Pentru inimioara Nataliei
Raspunsuri - Pagina 2
Happiness_4_us spune:
Multa sanatate micutei. Ne rugam la DD sa o faca bine!
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Priscilla spune:
Multa sanatate micuei Natalia,care la o varsta atat de frageda, se lupta deja pentru sansa ei la viata.Ma rog Domnului, pentru inimioara ei micuta si atat de bonlavioara.
Curand am sa trec si pe la banca,insa pana atunci va tin pumnii pentru strangerea banutilor atat de nacesari.
mamica de strumfita mica
Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;
www.helpsonia.com
zaharia.o spune:
multumim celor care au scris si au in ajutat in orice fel pina acum.
astazi a fost mai linistita, si a reusit sa manince mai bine.... dar nu vrea vrea nicicum sa doarma peste zi, se scoala scoala pe la 3-4 si salut somn pina seara.
in rest ridem toata ziua daca se poate ,cu gura pina la urechi....si asteptam .
vaam pe toti
gabi.p spune:
Ma bucur ca s-a mai linistit un pic, sper sa reusiti cat mai curand sa strangeti toti banii.
Doamne ajuta!
Schatzy spune:
Pentru ca suntem fiinte pe acest pamant, cu toate limitariile si imperfectiunile pe care le presupune acest lucru stim cu toti ca inima nu poate frange niciodata, fiindca deja este moale si receptiva haideti sa fim cu totii alaturi de natalia...pentru ca merita sa aiba si ea o sansa la fel ca alti copii.
HMM... o fetitza adorabila, iti dai seama de acest lucru doar cand o privesti !
Cu ajutorul dvs....Inimioara Nataliei nu o sa mai aiba probleme... !
Fiti alaturi de fam. Zaharia,,,sa ajutam un suflet de copil sa aiba parte de o copilarie reusita!
oViDiuSB spune:
sunt coleg k andra.mio povestit de natalia , mio dat si poze k ea. e o dulceatza de fata si sper sa se faca bine.o sa va sustin
Gabitza1977 spune:
Voi face maine un transfer pentru micuta Natalia. Am trimis un e-mail catre toate persoanele pe care le cunosc cu rugamintea de a ajuta si de a da mai departe mesajul.
Va tin pumnii si ma rog pentru fetita, multa-multa sanatate!!!
gabi.p spune:
Ce face dragalasa? Sper din tot sufletul sa-i mearga mai bine, sa manance mai bine si sa nu mai planga asa de mult. Ma bucur totusi ca sunteti acasa si nu la spital.
kay spune:
am inteles de la tatal Nataliei ca s-a rezolvat prin E-112 !!!
ieri am vb la telefon, a trebuit sa inchid pt ca plangea Sonia, iar pe urma nu m-a mai sunat... o sa sun eu azi, ca s-a mai linistit S cu feba post-imunizare.
multa sanatate micutei si sa ajungeti cat mai curand la Munchen !
multi ici !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com