Gravidute si mamici de Constanta (14)
Raspunsuri - Pagina 8
eris spune:
Feteloooooooor nu am putut sa dorm deloc,m-am tot foit si am fredonat o melodie toata noaptea.Am niste emotiiiiiiii!!!!!!!!!!Dar maine gata tin printisorul in brate.Azi dimineata am vorbit cu doctorul si mi-a zis ca maine la 6.45 sa fiu la spital,ma vede si profesorul Tica ca sa-si dea acordul pt cezariana si dupa...sper sa ma opereze cat mai repede ca poate pana seara ii pot da sa pape.Abia astept sa-l strang in brate.
Mi-am revizuit bagajul inca o data azi dimineata si toate sunt in regula.
Multumesc pentru galerie nu aveti idee cat conteaza pt mine.
Mada 39+ Ianis Cristian
Mada 39+ Ianis Cristian
AMR cateva ore!!
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
bisous spune:
Mav,eu am facut pana acum comanda la silvian si am fost super multumita,mi se pare cam scump 320 mii pe kg.Am o impresie despre torturiile de la carrefour si zic bine impresie ca o data nu face regula,am luat odata un tort de acolo si nu l am putut manca,era uscat, neparfumat,dar m am fript odata si astept pe altcineva sa mai incerce.Cit costa sa inchiriez un clown ca si eu trebuie sa ii fac cristinei in martie.Te pupic si poate ne zici cand reusim sa ne vedem cu tot cu sebi
Ina, nu neaga nimeni ca sunt mici si delicati dar unii ca al meu ,lasa ca va arat poze,sunt urati rau si ma gandeam ca e bine ca e baiat ca frumuteta nu e asa importanta,si scoacra mea si bona cand l au vazut nu spuneau nimic(gen ce dragut, ce dulce, ce frumos...),toata lumea tacea malc ca cica era hipocrizie sa il laude degeaba,si dupa 2 3 saptamani s a deschis,s a dezumflat si s a facut frumuseta si dulceata mea de baiat , ca ma uit la el ca la soare ca orice mamica de altfel.
Isi,,iau tot ce nu am si daca poti sa faci rost de veronica iti sunt datoare.Eu am asa,tom si jerry,pinochio,shrek1+2,the aristocats,snow white,garfield,cats and dogs,cartiile junglei,scoobydoo,stuart little,antz,cocosatul de la notredane,tarzan,101 dalmatieni,mica sirena2,hercules...multe dintre ele mai ales filmele nu l am pus vazut.Astept sa ne spuna Mav cand poate veni si facem cunostiinta si la copii.
ina78 spune:
Eris mai ai putin... ne rugam sa treci usor peste totul si sa fiti amindoi sanatosi. Oricum asteptam povesti... mai ales noi astea mai mici cu burticile.
Incep sa fiu geloasa... voi vorbiti de povesti, de nstere... si noi sintem asa pici... sa nu ne lasati fara sfaturi...
Mav zic eu ca sintem pe ultima suta de metrii... speram ca pina la sfirsitul lunii sa incepem aducerea lucrurilor. Asa ca trebuie sa te afci bine mai repede... sa ma sustii moral ... ca am inceput sa ma satur de var si zugravi.
Bisous... tu esti o dragutza de fel... nu pot sa cred ca puiutul tau nu a fost un scump. Mai ales la cum e acum. Poate era si efectul unei mici depresii post-natale... am inteles ca se mai intimpla. Acum important e ca sinteti o familie superba... indiferent cum ti s-a parut tie Victor
eu - Ina
- puiutul meu
AngeliquedeS spune:
ca sa nu fac discriminare pun si aici poza cu Pupi de care vorbea Isidora: http://good-times.webshots.com/photo/2171129550065968642zEIBFL
Am adormit in dim asta cu el in brate in timp ce ii dadeam sa pape, asa ne-a gasit tati cand a venit acasa.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
AndreB spune:
Buna fetelor!
Si eu sunt o Mami din Constanta!
Locuiesc temporar in Bucuresti pana mai ridic putin copilul (in varsta de 2 luni)dar in martie ma intorc acasa.
Am o intrebare la voi:
Caut un pediatr(u),(a) tanar, preferabil cu loc de munca in spital de urgenta (sunt mai experimentati decat un medic de clinica sau cabinet la cate vad, si la un impa li se deschid mai multe usi in spital)care sa faca neaparat vizite la domiciliu (nu ma uit la cat costa, in principiu) dar care totusi sa nu ma ingroape in medicamente si antibiotice ca sa-si justifice banii si vizita.
Auzisem vorbinduse de dr. Fasie (?) sau Dr. Sora (?) sau dr. Voinescu ( sefa neonatologiei de la Judetean (?)
Voi ce pareri aveti despre ei?
Astept si alte propuneri.
Va doreesc succes la toate cu bebicii sau in asteptare!
Andre cu bebe Matei de 2 luni jumate
isidora spune:
Andreea,sunt ok toti,cu mentiunea ca dr. Voinescu nu vine acasa-e mai in varsta si mai ocupata-,de dr. Sora am auzit dar nu stiu multe iar de Fasie numai de bine;dr. bun ,vine si acasa,face si garzi,go for it!
Ok,BISOUS,MAV!Cine se mai inscrie la intalneala ,cand o fi ea?Cu sau fara piticlonti?
Bisous,are Victor niste ochi,mama,mama....Sunt ai lui tati din cate am dedus...
Angi,imi pare rau ca n-am fost o musca sa va fi facut o poza ...
ERIS,NUMAI AZI NU-I MAINE...Abia astept sa ne dai vesti despre Ianis si sa ne spui ca are peste 2.500kg....
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
isidora spune:
Bisous, clown-ul e 1oo ron pe ora...cel putin la noi asa a fost
Adina
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
isidora spune:
AndreB,e bun si SORA SI VINE SI ACASA ,e mai in varsta decat Fasie,are mai multa experienta...
Adina
lulu77 spune:
AndreB, Bine ai venit printre noi!
Eu sunt ff fmultumita de Fasie ,raspunde la telefon la orice ora ,vine acasa de cate ori il chemi, este f atent ,cu rabdare ,nu este adeptul antibiocticilor...ti-l recomand.
Noi acum am venit din plimbareli ,sunt cam franta ,am impins la carut 1 ora si 1/2 sperand ca Luca va dormi tot acest timp afara ,de unde ,a dormit 30 minute in rest cu ochii in toate directiile, nu cumva sa piarda el ceva de pe strada
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Maia37 spune:
lulu77-multumesc tare mult,m-am mai linistit!
jojo miha-sa iei bicicleta eliptica ca sa faci efort stand in picioare.Asa stand jos...In afara de asta pui multi muschi in miscare.
BEBE SERBAN BINE AI VENIT PE LUME!BRAVO MONICA!RECUPERARE RAPIDA SI MUUUULT LAPTIC![
CREEM-SUCCES CU PREGATIRILE DE BOTEZ!
[blue]Mav[/bluevarza proaspata zdrobita pusa pe locul dureros si va trece repede.
Am vazut si eu poze cu bb Serban.E un dulce,Doamne ce dulci sunt puiutii de om iti vine sa-i rontai!
Mihaela, mamica Andreei 13+ si 32+ cu Vlad Andrei