Gravidute si mamici de Constanta (14)
Raspunsuri - Pagina 7
AngeliquedeS spune:
Tati de inginer Serban a postat la zuze. Redau mai jos mesajul lui :
quote:
Originally posted by docdecap
Astazi s-a nascut Serban Andrei la 10.47,are 3.5k 51cm,apgar 9,mami, tati si surori fericiti.
Primele poze pe link-ul clasic.
Va pupa moninca.
Tati de Serban.
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by docdecap
linkul pentru poze este mai exact http://www.flickr.com/photos/monicu/ tati are inca emotii..
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
bisous spune:
Am vazut pozele lui serban , frumusel foc pentru un nou nascut,zic pentru un nou nascut ca de obicei sunt mai umflati la fata si nu se vad trasaturiile foarte bine definite.Al meu de ex mi s a parut urat rau la nastere, nu glumesc fetelor,era umflat, patat, rosu, cu niste ochi de chinez, un nas storcosit si puf negru pe umeri si frunte,iar dupa o luna si ma uitam la el si nu imi venea sa cred ca am putut face un copil atat de frumos.
Mav , Isidora,aduc si eu ce am si facem trafic,doar sa spuneti cand si unde si invit cine mai doreste sa vina sa ne cunoastem.Daca vreti ne intilnim toate cu tot cu copii tot sus acolo la tomis sau la un loc de joaca unde ei isi fac de treaba si noi vorbim.Isi daca ai veronica m ai salvat, fata mea a stat hipnotizata cand a vazut la televizor si nu stiam de unde sa fac rost,fetele mele scumpe.
Adryana_4u spune:
Multumesc dragele mele care v-ati gandit la mine, da, ma simt mai bine, cred ca a fost o indigestie pana la urma....
Felicitari docdecap ai un puiut foarte frumos, si pare asa cuminte, abia astept sa ne povestesti cum e cu el..
Felicitari, domnisorule inginer SERBAN, bine ai venit, ca mult te-ai mai lasat asteptat...
Tinem si noi galerie, Eris, pentru joi, sa vina bebe Ianis repede si fara probleme pe lume..cum te simti stiind ca mai este asa putin?
Pup toate fetele , fara exceptii
Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
mav spune:
Angi, multumim ca ne-ai citat mesajul lui tati de bb Seban, ca eu chiar n-as fi intrat la zuze, din lipsa de timp! Serban este superb! ...Si seamana cu mami!
Adina maaaaamaaaa ce lista ai pus! O sa vad cand reusesc sa-mi fac timp sa scriu si eu lista mea cea lunga... si poate veniti intr-o zi la mine cu niste dvd-uri goale, cand o fi si sotul meu acasa, noi sa petrecem si pe el sa-l punem la munca!
Fetelor, mai e putin pana va implini Sebi 4 ani si pt ca ziua lui cade intr-o luni si sotul meu nu va fi acasa, ma gandesc sa-i serbez aniversarea la gradi, cu tort, suc, coifuri de petrecere, baloane, clovn, tot ce trebuie... Maine o sa vorbesc si cu doamnele daca sunt de acord cu petrecerea... Intrebare: spuneati ca-s bune torturile de la Carrefour, aveti idee cat costa/ kg si cu cat timp inainte trebuie facuta comanda?
Puuup! Noapte buna!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madaluta spune:
monica felicitari si sper k te simti bine chiar daca ai facut cezariana
serban: sa fii sanatos, cuminte si un inginer teribil....
Madalina 22
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna
isidora spune:
MADALUTA,ati venit acasa?
Am vazut pozele si m-am indragostit...e super frumusel Serban...si iti seamana leit Monica.Sa fie sanatos!
MAV,BISOUS,acum realizez ca la mine n-are cine sa traga cd-uri ca husbandu'e plecat iar eu sunt antitalent...dar facem noi cumva ...vi le dau,le copiati voi...
Bisous, am avut si Veronica se intoarce dar a reusit Isi sa-l zgaraie si tat'su s-a enervat si a zis ca nu mai sta 1 ora jumate sa descarce din nou....Dar poate fac rost de la niste prieteni carora le facusem duplicat...Isi il stie pe de rost,pe bune,si Maria Mirabela same....Sunt preferatele ei,alaturi de Tom si jerry la care o lasam mai rar ca-s cam violente...
Si eu zic sa ne vedem tot la TOMIS,poate vine si MADAPREGATITA CU POZE din Franta sa ne povesteasca ce si cum....Si dupa aceea ne mai intalnim o data mai pe fuga sa facem schimbul de copii....Ce ziceti?MAV te asteptam pe tine sa decizi ca esti mai ocupata....
Si eu i-am facut ziua Isidorei tot la gradi,am chemat 2 membri din trupa SUFLETEL-daca vrei detalii iti pot da-,s-au distrat pe cinste si a avut si toti prietenii aproape.Eu am scapat de nebunie acasa,ca eram cu invatatul si n-aveam timp ioc.Tortul l-am comandat la BRIOCHE FRANCAISE,la sediul lor dar se poate si in Carrefour;era pe 11 octombrie ,25 ron kg-ul.Noi am luat cu fructe si a fost ras tot,deci le-a placut copiilor.
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
isidora spune:
Ah,MAV,EU AM FACUT comanda cu 3 zile inainte ,dar mai bine suni sa intrebi:550 028,0788 352 064,613 750.
Bisous[red] ,cum te inteleg ....Si pt. mine Isi a fost urata pana la vreo 2 luni jumate...Si sa vezi ce bebelusi frumosi sunt la odisee ...mori nu alta ...f. conturati,expresivi ,minunati!Dar noi ne-am scos parleala dupa,nu-i asa?Ca Victor e un dulcel acum iar de Cristina ce sa mai spun...e o delicata si o fina ,o printesa ce mai...
[red]ANGI,m-ai omorat cu poza aia de la zuze...E mortal Pupi!Parca venea de la schimbul 3 ,cred ca dormea in locul lui tati...
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
ina78 spune:
Ce spuneti voi? Toti bebelusii sint frumosi. Sint asa mici si delicati. Au fetisoare de ingerasi. Mai ales cind dorm.... cind tipa... va spun peste putin timp.
Mav ai tratat buba? Te mai doare? Noi am comandat tortul de la o zi la alta. Kg nu mai stiu cit a fost...
Adriana fa glerie.... inca.... ca nu mai dureaza mult si scoatem pampoanele iar.
eu - Ina
- puiutul meu
mav spune:
Neatza!
Ina, inca mai am pb si ma mai doaaaaareeee... Voi in ce stadiu ati ajuns cu ap? Pe cand petrecerea de casa noua (ca tre' sa fiu fresh pana atunci)?
Adina, o sa crosetez la lista mai tarziu, intr-o pauza.... Merci pt detalii, esti o draguta! Pana la urma, mi-a dat directoarea nr de tel al unui tatic de la gradi, de la lab. caruia se aprovizioneaza gradinita cu produsele de patiserie si o sa incerc sa stabilesc cu respectivul despre tort si praji. Ar fi tare bine sa se rezolve asa, ca as scapa si de grija transportului (cum nu va fi tati acasa, sincer, mi-era groaza sa ma gandesc la alergatul cu taxiul de la noi pana la Carrefour si-napoi...). Sa vad daca reusesc sa programez clovnul pe care vrem sa-l chemam (Sebi il stie de la alte petreceri si pe el il vrea), dar daca nu rezolv, te mai intreb eu zilele astea despre trupa Sufletel. Multumesc mult!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)