Si ingerii au nevoie de ajutor(transplant amanat)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gabi, Doamne ajuta! ca dr Tataru sa ia cea mai buna decizie in ceea ce priveste operatia si la celalat ochisor si numai bine si tie si piticului tau

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

am reusit sa ne vedem un pic, BODO e un scumpel. si se pare e ca si foarte curajos - avea ce avea cu metroul, voia sa intre sa se mai plimbe cu el. metrou la ora de virf, ma infioara ideea, insa el asta voia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dana_e .
tuturor celor carea au avut ca emisar pe Dana.
eu am trecut pe prima pagina pe toti cei care i-am stiut ca au participat la salvarea lui Bodo daca cumva am uitat pe careva si va rog atentionati-ma.

Multumesc din suflet tuturor.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Gabi, ma bucur ca nu te simti singura, acolo !
Sunteti si in gandurile noastre !
Te asteptam cu vesti !
dana_e ,

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Dodo cu voi in gand ma trezesc dimineata, am siguranta ca o sa va fie bine. Pupa-l pe Bodo di npartea mea si cand voi avea din nou ocazia unui drum la Cta, va vizitez negresit, abia astept sa il cunosc si pe el.

Mergi la inceput

gabi, ce decizie a luat dr tataru? ce-ati facut astazi?
si asteptam vesti
numai bine

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

la ochiul drept nu are ,este curat si vede cu el.
Dr Tataru este un OM cu rar mi-a fost dat sa intalnesc.

La ochiul stang este cataracta dar dumnealui a hotarat sa mai asteptam si sa urmam tratament alopat timp de 6 luni ,sa urmarim evolutia si abia dupa ...sa vedem ce este de facut.
Bodo este in extaz caci am ajuns acasa in Ct.
Cu ajutorul lui DD vom vedea ce va fi.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

wow...super vesti
ma bucur din suflet si ma rog la DD ca tratamentul sa dea roade si sa nu ma fie nevoie de operatie nici la ochisorul stang.
ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa

ps: pentru dr Tataru(pe mine m-a operat, nu am ramas cu pic de semn sau sensibilitate oa ochiul operat...toata lumea se minuneaza...insa soarta a facut sa ajuns pe mana lui care...in tinerete avusese aceeasi problema cu a mea)

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Gabi, ma bucur mult pentru vestile bune ! Sper sa fie si mai bune peste 6 luni !
Imbratisari si pupici pentru voi, d ela noi !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Uite o veste fff buna! ma bucur mult ca deja sunteti acasa.
Sa imi spui daca i-au placut desenele lui Bodo!

Dupa ce te linistesti poate iti faci timp si pentru mine, Darius asteapta sa inceapa terapia

Mergi la inceput