Si ingerii au nevoie de ajutor(transplant amanat)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

sigur nu o sa vrea sa se faca scafandru? auzi la el, sa vrea sa iasa prin ploaie rece, brrrrrr.

nu v-am uitat cu bijuteriile, am inceput sa lucrez. DACA voi mai primi vreodata inapoi unele nevindute, poveste lunga si neplacuta, vi le trimit si pe acelea. mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dana a se juca in ploaie,in altar alaturi de preoti sunt "jocurile"favorite.Multumesc lui Dumnezeu caci am intalnit oameni care-i inteleg placerile.

Despre celalalt subiect astept relatii pe PM pret de vanzare/de producator....stii tu mai bine cum e treaba

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

in tema cu subiectul - dar nu am inteles despre ce transplant e vorba...recunosc am citit doar 6 pagini
ceva ajutor va sosi si de la mine iar pentru un sfat specializat daca e cazul PM
mult succes

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Ce va pot spune despre Bodo?!
Azi a mers la gradinita si a fost foarte fericit de cum s-a trezit caci si-a vazut ghiozdanelul pregatit.A cerut el sa deseneze,iar d-na educatoare era foarte bucuroasa.A strigat-o corct si clar si pe d-na directoare"Doamna G...".
Logopedul mi-a spus ieri caci anul acesta este crucial pentru recuperarea pe limbaj,are potential,vointa trebuie doar putin insistat si mult,mult lucru.
Multumim lui DD caci suntem pe drumul cel bun.

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Ce credeti ca vrea Bogdan azi?!

Sa-l duc la gradi de ce?Sa se spele pe maini si sa deseneze.Nu stiu cum sa-i mai explic sa priceapa.Mai stau putin sa se trezeasca constantzenii si daca tot insista o sa-l duc(iar )la poarta gradinitei sa "urle"si acolo caci in casa...

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

Draga Bodo,

In numele tuturor oamenilor mari care trebuie sa mearga la serviciu - las-o mai moale dom'le cu gradinita in weekend . O sa ai mama o viata intreaga sa mergi la job, acu dormi pina tirziu, cit mai poti, si las-o si pe mami sa doarma!!

Hmm, de fapt imi amintesc ca faceam la fel. Ma trezeam la ore inumane ca sa merg la gradi, iar duminica/in vacante eram suparata ca nu se poate. Eeehh, in clasa I mi-a trecut elanul... si zau daca a mai revenit de atunci .

Mergi la inceput

Noaptea trecuta am stat la povesti cu Bodo prin urmare azi in loc sa mergem la recuperare ne-am culcat"andoi"cum spune Donu'.De ce nu a dormit?Probabila a mancat mai mult decat trebuia(am avut sarmale si-s favoritele lui).Nu s-a vaitat de nimic si nici nu parea sa-l doara ceva dar ma gandesc si eu.

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

O zi buna va doresc,eu mi-s varza,
Bodo a facut aseara febra 39,4;de la o indigestie(trei sarmale a mancat dar ficatul lui ),stari de greata si crampe la "stomac-burta".
Azi era ziua lui de gradi dar... ,multumesc lui DD ca a adormit pe ;la 3 azi dimineata si s-a trezit la ora 10.Nu mai are febra e vesel si se joaca cu"Henli,Deiiin"(Henry,Janne)(personaje din desene animate).Eu in schimb......

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Dodo, cam asa e cu elanul la varsta asta, vad si la ai mei, desi noua nu ne convine prea mult...ce spun eu, DELOC!

Ma bucur ca sunteti bine, per total...

Mergi la inceput

Noi ieri am fost la o petrecere ,la ziua unui baietel(baiatul nasilor) si atat s-a jucat ,tipat "chirait" si tot capitolul incat nici nu mi-am dat seama ca ar avea ceva.
Ajunsi acasa febra ,voma....prim urmare suntem pe antibiotic,nurofen+tratamentul pentru ochi.
Azi am fost in familie la biserica ,l-a impartasit pe Bodo (lui ii place f mult sa stea la slujbe,sa cante cu preotii.
Acum pare sa nu aiba febra(doarme caci azi noapte am stat in 3 reprize cu otet).

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput