*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (125)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Vai de mine in ce ritm se scrie pe aici.....
Eu abia am reusit sa citesc cate ceva din urma, normal ca nu tot pt ca Lucutza imi ocupa tot timpul dar incerc sa mai recuperez..... oricum voi aveti o limbaritza de nu-mi vine sa cred.
Stiu ca Nour zicea ceva de bebe ca ar fi sus.... totul e ok pt ca mie mi-se rupsese apa, aveam dilatatie 2 si bebe nu coborase asa ca nu-ti face griji. O sa coboare atunci cand trebuie.... si inca un detaliu pt ca intreba cineva in cap trecut.... nu se foloseste forcepsul totdeauna daca exista pusa anestezia peridurala.... la mine nu s-a folosit asa ceva.
Aveam multe sa va spun dar se trezeste bebitza si ii este foame....
Revin cu mai multe detalii....
Pup toate fetele si bebeii... Sa fie sanatosi si voinici!!!!!
AVIZ FETELOR CARE SUNT LA PRIMA SARCINA!!!! Bucurati-va in continuare de sarcina fetelor pt ca pe urma totul se va schimba.....

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Povestea nasterii lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

edit: poze de gina am vazut - ce mare a crescut david!!! nu-mi vine sa cred! si ce mult s-a schimbat!
am vazut si poze de miki, dar le mai vazusem:) oricum luca e un frumos. si ce-mi place ce mandru e tati!

ceska, si noi facem baie in fiecare seara. e vorba de un ritualcare il pregateste pe cand va face diferenta intre zi si noapte. au nevoie de repere. oricat d eplictisitor ar parea pt noi sa facem acelasi lucru la aceleasi ore zile in sir, pt ei e un semn de siguranta si confort.

honey, evident ca nu-ti mai pasa deocamdata de maruntisuri, dar va veni vremea in care vei "iesi din oala" si-ai sa vrei sa fii din nou cocheta; e numai o etapa.

stancutsa, cum zicea si laura si cum spun si eu de la bun icneput, analizele nu trebuie interpretate de voi - poate doar dcaa sunteti medici, si nhici masuratorile de ecograf si diagnosticele bomba nu trebuie luate ca atare. vorba ginecologului meu: relativizati. asta e valabil si pt nour.

laura_dimitris, noi facem baie in baie. si am luat un incalzitor ca sa fim siguri ca avem temperatura buna.

am ramas datoare cu o constatare, dar imi cer scuze ca nu mai stiu a cui era camera alba, dar mi-au rama sin minte talboutsele deasupra patului, le-am retinut pt ca mi se par deosebite.

tinna, fugi la medic! pe bune! adica sper ca te-ai dus deja si ca te tin sub supraveghere!

sunt restanta cu poze de miki, gina si louiza. promit c-o fac in curand;cu un san in gura lui sacha, cu un ochi pe bruno, si altul care doarme:) imi ia cam o ora sa scriu un mesaj coerent:)

miri_milka_mik si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by zeririlouiza
Buna zuzici

Ellenuta, Docdecap sa va traiasca felicitari

Ven, la multi ani

Fetelor eu va mai spun o data daca nu ati vazut eu am pus poze pe mailul comun ca nu am avut cum sa le pun altfel cum reusesc o sa le pun si aici

Fetelor din sectorul 1 unde se inscriu copii la primaria sect 1 sau la starea civila?

Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Louiza , bebeii nascuti in sect. 1 se inregistreaza la Oficiul Starii Civile din sect. 1 care are sediul pe langa Arcul de Triumf ( Manastirea Casin )
Am vazut si eu pozele cu bubulina ta si e o scumpa si seamana cu mamica ei . Pup fetele

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Nici nu stiu cum sa incep,m-am gandit ca ar fi frumos ca pe prima pagina sa apara si povestile nasterilor din odiseea noastra,eu una le-am citit pe toate dar parca le-as mai parcurge si ar fi mult mai usor de luat de acolo,eventual anexate listei cu bebelusi sau nu stiu intr-un colt undeva
....
Mai veniti si voi cu idei daca va surade ideea

raluca,34+,SONIA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

stancutsa, cum zicea si laura si cum spun si eu de la bun icneput, analizele nu trebuie interpretate de voi - poate doar dcaa sunteti medici, si nhici masuratorile de ecograf si diagnosticele bomba nu trebuie luate ca atare. vorba ginecologului meu: relativizati. asta e valabil si pt nour.

am ramas datoare cu o constatare, dar imi cer scuze ca nu mai stiu a cui era camera alba, dar mi-au rama sin minte talboutsele deasupra patului, le-am retinut pt ca mi se par deosebite.

miri_milka_mik si bebe sacha dimitris

miri, am promis si pe pagina trecuta: o sa las dr-ii sa-si faca treaba lor, sa interpreteze rezultate si sa dea tratament. si promit sa invat si sa relativizez...desi la prima sarcina poate e mai greu

cred ca a mea era camaruta alba...ce frumos i-ai zis, de fapt e un colt din dormitorul nostru! si mie imi sunt dragi tablourile, parintii mei au o prietena care e artist plastic. desenele cu mama si copil le-a facut in perioada de dupa nasterea mea...deci acum 30 ani. multumesc pentru aprecieri.

Stancutza

Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/user/stancutza78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Uitati aici o poza mortala cu noi (zic eu ) http://good-times.webshots.com/photo/2171129550065968642zEIBFL

E haioasa poza. E un frumos. Seamana putin cu Ptricia, varianta masculina , normal.
Si am vazut ca are limbuta mai alba, in spate, asa o are si Patricia, si cand am fost la medic, a spus ca e o infectie ( yeast, cica) si mi-a dat MYCOSTATIN, 1 ml la fiecare 4 ore. Si mie o crema special pt. sfarcuri, ca sa nu se contamineze din nou cand suge. Nu e grav. Eu am crezut ca e de la lapte, dar nu e.

Noi 2 singurei

PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008

Eu am observat ca si Sara are limbuta asa , alba , dar numai dupa ce suge. A vazut si pediatra si am intrebat-o daca este afta si mi-a zis ca nu...ca e normal sa aiba asa dupa ce suge...voiam sa stiu daca sa-i dau cu glicerina sau nu , si mi-a zis ca nu e cazul

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Gatta, nu e afta, nu prea stiu cum sa o traduc in romaneste.
Oricum, cati doctori, atatea pareri. Noi continuam tratamentul.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Mai fetelor, de breaz stie cineva ceva ?? Are vreo zuza pereche ??
Nu trebuia sa i se induca nasterea astazi ???

Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

bdiana sunt gata cu scanul. da-mi accept pe yahoo ca ti-l trimit prin mess ca e destul de mare. ce te intereseaza pe tine e la pagina 73.

cine mai vrea cartea 'nasterea fara dureri' sa-mi dea pm cu o adresa de yahoo si o trimit prin mesenger. are multe informatii si exercitii pregatitoare pentru nastere si pentru travaliu.

irlandeza ai o fetita suberba. ii doresc multa sanatate si sa va bucurati de ea. si tie la fel.

34+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Despre treaba cu limbuta... Este vorba de o micoza destul de inofensiva, dar trebuie tratata, totusi. Sau cel putin asta cred, imi aduc aminte ca spunea mama ca am avut si eu asa ceva cand eram bebe.

39+

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

AMR 6 ZILE!!!

Mergi la inceput