Gravidute si mamici de Constanta (14)
Raspunsuri - Pagina 4
AngeliquedeS spune:
Isidora, mesaj special pt tine:
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
roxanalucia spune:
angi merci, stiam eu ... cred ca important e sa auda anumite sunete, ca am citit ca doar unele ajung pana la el. oricum, sunt convinsa ca va fi un copil destept, nu are cum sa fie altfel, si mai ales modest ca parintii lui
salutari
roxana, 30+
isidora spune:
BINE AI VENIT PE LUME SERBAN ! SA CRESTI USOR SI FRUMOS SI SA-TI BUCURI PARINTII !FELICITARI MONICUTA ,RECUPERARE GRABNICA SI MULT LAPTIC !!
ANGI,!Da- mi un bip cand poti vb.,nu reusesc sa-ti trimit un p.m mai lung ca ISi vrea un film pe calculator...si tb. sa ma supun ca am fentat-o destul...
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
lulu77 spune:
Angi,eu zic sa nu te grabesti cu suplimetul ,pune-l des la san,si verifica daca urla de foame..la colici ,in timpul crizei ,este adevarat ,ii calmeaza PE MOMENT,suptul,dar dupa aceea mai rau ii face.
roxana,eu ii puneam muzica,mai multe genuri pana am descoperit ca era linistit cand ascultam house,Snap....si acum are aceleasi preferinte .De citit..am citit la greu cursurile ,a invatat dragul de el cu mine ,a prins doua sesiuni...in rest ...vorbeam f mult cu el.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
eris spune:
Fetele multumim de galerie abea asteptam sa vina ziua de joi si marea intalnire.O sa va anuntam ce si cum prin Isidora k doar nr ei il avem
Eu pot sa spun k i-am citit la printisor o antologie intreaga de povesti,pe voci si cu tot tacamul de sunete,radea tti de noi, si acum am observat k reactioneaza la jucaria care i-am luat-o si care are o melodie tare misto pana si mie imi place
Pupicila tote fetele
Mada 39+ Ianis Cristian
AMR 1 zi!!
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
andicu spune:
FELICITARI MONICA! BINE-AI VENIT BEBE SERBAN!!!
Monica, refacere rapida si un bebe sanatos si mancacios!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Cum crestem noi
creem spune:
FELICITARI, MONICA! Sa fiti sanatosi amandoi!
Eris..
Angi...si eu am trecut prin faza asta, dar am pus-o la san de cate ori cerea, chiar si dupa 10 minute sau jumatate de ora. Dr. mi-a zis sa ii dau supliment seara, i si cumparasem o cutie de nan1 dar nici nu am desfacut-o, am tot amanat si fata a recuperat. Cel mai bine e sa o cantaresti la o luna, amea a luat 800 gr in prima luna si 900 gr in a doua luna. Nu e foarte mult cum iau alti copii, dar e in grafic. Iar la inceputul lunii lua mereu cate 100 gr pe saptamana. Acum se repeta iar povestea, ca saptamana asta a luat 100gr, dar continui ca si pana acum su supt la cerere si sigur o sa ia iarasi mai spre sfarsit. CA ei nu se ingrasa constant, important e sa aiba greutatea la final de luna (cel putin asa mi-a zis dr mie).
Din cauza colicilor suge si mai putin, doar vreo 3-5 minute, apoi se apca de plans si nu mai vrea nicicum sanul. Imi vine sa plang, dar o las in pace si ii dau peste o ora sau cand imi cere din nou.
Noi am fost azi la vaccin...ufff ce rau e sa o intepe!
Si pe 26 avem botez, asa ca suntem in focurile pregatirilor. Nici nu stiu cum sa fug sa imi iau ceva de imbracat, ca nu-mi vine sa plec de langa ea deloc, mai ales ca mananca asa de neregulat!
Pupici tuturor!
fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
andicu spune:
Creem, succes cu pregatirile de botez! ce fata mare ai, aveti deja 2 luni! ..
Lulu, f bine faci ca mai astepti! am tot citit ca trebuie sa incepi diversificarea cand bebe e perfect sanatos, linistit si nu se intampla chestii noi in casa care sa-l agite! asa ca mai bine ateptati pana va instalati bine in noua casa! succes cu mutatul!
Eris, pregatesc majoretele pt tine! nastere usoara maine si un bebe sanatos si grasan!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Cum crestem noi
eris spune:
Cream merci de galerie
Apropo fetele cat o sa stau eu in spital o sa intre sormea si o sa va scrie despre noi k sa stiti cum mai suntem
Deja saraca la cate sarcini i-am dat si ei si lu tati...of of of abea astept sa treaca ziua de joi si sa fim bine.
Pupici la toate
Mada 39+ Ianis Cristian
AMR 1 zi!!
eris spune:
Andicu merci k va ganditi si la mine. Eu nasc joi dar imi place sa zic k a mai ramas o zi...adik maine
Joi la ora 7 ma postez la spital si astept cumintica.
Pupiciiiiiiii
Mada 39+ Ianis Cristian
AMR 1 zi!!