Si ingerii au nevoie de ajutor(transplant amanat)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Gabi, ma bucur tare ca ne-am cunoscut macar pe telefon. Te rog mult sa-mi confirmi si mie cand iti intra niste banuti in cont de la o raluca.
Pup si promit ca pun pachetul pana miercuri.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Monica da sunt vesti super si sper numai astfel de vesti sa va dau,
Nina asa speram si noi;
Mirandolina oricand pot fi de ajutor,o fac cu placere,
Raluca placerea este si de partea mea,sper totusi sa ne vedem odata si odata.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cu siguranta numai vesti bune o sa fie

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Bodo e foarte curajossta ascultator sa-i pun picaturile in ochi nici nu mai chiraie (caci e logic sa nu-i placa),nu freaca oochiul deloc asteapta sa-i intre solutia .Sunt tare mandra de el.

De luni incepem iar in linie dreapta recuperarea iar el abia asteapta,si tot intreaba cand mergem la "omu'da"(Madalina=psihologul cu care lucreaza).

Acum asteapta "naine"ca sa se intalneasca cu toti terapeutii si copilasii.

Doamne ajuta!

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gabi, ma bucur ca este cumintel si sta sa-i pui tratamentul in ochisori...el stie ca trebuie sa se faca bine piticul curajos...si Doamne ajuta si bafta la recuperare

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Ieri a fost prima zi cand am reinceput recuperarea.Bodo a fost foarte incantat ca si-a vazut o parte din terapeuti(logopedul are varsat de vant).
Le-a povestit tuturor in "limba" proprie caci l-au controlat la ochi;si incerca sa explice fiecaruia ce a vazut la Bucuresti(mai ales despre metrou-care-l fascineaza).

Acum abia asteapta ziua de maine cand se va intalni cu "oii"(copii)de la gradinita.

Edit:Raluca si o

Doamne ajuta!

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Ma bucur tare ca au ajuns, sa fie cu folos.
Iubita, momentan nu pot ajunge la posta, oficiul la care pot ajunge eu mai usor (merg mai greu ca am niste rani in talpi, si mi-e tare greu sa merg mai mult pe jos, nu e de comoditate) e inchis pentru renovarea sediului. Dar cum ma repar, sau gasesc o alternativa, trimit cuburile baiatului.
Si al meu e fascinat de metrou si de scarile rulante din magazine, daca nu ma zapaceste de tot cand ajungem la metrou, urcam de bezmetici de cateva ori pana reusesc sa-l scot din statie :)).
Pup baiat invingator si mama luptatoare

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

Mergi la inceput

Raluca nu-ti face griji si DD cum le aranjeaza pe toate;
Deliak .

Doamne ajuta!

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Bodo a fost azi la psiholog si a iesit ff suparat caci ia pus iar "bulina"neagra(nu are rabdare sa se uite in foaie cat coloreaza,se mai uita si pe pereti),adica a plans atat de mult caci abia am reusit sa-l impac fara sa-i pun"cornitze".
Ochisorul nu-mi pot da seama cu e,dar cred totusi ca-i fac bine picaturile caci aseara mi-a cerut la un moment dat sa-i pun(cred ca-i obosise si vedea in ceata).

Doamne ajuta!

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Nici azi nu a incetat ploaia mocaneasca .Prin urmare i-am pregatit pelerina de ploaie si ghetulele si iesim in ploaie.Bodo adora ploaia si cum nici frig nu e azi asta facem "jucam"in ploaie

La gradi abia de joi se poate(summit-ul),iar la recuperare de luni.

Doamne ajuta!

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput