Gravidute si mamici de Constanta (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Poate deja Serban a venit pe lume!

HAI MONICA ,HAI SERBAN!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

A nascut, a nascut, a nascut!!!!

3500grame, prin cezariana, ca altfel nu a vrut sa iasa si sunt foarte bine amandoi
BINE AI VENIT PE LUME BEBE SERBAN !!!!
FELICITARI MAMICOOOO !!!!

La Multi Ani!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

FELICITARI !

BINE AI VENIT PE LUME DOMNULE INGINER SERBAN!

MAMICO ,INSONATOSIRE RAPIDA SI TE ASTEPTAM CU NERABDARE
!

ai ajuns la vorbele mele........

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Sa traiesti bb Serban... ne-ai tinut cu ochii pe monitoare ...
Monica sa fii sanatoasa, sa ai laptic si sa te refaci repede. Te asteptam pe baricade.

Pupam si toate fetele inimoase care ne-am dat vesti.
Am trecut prin emotii... cred ca incepe sa ma copleseasca frica.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Yupiiiiiiiiiiiiii bravo Monica sa fie sanatos Serban si tu sa refacere rapida abea asteptam sa vii inapoi sa ne spui cum a fost
Chria ma gandeam acum k si fetele care ziceau k nasc natural tot la cezariana au ajuns Angi, Doc si poimaine eu.
Deci urmatoarea pe lista sunt euuuuuuuuuuuuuu asa k astept si eu galeria:D
Va pup pe toate fetele

Mada 39+ Ianis Cristian
AMR 1 zi!!
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Eris, ia de-aici, iubita noastra:

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

felicitari, monica, si bine ai venit, bebe serban! pe 15 ianuarie, ca eminescu... eu zic ca va avea suflet de artist
sa fiti sanatori amandoi.

in alta ordine de idei, as vrea sa va intreb fetelor, voi le cititi sau le-ati citit bebeilor cand erau in burta? cu voce tare, adica... sau le puneti o anumita muzica? eu citesc povesti in perioada asta, dar nu prea imi vine sa citesc cu voce tare. iar de muzica... am pus mozart o data, dar pe urma am uitat... voi ati vazut ceva semnificativ dupa nastere legat de chestia asta?
eu mai am 2 luni. bebe sta deja cu capul in jos de o luna si dr a zis ca nu mai are loc sa se intoarca. mie imi e teama ca sta in cap, asa ca incerc sa stau cat mai mult la orizontala. pluca ca daca stau pe scaun parca se zbate, nu are loc...

roxana, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Eris ... am scos galeria. S-a odihnit destul.

Nastere usoara. Un bebe sanatos.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Revin cu amanunte despre noi. A dormit Pupi al meu azi noapte de a spart si eu pe langa el, insa cu treziri pt papa din ora in ora si apoi nani la loc. Cred ca si plimbarea de aseara a avut efect.

Sunt fff suparata, acum a plecat dr de fam de la noi, Pupi nu a luat decat 100 de grame in greutate intr-o sapt, asta inseamna ca nu papa destul de la mine si mi-a spus sa ii dau supliment. De crescut a crescut, are 56 de cm.

Chestia asta mi-a fost confirmata si aseara, a urlat Pupi de m-a speriat, si tragea de san si cu gurita si cu manutele si urla si nu se mai oprea, nu mi-am imaginat ca poate urla asa tare si mult. Dr nu mi-a raspuns la tel si in disperarea mea i-am dat tel Isidorei care aproape ca nu m-a putut auzi, asa tare urla Pupi. Pana la urma i-am facut 60 ml de supliment si a baut 40 si s-a linistit. Oare pana la urma foamea, nu colicii sa fie de vina, de vreme ce nici in greutate nu a luat? Am sa ii dau supliment, ce sa fac. Am sa incerc si cu galactogil.

Roxanalucia am avut tentative sa ii citesc lui bb in burtica povesti dar nu m-a tinut mult si cu muzica, asculta si el ce ascultam si eu, la casti nu i-am mai pus dupa ce odata eram convinsa ca asculta Vivaldi si de fapt era La Chilia-n port si eu nu-mi dadusem seama ca era selectata si melodia asta. Asa ca a ascultat Pupi al meu cam o ora La Chilia-n port si tare cuminte amai stat. Cat despre faptul ca e cu capul in jos, stai linistita ca lui ii e ff bine asa, la el nu actioneaza gravitatia in sensul cunoscut de noi.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput