*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (125)*
Raspunsuri - Pagina 15
stancutza spune:
quote:
Originally posted by CameliaH
bdiana sunt gata cu scanul. da-mi accept pe yahoo ca ti-l trimit prin mess ca e destul de mare. ce te intereseaza pe tine e la pagina 73.
cine mai vrea cartea 'nasterea fara dureri' sa-mi dea pm cu o adresa de yahoo si o trimit prin mesenger. are multe informatii si exercitii pregatitoare pentru nastere si pentru travaliu.
irlandeza ai o fetita suberba. ii doresc multa sanatate si sa va bucurati de ea. si tie la fel.
34+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
Camelia,
o poti trimite cumva pe contul comun al zuzelor? ma gandesc ca ti-ar fi si tie mai usor, sa o trimiti doar o data si cine e interesat sa o ia de acolo...zic si eu.
Stancutza
Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/user/stancutza78
CameliaH spune:
quote:
Originally posted by stancutzaquote:
Originally posted by CameliaH
bdiana sunt gata cu scanul. da-mi accept pe yahoo ca ti-l trimit prin mess ca e destul de mare. ce te intereseaza pe tine e la pagina 73.
cine mai vrea cartea 'nasterea fara dureri' sa-mi dea pm cu o adresa de yahoo si o trimit prin mesenger. are multe informatii si exercitii pregatitoare pentru nastere si pentru travaliu.
irlandeza ai o fetita suberba. ii doresc multa sanatate si sa va bucurati de ea. si tie la fel.
Toate bune!
Camelia,
o poti trimite cumva pe contul comun al zuzelor? ma gandesc ca ti-ar fi si tie mai usor, sa o trimiti doar o data si cine e interesat sa o ia de acolo...zic si eu.
Stancutza
Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/user/stancutza78
E bine ce-mi spui dar nu am user si parola. Una la mana. Poate imi da si mie cineva pe pm. Ah, acum imi dau seama ca nu o pot pune pe mail ca e mare. Prin mess se trimite relativ repede. are 162 de mb arhiva.
sau daca are altcineva o sugestie mai buna, accept cu placere.
Toate bune!
Gina M spune:
Godzila - cum mai esti tu scumpa?!
Vad ca ti se apropie termenul de nastere! Sa punem majoretele la treaba?!
POZE - RECENTE/David Jonathan
Adryana_4u spune:
Dupa ce am citit o caruta din urma, hai sa scriu si eu repede, ca iar se trece la un alt capitol. Deci:
- Felicitari docdecap pentru bebe Serban cat de mult s-a mai lasat el asteptat, dar nu-i asa ca a meritat, mamico?
- laura_dimitris, multumesc frumos pentru lamuririle cu actele pentru certificat de nastere bebe
- ce mesaj frumos a "scris" EVA MARIA a Ellenutei..m-a impresionat tare..scumpa de ea...bine ai venit, clopotel
- felicitari remiclea, fetita ta, sa fie sanatoasa si sa ii fie mereu bine in viata
- Cu intarziere, LA MULTI ANI Ven, pentru ieri, si LA MULTI ANI Darene si mire79 pentru maine
- Irlandeza, sa stii ca nu o spun din spirit de turma, dra fetele chiar au dreptate..Patricia ta este o fetita foarte frumoasa, o sa aveti de tras cu baietii pe la usa
- Tinna, ne dai emotii, draguta mea, cred ca cel mai bine este sa te duci la medic, stiu ei acolo ce este mai bine sa se faca pentru tine si bebe
- grati.ela, cred ca ti-a raspuns deja cineva, dar iti spun si eu, ca sa aflii lungimea lui bebe, inmultesti cu 7 lungimea femurului (FL)
Acuma, fetelor, sa va intreb si eu ce am de intrebat:
- cate cani de ceai de frunze de zmeur ar trebui sa beau pe zi? Ca asa m-au speriat intoarcerile astea de situatii de pe la noi, din cauza colului, ca m-am decis sa ma unflu de ceai...
- ma doare din ce in ce mai des spatele, cateodata mai sus, spre mijlocul sirei spinarii, cateodata mai jos, pe la rinichi, parca..de la ce sa fie? Sa fie doar din cauza greutatii burtii, sau e vreun semn ceva?
- astazi m-au sunat 4 persoane, sa ma intrebe daca am nascut sau nu, printre care si mama, mi-a mai si spus ca are ea o presimtire...si eu deja avusesem dureri de mijloc toata ziua, m-a luat cu calduri cand i-am vazut cum suna sa intrebe...doamne, or stii ei mai bine ca mine?
Ei, si acum, ca v-am mai dat ceva de lucru (adica sa-mi raspundeti) va las, si ma duc si eu la somn, ca e tarzior deja...
- pup huhurezele de noapte
Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Mitsu-bishu spune:
Eu am niste dureri de zile mari... Cred ca de la pastiluta "de control"... Contractii nu sunt, ca sunt sporadice si nu se intareste toata burtica, ci numai jos, une ma si doare/arde. O fi colul meu asa de "ascultator"? Anyway, maine la prima ora ma prezint la camera de garda. I can barely wait!
39+
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
AMR 6 ZILE!!!
laura_dimitris spune:
Buna dimineata fetelor !!!
Nu-mi vine sa cred ce cuminti ati fost asta seara si noapte... Ma asteptam sa gasesc vreo 10 pagini scrise de la ora 22.00 de cand nu am mai intrat eu... si cand colo, era o singura pagina....
Stiu ca : Tinna este consemnata la pat, cretulina a mancat pizza si s-a culcat, eu am dormit ( vad ca dorm din ce in ce mai bine , mai mult, mai cu drag...) voi restul ce ati facut???
Irinuka... zice ceva domnul col ???
Ieri am apucat sa sterilizez si cele cateva biberoane pe care le am, in special cel care se ataseaza pompei de muls..
Pompa (e de la chicco) mi-a fost frica sa o bag in sterilizatorul cu aburi pecare-l am... O voi steriliza la rece cu solutie... Voi cum ati procedat cu pompa de muls ??? Ma gandeam sa merg sa cumpar un lighenus special pentru sterilizat la rece... Dar este vorba doar de pompa...
Ma apuc sa aerisesc si sa fac paturile si tare ce as da cu aspiratorul dar mi se pare aproape o munca imposibila...
Mai tarziu dau o fuga in cora si la farmacia de acolo sa mai iau ce mai imi trebuie..
Ceaiul de stimularea lactatiei de unde l-ati luat? Din farmacii sau de la plafar ?
Mitsule, iti tin pumnii in dimineata asta pentru controlul ce-l faci !!!!
Si, majorete pentru roli. Doamne Ajuta sa fie totul bine la cezariana !!!!
RO - LI
RO - LI
RO - LI
RO - LI
RO - LI
Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
nemary spune:
neatza! noi tot in formula 2 in 1, ieri am fost la control, se pare ca este deschis colul cu toate ca la eco s-a vazut inchis. dar avand in vedere ca mi-a curs si putin sange dupa control inclin sa o cred pe doctora. care, ieri, ce credeti ca mi-a spus inainte sa plec din cabinet??? s-ar putea sa ne vedem la noapte! ooouauaaa, am zis, cum o vrea bebe. va dati seama ca m-am foit toata noaptea, ma trezeam di 2 in 2 ore sa merg la baie si nici sotul nu a dormit bine. semne ca ar trebui sa nasc nu am, doar spre dimineata m-a intepat in zona ovarelor.
Mari 38 bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
Laura D, eu ceaiul pt.stimularea lactatiei l-am luat de la plafar(Fares), m-am uitat si in Cora si nu aveau.
si galerie pt.Roli nastere fara probleme
Mari 38 bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by nemary
Laura D, eu ceaiul pt.stimularea lactatiei l-am luat de la plafar(Fares), m-am uitat si in Cora si nu aveau.
si galerie pt.Roli nastere fara probleme
Mari 38 bebe
odiseea
Mie imi pare super bun ceaiul asta. Eu beau cam 2 litri pe zi de cand am nascut. In plus mi-am luat tot de la plafar pastilute NUTRINATAL tot pentru stimularea lactatiei din care iau 3 pe zi.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
irinouka spune:
RO-LI!RO-LI! RO-LI! RO-LI! RO-LI!RO-LI! RO-LI! RO-LI! RO-LI!RO-LI! RO-LI! RO-LI! RO-LI!RO-LI! RO-LI!
irina 40 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/