniland, merci, am intrat pe Danubuis, o s-o contactez pe Pisix. Am inteles ca e o zona foarte frumoasa si vroiam sa mai ies din imbacsitul Bucuresti. Un fel de terapie anti-stres.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
Moniland spune:
Luci, da o cautare pe forum (in dreapta in meniu) si bifeaza si obtiunea arhiva. S-a discutat mult despre Sovata. Daca mergi la Sovata, da-mi un PM.
Arina21 spune:
BUna fetele!!
MANUMANU, ce mai faci, vreo veste?? Cum a fost la Paris?? Sper sa fi reusit sa te relaxezi si sa vii sa ne dai o veste buna!!!
ROXIFOXI, eu am avut simptome de ciclu din ziua cu ET-ul. Dupa cum stii, eu nu am reusit. Dar cred ca stii deasemenea, ca multe fete care au reusit au avut simptome de ciclu. Asa ca o regula nu exista. Ar fi bine sa existe un set de simptome care sa ne indice CLAR, fara dubii, ca suntem sau nu insarcinate. Mai ai o saptamana pana la testare, nu?? Iti doresc sa treci cat mai usor si relaxat de perioada asta!Nu ma bag sa-ti dau sfaturi, ca eu sunt dezastru la capitolul asta
Va pup pe toate si va doresc numai reusite
Arina
Arina21 spune:
Luci.elm, stiu ca Hori planuia sa se duca la Sovata dar n-a mai intrat sa ne povesteasca ce mai face.
Si intr-adevar, mi-amintesc ca era un subiect exact cu tema 'Sovata'.
Iti doresc bafta multa,
Arina
misa_21 spune:
LUCI,imi pare rau ca abia acum am intrat sa vad ca iti trebuiau inf. despre Sovata.
Eu am fost la Sovata la Danubius si m-am simtit super ok.
Acum, eu am fost doar in weekendu-ri asa de placere,daca vrei pt. tratament iti trebuie 10 zile.Atit dureaza,,adica 2 sapt. fara simb si duminica ca atunci nu se fac tratamente.
Am inteles ca ai dat de site-ul lor,eu am facut rezervarea prin telefon si o camera e in jur de 90 euro.
E super acolo,zona si hotelul,numai ca in perioada asta nu cred ca ai acees la lac.Vara e beton,pt. noi e mai bine decit la mare avind in vedere ca fac doar 2 ore si un pic.
ROXI,mult noroc sa ai si reuseste macar tu ca deja suntem prea multe off!Nu cauta simptome si stai linistita ca tot la bhcg ajungi si are sa fie bine ai sa vezi,
ARINA!
hori spune:
Buna fetelor.Nu am fost la Sovata nu am avut timp,in mai ne apucam de mansardarea casei,am si un magazin care incurca putin planurile,poate o sa mergem in toamna.Eu deocamdata nu mai fac nici un tratament,acum am o intarziere de ciclu de 9 zile dar nu am nici un simptom care sa ma faca sa banuiesc ceva mai astept cateva zile si o sa fac un test poate cine stie,cu toate ca nu cred sa fie ceva nu am curaj nici sa-mi fac un test mie teama.o sa va tin la curent cu ce mi se intampla.
va doresc multa bafta in special tie ROXIFOXI SA VI CU VESTI BUNE.
Arina21 spune:
Hori, bine-ai revenit. Sper ca intarzierea ta sa fie de bun augur. Dar fa-ti si tu un test, ca acum ne-ai facut curioase
Ce mai fac fetele in astaptare????
Va pup
Arina
carmendu spune:
quote:
Originally posted by roxifoxi75
Buna fetelor!
Sunt cam stresata. Dupa ziua de miercuri, cand a avut loc ET am simptome de ciclu (scurte dureri de burta, valuri de caldura, nelispsitele cosuri). Parca de sambata s-au mai rarit. Pana pot sa fac testul mai am o saptamana. Dar m-am cam stresat. Cred ca visez noaptea ca am dureri, oricum cand ma trezesc dimineata habar nu am daca intr-adevar am avut dureri sau numai am visat. E normal sa fie asa? Poate ma poate ajuta careva dintre voi cu o informatie.
Toate cele bune!
durerile pe care le ai s-ar putea sa fie de la o hiperstimulare ovariana.
eu am avut asa ceva, din pacate foarte dureroasa (aveam ovarul drept de 8,5 ) si a fost urmat de ascita. cu siguranta cand ai semnat actele la polisano ai citit ca s-ar putea sa intervina asemena afectiuni.
dar exista si o veste buna. nu stiu daca e mit sau adevar.
cica daca esti hiperstimulata este posibil sa prinda.
la mine se pare ca a fost un adevar. 7s
mult succes si sunt alturi de fiecare dintre cele care incearca . va pot povesti din experienta mea de la sibiu
carmendu spune:
quote:
Originally posted by roxifoxi75
Buna fetelor!
Sunt cam stresata. Dupa ziua de miercuri, cand a avut loc ET am simptome de ciclu (scurte dureri de burta, valuri de caldura, nelispsitele cosuri). Parca de sambata s-au mai rarit. Pana pot sa fac testul mai am o saptamana. Dar m-am cam stresat. Cred ca visez noaptea ca am dureri, oricum cand ma trezesc dimineata habar nu am daca intr-adevar am avut dureri sau numai am visat. E normal sa fie asa? Poate ma poate ajuta careva dintre voi cu o informatie.
Toate cele bune!
durerile pe care le ai s-ar putea sa fie de la o hiperstimulare ovariana.
eu am avut asa ceva, din pacate foarte dureroasa (aveam ovarul drept de 8,5 ) si a fost urmat de ascita. cu siguranta cand ai semnat actele la polisano ai citit ca s-ar putea sa intervina asemena afectiuni.
dar exista si o veste buna. nu stiu daca e mit sau adevar.
cica daca esti hiperstimulata este posibil sa prinda.
la mine se pare ca a fost un adevar. 7s
mult succes si sunt alturi de fiecare dintre cele care incearca . va pot povesti din experienta mea de la sibiu
Arina21 spune:
CARMENDU, felicitari pentru sarcina. Te rog sa ne mai povestesti din experienta ta. Cu cine ai facut FIV-ul?
Sarcina usoara iti doresc,
Arina