Gravidute si mamici de Constanta (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

ina asa am auzit si eu, ca astea sunt ultimele luni de liniste. si chiar cred ca asa este... dar am intrat in concediu... cumparaturi nu imi vine sa fac...de obicei nu sunt superstitioasa,dar ieri am vrut sa cumpar un inel de dentitie si m-am razgandit... oricum, trebuie sa imi ocup timpul cumva... oricum, si merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

ina ,ti-au zis bine ..cine ti-a zis..copilul iti ocupa tot timpul...daca vrei s ate ocupi de el,si mai ales daca nici nu ai jutoare..ai cam incurcat-o...dar eu soresc la absolut toata lumea un copil cuminte cum este Luca.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

salut la toate mamicile!

In primul rand "BINE AI VENIT PE LUME SERBAN!"

Orice nastere e asa de emotionanta,eu cand vad sau aud de un bebe ca s-a nascut parca imi vine sa plang nu alta.

Lulu,ai zis ca ai nascut prin cezariana cu doctorita Belcin.
Si eu as vrea sa ma opereze tot ea si de aceea te-as ruga foarte mult sa imi dai si mie niste detalii ,cum e cicatricea?ai avut probleme cu operatia?te-ai recuperat bine?te-a mai injunghiat?orice detalii pe care mi le-ai da m-ar interesa enorm.

Eris,mult succes joi si o sa ma gandesc la tine...chiar daca nu ma cunosti....oricum sa fii sigura ca toate fetele ne vom gandi la tine si te vom incuraja.Mult curaj si sa fii tare.
Eu am deja o cezariana facuta acum un an .
Ce fel de anestezie vei face?Eu una nu as prefera niciodata anestezia totala ,mi-e cel mai frica de ea.

Angi,eu nu vreau sa iti sfaturi ,dar iti pot zice ce am facut eu cu Ioana ,adica o luna am vrut eu neaparat sa ii dau lapte numai de la san,dar dupa o luna am inceput sa ii dau si un pic de supliment NAN1 si a fost mai bine,caci nu mai eram nici eu asa obosita si toata ziua cu tata in gura ei .Eram mult mai relaxata si totul a fost bine,ea nu s-a dezvatat de tata si a supt 80% lapte de san pana in luna a 6a cand nu a mai vrut pentru ca deja inceusem diversificarea si se satura mai repede .
DAr tu faci ce simti ca e mai bine ,si oricum decat sa il vezi cum urla si se chinuie si tu sa fii mereu obosita ...merita sa incerci un pic ca nu e o mare tragedie.

Roxana ,iti inteleg nerabdarea de a naste mai repede!Asa eram si eu la prima sarcina si acum la a doua sunt la fel,mai ales ca am ramas a doua oara destul de repede ,adica la 7 luni dupa nastere.
Dar sa stii ca o sa iti fie dor de aceasta perioada .
Eu dupa ce am nascut si am iesit din nou prin oras fara burtica duap mine ma simteam atat de in nesiguranta,parca n-as fi fost eu ...
Dar e mai bine dupa ce nasti si sti ca totul e bine cu bebe si ti se ia o piatra de pe inima ca sti ca ai dus sarcina la termen cu succes.
Intr-adevar dupa ce nasti timpul devine ceva abstract si e acaparat numai de bebe si de abia mai ai timp sa faci o baie sau sa infuleci ceva ,mai ales daca nu ai ajutoare.
Dar e suuuper sa fii mamica si lipsa de nesomn nu te va afecat asa mult cand te vei uita la puiul tau.

Mergi la inceput

Daria Ioana,
Eu sunt mai mult decat multuimita de opera de arta pe care a facut-o Belcin cu burta mea.Nu am dureri ,operatia este f mica ,abia daca se mai vede ,nu ma doare ,nici nu o simt ,uneori uit ca am fost operata.
Am fost operata la 11.35 iar seara la 17.00 m-am ridicat singura pe marginea patului ,iar dimineata urcam si coboram treptele spitalului.
Anstezie ,am facut rahie,ptr ca la Medgidia nu prea se face epi,iar totala la mine iesea din discutie ,nici sa nu aud ,nu vreau asa ceva.
A fost ok si anestezia ,am avut noroc de anestezist ok ,a prins imediat ,nu am ramas cu dureri .
Ca medic,ce pot sa iti spun ,eu am mers la ea din luna a 7 a ,dar am fost multumita ,nu este extraordinara in comunicare dar nici medicul care sa te lase balta ,te poti baza pe ea oricand.

Mai aveti ceva noutati despre Monica?
Nu vreau sa o sun azi deloc ,stiu cum este ,sigur este ori in reanimare (depinde ce tip de anestezie a facut) ori in post operator ,si acolo e mai strict ,fara vizitatori ,liniste ,etc si sigur are nevoie acum de putina odihna.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Si mai adaug ceva ,Daria ,nu am avut ate ,ci sutura .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

daria, merci de incurajari adevarul e ca m-am obisnuit cu burtica, dar imi e si dor sa-mi cumpar ceva de imbracat, sa merg normal, sa ma pot intoarce normal in pat... nu-mi pare rau, insa eu mereu trebuie sa astept altceva...acum astept sa nasc. stiu ca voi avea o perioada mai grea dupa ce nasc, dar asta e... astept cu nerabdare totul.

salutari tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Lulu,nici eu n-am sunat-o pe Monica din aceleasi motive;i-am trimis doar un mesaj ca sa o felicit.
Bisoussigur ,cu tot dragul.Eu pun ce am aici si poate pune si Mav lista ei,ca vreau si eu ce nu am ,daca imi daah si GREY's ....si ce se poate...
So:SPIRIT,THE INCREDIBLES,A BUG'S LIFE,DINOSAUR,BAMBI ,VERONICA,MARSUL IMPERIALULUI,MARIA MIRABELA,DUMBRAVA MINUNATA,FINDING NEMO,ANASTASIA,ANTS-FURNICI,BEAUTY AND THE BEAST,FANTASIA2000,ICE AGE,CARTEA JUNGLEI,RATATOUILLE,TOY STORY,ICE AGE,THE EMPEROR'S NEW GROOVE,TOM SI JERRY,BUGS BUNNY,DROOPY,THE SIMPSONS,CHIKEN RUN,CHIP SI DALE,DONALD DUCK,ROAD RUNNER,TWEETY SI SYLVESTER.....si cam atat ah,si HARAP ALB.
Putem fixa o intalnire in care sa poata veni si MAV si ne vedem ,ok?Mav asteptam de la tine ok-ul,da?
Pt. inflamatia de care vorbeai e f. bun ce a zis Ina si mai poti incerca cu cartof crud ,felii,sau dat prin razatoarea mare,pus intr-un tifon....Cu remediul asta din urma trec si hemoroizii ,se lauda Tutunaru!fata sa treaca!

ERISpt. tine:

O SA FIE FOARTE BINE !DOAMNE AJUTA! !Ah, si sigur ca astept mesaj de la tine sa anunt fetele...

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Roxana sa sti k eu am trecut oarecum repede prin sarcina asta chiar ma gandeam k sunt cu fetele pe forum de pe la 12 saptamani si nu-mi vine sa cred k a trecut asa repede.ma gandeam k o sa treaca mai greu mai ales k sotul meu a fost plecat pana la 31 de saptamani si am stat cu sora mea dar uite k imediat a trecut si acum sunt foarte nerabdatoare sa il tin in brate pe Iannis.
Daria iti multumesc k esti si tu langa mine chiar conteaza sa stiu k va ganditi la mine. Nu am prea scris eu asa multe pe forum dar vad k fetele sunt langa mine si va multumesc. Eu cred k fac rahie nici nu as vrea anestezie totala dar am mare incredere in doctorul meu si o sa discut cu el.

Va pup pe toateeeeeee de la A la Z

Mada 39+ Ianis Cristian
AMR 1 zi!!
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Isi mama mama ce galerie mare
Si normal k o sa fie bine asa trebuie, si stai linistita k o sa te deranjez cu un mesaj sa anunti fetele.
Puiutul meu se bucura cat mai poate in burtica,da din picoruse si se misca de colo colo.

Pup Isi

Mada 39+ Ianis Cristian
AMR 1 zi!!
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

M-a sunat Monica, este bine si ea si Serban. O sa intre tati sa puna poze, il las pe el sa povesteasca pt a nu-i rapi placerea si dc e cazul mai completez si eu cu ce mi-a spus ea. A spus ca Serban e un frumos si a papat deja 10 min la san.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput