Pentru inimioara Nataliei

Pentru inimioara Nataliei | Autor: kay

Link direct la acest mesaj

caz aprobat de Desprecopii.com
Am primit toate actele necesare forumului umanitar DC.
Succes in campanie si asteptam sa fim informati despre evolutia cazului.

------------------------------

Parinti Nataliei m-au rugat sa deschid acest subiect. Suferinta loe e incomensurabila, iar cuvintele pot rezuma atat :

Clipe de bucurie si extaz urmate de lacrimi si durere

As vrea sa dau timpul inapoi…daca s-ar putea cu 5 luni in urma, pe cand eram o mama fericita ce urma sa aduca pe lume o fetita mult dorita. Dupa luni intregi de investigatii facute in timpul sarcinii(dublu test, triplu test, amiocenteza si nenumarate ecografii 3D), am fost asigurata ca voi avea o fetita sanatoasa, doar pentru asta bateam drumul lunar(Sibiu-Cluj), dar nu a fost sa fie asa. In luna septembrie a venit pe lume iubita mea Natalia-Maria, o fetita mica si plapanda de 2.500 kg. Eram atat de fericita incat a doua zi am sunat toti prietenii, rudele pentru a-mi anunta bucuria imensa ce-mi salta sufletul si-mi scalda ochii cand o priveam. Era sanatoasa, doar primise nota 10 la nastera, dar din pacate aceste momente de extaz au tinut doar 2 zile, ca apoi toata viata mea cea dinainte, linistita, fara nicio problema sa devina un calvar continuu pe zi ce trece. Natalia-Maria a avut nesansa (ghinionul-cum spun medicii), sa nu fie diagnosticata in timpul sarcinii, sa se nasca cu o serie de malformatii din cele mai complexe pe cord : COARTATIE DE AORTA ISTMICA, HIPOPLAZIE DE ARC AORTIC, CANAL ARTERIAL PATENT CU SUNT BIDIRECTIONAL, CANAL ATRIOVENTRICULAR COMUN COMPLET TIP RASTELLI B. VS HIPOPLAZIC.

Micuta a inceput lupta cu viata la 2 saptamanii cand a fost operata la Institutul Inimii ,,Nicolae Stancioiu” Cluj, de dr.Chira Manuel, dar din nefericire aceasta operatie este doar primul pas, urmeaza alte 2 operatii (6 luni, 3ani). Un diagnostic complex cu o multime de termeni medicali care fac ca fetita sa aiba zilele numarate, doar ni s-a spus ,,bucurati-va de ea, cat puteti”.

Acum micuta Natalia-Maria are 4 luni si doar 3,100 kg si se lupta sa poata manca (efortul este prea mare pentru ea). Mesele ei sunt perfuziile atunci cand asistentele mai gasesc o vena care nu a fost intepata, inca, sau gavajul (sonda). In ultimele 2 luni a fost internata de 4 ori la Spitalul de Pediatrie Sibiu, de unde am primit recomandarea de a efectua un consult cat mai repede cu putinta
(inainte de 6 luni) la o clinica specializata in boli cardio-vasculare din strainatate.

In urma recomandarilor am luat legatura cu Clinica ,,Deutsches Herzzentrum Munchen” de la care am primit raspuns ca interventia(consultatie, terapie, operatie) poate fi efectuata de indata ce suma (41.142 €) va fi depusa in contul clinicii.

Natalia este o luptatoare (daca te uiti la ea nici nu pare un copil bolnav), cu ochisorii ei plini de lumina imi da putere sa merg mai departe si parca spune ,,mama linisteste-te ca totul o sa fie bine”. Acum numar zilele pana cand vom reusi sa plecam la clinica din Germania pentru a da o sansa fetitei noastre.

Incerc prin aceste randuri sa sensibilizez inimile celor care le au cu adevarat pentru ca Natalia-Maria sa aiba o inima sanatoasa, sa se poata bucura de viata.

CONTURI :

CONT BRD (EUR) :

RO62BRDE330SV28815803300
ZAHARIA OCTAVIAN
SUCURSALA SIBIU

CONT BANCA TRANSILVANIA (RON):

RO74BTRL03301201K07641XX
ZAHARIA OCTAVIAN
SUCURSALA SIBIU

ZAHARIA OCTAVIAN

0749140553

octavian.zaharia@gmail.com

la data de 1.02.08 in conturi sunt :

8000 RON
60 EURO

costul integral al operatiei este acoperit prin formularul E-112

transportul este asigurat de catre o persoana particulara

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

haideti s-o ajutam pe NATALIA !

eu am trimis un mail cu un text la care am atasat un act medical si devizul din germania catre toate adresele de mail pe care le am si am rugat sa se trimita mai departe. daca vrea cineva sa se implice, sa trimita acest mail, eu va pun la dispozitie textul si actele medicale. adresa mea este oana.geambasu@gmail.com .

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Sa dea Dumnezeu sa se stranga banutii cat mai repede! Vom depune si noi o suma de bani pentru Natalia!
Oana felicitari pentru initiativa si multa sanatate Soniei!

Doamne ajuta!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Sint si eu alaturi de voi! Ma rog pt. Natalia si pt. familia ei, sa fie puternici si sa stringa toti banutii!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

sintem aici...,dam si noi o mana de ajutor,asa cum putem...si binenteles ne rugam pentru Natalia

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

draga kay felicitari pt initiativa...esti grozava..sper ca sonia e din ce in ce mai bine

daca aveti nevoie de cont paypal pt natalia il ofer pe al meu: uta_ciun@yahoo.com

am strins pina acum pt mari si fetita ei ema, car au plecat de curind in anglia si cred ca de acolo o sa poata sa-si deschida si ea paypal

astept vesti de la voi

numai bine,
uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaharia.o spune:

Ieri am fost ca Cluj ca sa vorbesc inca odata cu chirurgul care a spus clar ca nu va opera. Asa ca va ramine varianta in strainatate.
Le multumesc celor care au scris pina acum.

Mergi la inceput

Am vazut in mesaje ca mi se recomanda un cont paypal.
Eu pot sa fac unul,cum?

Mergi la inceput

Am vaut ca ma puteti ajuta cu contul d-voastra paypal si va multumes; dar nu stiu exact ce sa faccu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicu.h spune:

buna seara....cunosc situatia Nataliei si sunt aproape de ea si de familia ei.am inteles ca sunt sanse ca operatia sa fie facuta in strainatate,dar indiferent unde va fi sa dea dumnezeu sa fie cu succes.dumnezeu sa va ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.p spune:

Micuta Natalia-Maria este un ingeras de copil care merita sa aiba o inima sanatoasa si o copilarie fericita. Parintii ei trec printr-o suferinta foarte mare, Dumnezeu sa le dea multa putere si sanatate!

Mergi la inceput