Gravidute si mamici de Constanta (14)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanalucia spune:
buna, fetele
eris, te asteptam cu vesti cat mai curand
am o intrebare. am impresia uneori ca imi pulseaza burta... e ceva ritmoc, nu doare, doar am impresia ca bate o inima. nu cred ca ii simt inima lui bebe, oricum, e prea rar... poate a mea.. dar de ce in burta oare ce a fie? aveti idee? ati simtit asa ceva? uneori ma gandesc ca e bebe care imi da mesaje, sau e un dansator deja..
a, si inca ceva. stiti cumva daca dupa nastere exisat vreo interdictie de a face sport? fie cazariana, fie naturala... ca eu am nevoie sa ma apuc de sport cat mai repede , si as fi dezamagita... stiu ca depinde de fiecare nastere, de sfatul medicului, oricum... ce stiti de asta?
tuturor fetelor
roxana, 31
Yannia spune:
Monica, felicitari din toata inima! Aveti un bebelus frumos foc! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
24+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
Daria_Ioana spune:
Roxana ,e normal ce simti ...bebele tau sughita pentru a-si exersa plamanii pt cand va veni pe lume.
E ceva normal .
Numai bebelushii maturi cu sistemul nervos dezvoltat pot sughita .
Bebele "respira"lichid amniotic sau il bea si cand acest lichid intra si iese din plamanii bebelushului ,diafragma se contracta si apare sughitul.
Si eu simteam asa la prima sarcina destul de des dupa luna a 7 a si mereu burtica mi se zguduia ,si chiar dupa ce s-a nascut a mai sughitat destul de des in primele 2 luni .
Lulu ,merci mult de informatii.
Ioana6 ian 2007 +22 Darius
AngeliquedeS spune:
Eris, imi pare tare rau ca nu am reusit sa mai intru aseara. Banii pt neonatolog i-am dat cand a venit la salon sa il vada pe bebe, dar repet imi pare rau dupa banii aia ca nici ca am mai vazut-o la fata dupa aia. Externarea i-a facut-o alt neonato la care nu i-am dat nimic si s-a purtat ff frumos. Multa bafta!!
Isidora, multumesc de nr. de tel!
Roxanalucia, asa este bebe sughite, eu ma topeam dupa el cand sughita in burtica, acum imi e tare mila cand il apuca sughitul si ma umfla rasul ca el saracutul se enerveaza si face ochii mari si se incrunta, ca il tine mult si il mai apuca atunci cand mananca si e frustrat ca nu poate sa pape ca lumea si mai scapa si sanul din cauza sughitului, ce mai, e mortal.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
ina78 spune:
Fetelor voi cit de jos simtiti (ati simtit) bebelusul? Eu il simt aproape de linia chilotului (ma refer la tanga... nu butiera...) ... E jos tare?
Angi cam la cite luni l-ai simtit pe bebe sughitind?
Bebe ma poate trezi noaptea pentru ca ii este foame? Ma trezesc in jur de 2-3 cu o foammmmeee...
Multumesc in avans pentru raspunsuri. Nu rideti de mine, noi sintem micutzi.
Va pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina
- puiutul meu
lulu77 spune:
ina, eu il simteam jos ,jos de tot pe Luca ,uneori strangeam picioarele aveam senzatia ca il scap
De foame ..nu prea m-a trezit dragul de el,fff rar imi era foa,e noaptea .
ERIS........Nastere usoara !
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
roxanalucia spune:
daria, angi m-am linistit... credeam ca sunt ceva contractii, ma apucasem de citit despre asta... deci sughite sa sughita, atunci, daca asa are nevoie
ina, si eu simt copilul foarte jos... am probleme cu lenjeria.. as vrea niste chiloti care sa imi tina toata burta si inca nu am gasit.. cei mai mari tot se ruleaza sub burta pana la urma si acolo am impresia ca-l stranguleaza pe bebe, mai ales cand stau pe scaun... mai ales ca bebe al meu e cu capul in jos, si ma tem sa nu-i fac rau. imi vine sa stau numai dezbracata.
am fost la dr si suntem bine... in afara de faptul ca eu m-am ingrasat 30 kg pana acum... trebuia sa mai iau o cutie de materna in luna februarie, dar a zis ca nu e cazul, o sa iau doar fier. bebe are 1600 g, se prezinta cu capul mai mare cu o saptamana decat restul corpului si cum v-am spus, e cu capul in jos, iar dr a zis ca nu mai are cum sa se intoarca... si ca am cam putin lichid amnioatic...peste o luna ma duc din nou. a zis ca urmeaza sa-mi faca tuseu... adica control pe masa aia, nu? ingrozitor... e cel mai mare cosmar al meu, sa ma urc pe masa aia....dar ce sa fac, trebuie... am inteles ca trebuie sa vada colul, cat e, cum e, etc.. ea stie. sper sa fie bine.
roxana, 31+
roxanalucia spune:
voiam sa va mai intreb ceva. cum ati facut voi sa aveti albume intregi la semnatura? sau cum se face? as vrea sa ma fac si eu cunoscuta are cineva rabdare sa-mi explice pasii? multumesc
lulu77 spune:
Angi ,am ramas datoare cu amanunte ...nu ar fii multe de spus despre Fasie,decat ca este f prompt,vine acasa cand il chemi(daca nu e de garda!)raspunde oricand la telefon,nu este adeptul antibicoticelor...ets,etc,in mare..numai cuvinte de lauda..mie imi place f mult de el!
Chiar azi am fost la el ,a facut Luca vaccinul.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
jojo_miha spune:
Buna ziua! Vai tin sa va anunt ca de doua nopti fata mea doarme in patut,ma rog sa fie asa si de acum in colo.
Serban bine ai venit pe lume puisor!
Nu am citit din urma,acum ma pun pe citit.
V-am pus poze noi cu falcoasa mea .
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36