Pentru inimioara Nataliei

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Am ramas fara grai!

Va doresc multa multa sanatate la puiut si voua putere sa treceti cu bine peste aceasta incercare!

Ma ca fetita voastra sa se faca bine si sa va puteti bucura de ea asa cum meritati.

Am sa urmaresc cu interes cazul vostr, iar daca pot sa ajut cumva sa nu ezitati sa spuneti

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiaandor spune:

buna,
exact cum am citit mi sus, e incredibil cum poti avea putere sa lupti si cum iti vine sprijin de acolo de unde te astepti poate mai putin.
Eu abia acum am citit cazul, dar suntem dispusi sa ajutam si noi daca va mai fi necesar.
Stiu ca nu e deloc usor, din nici un punct de vedere, dar macar financiar sa stii ca te poti baza pe ceva cat fetita ta sufera atat, chiar daca ea nu intelege.
Dumnezeu sa fie cu voi si sa va dea multa putere sa treceti peste toate durerile.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaharia.o spune:

Salutare la toata lumea!

Va multumesc celor care se gindesc si se roaga pentru sanatatea Nataliei.
Natalia este mai bine dar de o saptamana tot face febra. Noaptea de luni spre marti a avut 41,acum a mai scazut dar tot mai face 39. Inima este foarte slabita. Au incercat sa schimbe tratamentul(oral) ca sa elimine perfuziile dar se pare ca nu a fost bine si au revenit la perfuzie. Este foarte obosita si i-au dat din nou medicament ca sa doarma. Este bine ca maninca singura, nu prea mult ca are limita, asa ca maninca si cirpe cind le prinde in gura. Medicii spun ca va mai sta 5-6 zile la sectia intensiv.
Nu ne ramine decit sa ne rugam ca totul sa fie bine.

Va .

http://community.webshots.com/user/Natalia_Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna!
Ce se mai stie de Natalia?
Cum se mai simte?E totul bine?
Poate ne da cineva de stire!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Azi dimineata am primit mesaj de la ovidiu : Natalia a murit aseara

din tot sufletul sunt alaturi de voi.

Natalia este un ingeras, un sufletel care a suferit mult prea mult si acum se odihneste. Un copi cu un zambet sugubat si o privire inteligenta, cu vointa mare de a trai, dar cu tot universul contra ei... de ieri Natalia ne vegheaza de sus.

va rog fiti alaturi de parinti, Carmen si Ovidiu sunt niste oameni cu totul deosebiti, rar intalnesti oameni ca ei.

Pentru sufletelul Nataliei,

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Imi pare rau sa aud ca Natalia e ingeras. in asemenea momente e greu sa gasesti cuvintele potrivite ca sa alini durerea parintilor.

Multa putere parintilor ca sa treaca peste aceasta tragedie.

Natalia acolo unde esti de sus eu sper ca esti bine si ca esti linistita si veghezi asupra celor dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Incerc sa leg o propozitie de 1 ora si nu-mi gasesc cuvintele...
Si asta pentru ca ma doare tare,ma uit la poze iar si iar,admir o fetita minunata!Unde esti Natalia?...Ingeras frumos,odihneste-te-n pace!
Carmen,Ovidiu ma gandesc la voi,va sunt alaturi...

Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Doamne, ce rau imi pare!!!
Multa putere parintilor.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Sincere condoleante familiei!
Cu siguranta nimic nu le poate alina durerea cea mare! Pe mine m-a impresionat mult cit au luptat pentru Natalia, cit au suferit

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

Carmen si Ovidiu, cata durere... nu stiu cum sa scriu... i-am vazut pozele, ce fetita minunata... Dumnezeu s-o odihneasca in pace... Natalia e un ingeras iubit care va fi mereu in sufletele voastre, va trai mereu in sufletele voastre chiar daca a plecat de langa voi.... va imbratisez...

http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput