Gravidute si mamici de Constanta (14)
Raspunsuri - Pagina 5
mav spune:
Bebe Serban, bine ai venit pe lume!!!!! Sa fii sanatos si norocos! Felicitari parintilor! Refacere rapida mamicii si laptic mult si buuuun!!!
Eris, curaj! Suntem cu ochii pe voi!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
eris spune:
Ina sunt pacienta domnului doctor Cristurean.
Inca odata multumim k va ganditi si la noi.
Mada 39+ Ianis Cristian
AMR 1 zi!!
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
bisous spune:
FELICITARI MONICA,SA ITI TRAIASCA INGINERUL JUNIOR
Te pup si abia astept sa revii cu poze, impresii.Cred ca pana vineri esti acasa
Angi,nu te grabi cu suplimentul,creem a zis foarte bine pune l la san cand vrea ,cat vrea, lasa l sa traga chiar si cand sanul e gol asa stimulezi lactatia si crede ma din experienta dupa 2 3 zile de foame o sa ai iar febra laptelui, eu m am tinut tare si nu l am dat supliment chiar daca urlau de foame mai ales la cristina si am ajuns sa o alaptez exclusiv la san 6 luni si dupa aceea pana la un an.Iar despre greutate nu te alarma,el abia a recuperat scaderea fiziologica deci primele 2 saptamani nu prea sa pun , eiu nu i am cantarit decat la o luna si asa nu m am stresat.
Eris,mai e putin si il tii pe ianis in brate,nastere usoara si recuperare si mai usoatra.
Isidora,vroiam sa te rog daca ai desene animate poate imi dai si mie sa imi trag ca fata mea le cam stie deja pe de rost pe alea care le are.Astept sa ne vedem sau esti super ocupata
AngeliquedeS spune:
creem, lulu, bisous,
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
mav spune:
andreea, trimite-mi o lista cu ce desene aveti voi si apoi iti scriu si eu ce avem noi in plus si rezolvam noi cumva! si in plus, daca vrei, am si cateva seriale pt tine; de ex. eu de abia am terminat de vizionat cele 5 serii "alias", a fost SUPER!
angi, stiu cum te simti -ai impresia ca bb nu suge cum/cat trebuie- initial n-am vrut sa ma bag cu sfaturi (pb cu alaptatul este destul de... delicata), dar sa stii ca sunt pe deplin de acord cu ceea ce ti-a scris andreea!
roxana, ce draguta esti cum ii citesti bebelusului! sa stii ca eu i-am citit si i-am spus povesti de cand l-am nascut, vorbeam intr-una cu el; ii spuneam de toate; chiar si cand imi adormea la san... ii ziceam mereu cat de mult il iubim noi (ii insiram tot familionu')... si sunt sigura ca toata vorbaria mea a avut un efect pozitiv asupra lui: pe langa faptul ca el a vorbit foarte repede, e istet, are incredere in el, etc... asa ca, citeste-i in continuare, ca faci bine! aaa... si sebi e indragostit de carti, in fiecare zi citim povesti sau el ne povesteste uitandu-se la poze sau inventeaza povesti (este atat de dragut!), avem multe-multe carti de povesti... sper sa fiu in stare sa-i mentin interesul pt carti/pt citit!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
am uitat de ce intrasem:
desi am terminat injectiile inca de duminica, inca ma doare destul de rau zona cu injectiile... si e muschiul intarit si vanat... si nu stiu ce sa mai fac, in afara faptului ca-mi pun comprese reci...?! n-am mai patit asa pana acum... si imi vine sa plang... de cat ma doare si nu-mi mai trece...
ina78 spune:
Alina Mav am intrebat mai departe: un sfat babesc - daca vrei poti incerca, frunze de varza batute putin si puse pe rana. Ar trebui sa calmeze durerea si sa linisteasca zona iritata.
fata, sanatate multa.
eu - Ina
- puiutul meu
roxanalucia spune:
merci, fetele pt raspunsuri
eris, ma inscriu la galerie nastere usoara si un bebe sanatos
eu astept cu nerabdare sa nasc odata, fie natural fie cu cezariana (vad ca e la moda...) numai sa nu mai fiu gravida.. sincer m-am cam saturat vreau sa vina baiatul, sa-l vad si sa ma ocup de el... eu mi-am dorit copil, dar nu credeam sa mi se para asa lunga sarcina... si mai am 2 luni... asta e, sa stea acolo pana e gata.. dar 9 luni... chiar suntem niste eroine
roxana, 30+
ina78 spune:
Roxana majoritatea spun ca e bine sa profiti cit poti de timpul asta... ca dupa ... se pare ca va fi o criza de timp continua. Cit despre bebe... acum e cuminte, cerinte putine...
(repet si eu ce mi-au spus altele )
Sarcina usoara in continuare.
eu - Ina
- puiutul meu