Gravidute si mamici de Constanta (14)
Raspunsuri - Pagina 9
lulu77 spune:
Am uitat sa imi laud odorul ....A aparut in doua reviste :In Baby si Ioana ,Visul Copiilor ,pe luna Ianuarie ..ce mai ,are mama un fotomodel!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
AndreB spune:
Multumesc fetelor care au raspuns!
O sa ma gandesc la asta (inca mai am timp). Sunteti cumva pacientele dr. Sora sau dr.Fasie sau doar ati auzit din jur?
Mai am o nelamurire mare ( daca nu va bat la cap aiurea!).
Va intreb pentru ca in fiecare oras este altfel, in Bucuresti intr-un fel, in Constanta se pare ca altfel.
Sunt pe finalul concediului postnatal si vreau sa intru in CIC din februarie.
Dosarul pentru CIC unde se depune (institutia, locatia?) in Constanta?
Banii pot sa-i ridic dintr-un cont bancar, sau sa mi vireze in contul de salariu?
Pentru alocatia copilului aceleasi intrebari.
Maia37 spune:
ERIS DRAGA MEA NASTERE USOARA!
IANIS SA VINA PE LUME BINE,SANATOS!
Sa auzim de bine si sa ne trimiti foto cu voi.
Mihaela, mamica Andreei 13+ si 32+ cu Vlad Andrei
eris spune:
Vai ce dragutze suntetiiiiiiiii merci de galerie conteaza enorm pentru mine.
Fetelor stati linistite k o sa intre matusica sa scrie pe forum pan aajung eu acasa si Adina o sa primesti mesaj sa le anunti pe fete.
Io stau in pat dar sunt atata de agitata si emotionata abea astept ziua de maine.
Va pup dulce pe toate
Mada 39+ Ianis Cristian
AMR cateva ore!!
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
mav spune:
Isi, nu stiu sa zic acum pe cand intalnirea, caci maine plec la Buc. cu Sebi si ma intorc poimaine... si am si de recuperat la munca...
Asa am inteles si eu, clownul e 100ron/ora, dar inca n-am apucat sa vb.
eris, pls, pune o poza de azi cu burtica! ....si....
CURAJ!!!
Andre, sa-ti traiasca bebele! Bine ai venit!
Lulu, felicitari mamicii si pupici fotomodelului! Ai de cine sa fii mandra!
...Eu imi facesem poza la "buba"... da' e asa urata, ca n-am curaj s-o arat, zau... ooooofffffff.........
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
Madaluta, v-ati intors?
Fetelor, mai aveti vesti de la Monica? Mie nu-mi vine s-o sun, ca nu vreau s-o deranjez... Da' ma gandeam la ea si la bb Serban...
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
AngeliquedeS spune:
Andre, bine ai venit!
Dosarul pt CIC se depune la primaria de pe strada Nicolae Titulescu, in piata Ovidiu, aproape de mare, in zona Catedralei Ortodoxe, daca ajungi in zona intrebi si te indruma cineva ca e cam ascunsa locatia.
Vreau si eu nr. de tel al dr. Fasie, tb sa fie bebe pacientul lui ca sa vina acasa sau oricine il suna vine? Vreau sa il am si eu in caz de Doamne fereste o urgenta.
Eris, tin pumnii, sa ai curaj, o sa fie totul bine, gandeste-te ca iti vei tine comoara in brate si merita orice!!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
eris spune:
Angi pls spunemi si mie tu cand ai dat banii la neonatolog k io ma tot intreb si nu stiu k ma gandesc k io o sa fiu imobilizata acolo nu o sa am cum sa ma misc dupa ea...plsssssss
Va pup fetele si maine o sa vi-l prezentam si noi pe Iannis.
Mada 39+ Ianis Cristian
AMR cateva ore!!
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
isidora spune:
Angi,-0721 813 203 - Dr. Fasie ,mai multe iti spune LULU...
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
andicu spune:
Eris , nastere usoara maine si sa ai un bebe mare si sanatos! refacere rapida si sa auzim de bine cat mai curand!
Lulu, felicitari pt bebe LUCA vedeta! o sa-mi iau si eu revistele ca sa-l vad!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Cum crestem noi