Fiv la Sibiu (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau2006 spune:

moniland, eu la gineco la polisano nu am fost niciodata.am vrut anul trecut sa merg, am sunat pt o programare dar cum eu nu puteam merge decat dupa ora 18 cand venea sotul de la servici m-au programat fff tarziu,cam 3 saptamani si am renuntat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Buna fetelor,ce mai faceti????

Vad ca toata lumea vine cu impresii de la sibiu,asa ca am sa va povestesc si eu cum a fost la mine.

La punctie ok.Atentie deosebita,m-am simtit bine.

dar...la et jale.M-au pus sa beau 2 l de apa (nu intelegeam de ce---ca sa vada mai bine la eco cind intorduc embrionul) si mi-a zis ca in mom. in care simt ca nu mai pot vom face et.SI am stat eu pina chiar in ultimul mom.,dr. nu mai venea si eu faceam pe mine.Mi-a dat voie asistenta sa ma duc la toaleta,dar sa nu fac tot doar fff putin,dar pe naiba ca in 5 min aceeasi senzatie.

Ce sa va mai spun cxa atunci cind eram pe masa pt et eu nu stiam cum sa imi fortez muschii sa nu ma scap pe mine.GROAZNIC!!!!
Mi-a facut intr-un final transferul,dar in situatia in care eram ma zvircoleam,mi-am pus si mina la dinsa ca nu mai puteam.Si intr-un final nici dupa 5 min,m-am dus la toaleta caci eram in utimul hal de asteptare.Dupa toaleta..imbracat,un masina si acasa.Dupa nici 10-15 km. din nou aeeasi senzatie de neputinta si de nevoie de a merge la toaleta,dar belea ca nu gaseam nici o parcare.Conduceam cu o mina pe vola si cu o mina ma tineam pina am zis ca asa nu se poate ca conduceam totusi cu cel puti 80/ora si am oprit intr-o zona in care nu era nici macar un copac dupa care sa ma feresc.Va spun ca eram in dec si era zapada si eu dupa et faceam pipi in plin cimp.Am avut noroc ca nu au trecut decit vreo 2 masini,dar chiar prea putin ma interesa parerea celor care imi vedeau fundul ca atit de rau imi era.
Dupa asta in sirsit am plecat mai departe linistita la drum pt. ca dupa sighisoara sa ies in decor la 110 la ora din cauca unuia care deoasea pe pod si mi-a iesit brusc in fata.
Ce mai aventuri,aventuri care intr-un final s-au terminat cu bine,caci de la sibiu nimeni nu mi-a dat nici o explicatie ce a insemnat acel hcg de 27,5.V-am mai zis...dr. s-a blocat ca nu se astepta intr-o mie de ani.Nu mi-a zis decit ca e cam mic si sa il repet la 48 de ore.Ce sa mai repet,ca deja am gasit pe tampon embrionul si hcg era de 29,7 si singeram.
Am aflat acum la buc. ca a fost sarcina,adica ca la primul fiv cu un singur embrion s-a prins saracul,dar s-a oprit din evolutie.Am incercat sa caut cauzele opririi din evolutie,dar faptul e consumat si nu mai are rost.
Imp. e ca la buc dr. mi-a zis ca e un lucru f bun ca s-a prins,nu mi-a zis ca gata acum voi reusi,dar la virsta mea e ceva.

Fetelor,aceasta e experienta me!!!!Sa nu va lasati influentate de cele scrise de mine,caci la mine din start nu s-a mers decit pe ideea ca la 43 de ani esti varza si nu reusesti.
Ceea ce tre sa spun,acum facind comparatie cu conditiile de la buc. la sb e super.O clinica la standarde exceptionale!

Va pup si mai vin pe la voi!!!

P.S. Mult succes fetelor care sunteti in focuri acum.Manu stiu ca pe 14 ai inceput parca,nu?ROXI si tie mult succes si sa va vedem fericite cit mai curind!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Buna, fetelor!! Eu am inceput vineri stimularea cu Menopur, cred ca merge bine, nu simt nimic deosebit. Joi merg la prima eco, atunci voi afla mai multe!! Am inceput sa iau si Omega 3 si Royal Jelly. Cam atat, o sa revin joi cu amanunte!

Mergi la inceput

buna, sunt si eu cu closty in a 2 a luna si parca, parca as merge la eco aici in sibiu. unde as putea merge la eco in z12?
se poate numai la polisano?
nu exista si un alt cabinet?
la polisano stie cineva cat costa eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Misa, pacat ca nu reusit sa se dezvolte embrionasul. E clar ca s-a prins in ciudata faptului ca nu ai stat in pat dupa Et si te-ai oprit in camp.
Ca sa se faca transferul mai usor e mai bine cu vezica plina. Cica daca e plina lasa loc mai mult canalului prin care se introduce cateterul. Oricum la plina sa va ganditi suportabil. Eu mergeam dimineata (ora 7) la baie si gata. La ora 11 cand se facea transferul se mai aduna cat de cat.
manumanu, tinem pumnii pentru joi sa-ti fi aparut cati mai multi foliculi, dar nici prea multi nu e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rotarcml spune:

Buna tuturor, am amanat FIV deoarece mi-a dat dr Chicea tratament pt prolactina 6 luni, deci pana in septembrie stau pe pause. Succes tuturora!

Mergi la inceput

rotarcml, cat ti-a iesi prolactina? Prolactina creste la stres si oboseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rotarcml spune:

Moniland, prolactina mea a fost de 817,64. Dr mi-a spus ca e putin marita, dar ca mai putem astepta cu FIv deoarece nu am decat 30 de ani si mi-a dat brocriptin pana in septembrie.Endocrinologul cu care am vorbit mi-a spus ca este o cauza a infertilitatii si probabil ca ma stresam prea tare in momentul ovulatiei. Acum astept. bafta multa!

Mergi la inceput

Ai vazut cum se leaga? Esti stresata -> creste prolactina - > infertilitate.
Relaxeaza-te, fa si tratamentul si sa pate nu vei mai avea nevoie de FIV.

Mergi la inceput

rotarcml, eu am luat brocriptin si am luat 10 kg in greutate.dar cred ca depinde de organism.sanatate iti doresc!

Mergi la inceput