*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (122)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Lala , ce draguta e Biencuta ...parca e un bibelou !!!
Las' ca se face ea mare , si eu aveam 2200 g cand m-am nascut si ia uite acuma ce grasa si frumoasa sunt !

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Noapte buna Ellenuta !!!

Adina, nu vorbeam de ex. de intrat in barou ci de ala de intrat in magistratura.....In barou sunt deja insa, de pana sa dau la drept ma visam procuror... Poate imi voi indeplini visul candva...
Deocamdata ma bucur de copiii mei
Multumesc pentru aprecierile facute. Si mie imi place numele de Isidora. Este deosebit si foarte rar intalnit. Iar fetita Isidora este o papusa !!!! Este si de o seama cu dimitris al meu... In ce luna este nascuta ? Pe baietel cum il veti numi ?

Angi, sa inteleg ca Pupi a dormit bine cand a fost vorba ca mami lui sa primeasca cadouri pentru el.... Apropo de cantat... incearca sa-i pui cutiutamuzicala... Eu dadeam drumul la casetofon, il programam pe autoreapet si cat canta cutiuta muzicala 1 dormea si Dimitris al meu !!!

Lala, ce frumoasa este Biancutza ta !!! Ce puternica si ce mamica luptataoare , curajoasa si optimisata are ...!!! Sa dea Dumnezeu sa se fi sfarsit toate necazurile tale si sa fie sanatoasa, sa va bucurati de ea de acum inainte !!!

Gatta, nu ne mai spui nimic de sara ?? Ce face cea mai cuminte clopotica ?

Irinuka, creata.... unde sunteti dragelor ?????

Laura 36+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Fetelor, multumesc pentru raspunsuri... Nemary, ma gandeam eu ca merge si ala de baie, ca tot temperatura o masoara, ca e apa, ca e aer... Doar ca ala de baita e waterproof. Da' o sa iau, totusi, si unul de camera, ca sa stau eu linistita.

Oooof, Bibi mic... LaLa_20, ce micuta si frageda si roz e Biencutza... Da' lasa ca se face ea mare... Bine ca nu mai are probleme si ca e cumintica! Succes in continuare! Sa creasca mare si la fel de cuminte! Chiar, colici nu are? Sau o sa faca mai tarziu? Adica ma gandesc ca acum abia a ajuns "la termen"...

Eu ma mai uit la un episod din Friends si revin

38+

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

AMR 9 ZILE!!!

Mergi la inceput

Nemary , si mie mi se pare ca a mai crescut putin si in mod cert , incepe sa-si formeze personalitatea , nu mai e adormita ca in spital , isi cere dreptul la papa , se alinta la baitza , urla cand o scot din apa , mangaie sanul cu manuta cand suge...mor de dragul ei !

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Laura , uite ca tocmai va spusei ceva de Sara cea cuminte! Sper sa n-o deochi...

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

buna zuzici!am reusit sa va pun 3 poze cu pitica mea...de 42 cm si 2300 gr...povestea nasterii nu stiu cand o sa reusesc sa o scriu ...sau sa citesc din urma....bebe e fparte foarte cuminte...dar mai am de facut si pe aici prin casa tr...ca daca aproape o luna nu am fost a facut tati da nu face ca mami...
a si felicitari zuzicilor care au mai nascut...poopam...clopoteii!!!!!

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Pitica mea

Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Lala ai o fetita scumpa foc. Mi-a adus aminte de fetele mele nascute tot la 32 de saptamani, dar muult mai mici decat Bianca ta. O sa vezi ca o sa recupereze repede mai ales daca ao sa ii dai laptic de san. Sa fiti o familie frumoasa si fericita!

34+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Gatta, Dupa ce am postat am vazut si mesajul in care ai pus fotgrafiile...
Este asa de dulce si de frumoasa ca-ti vine sa o mananci... !!!!!
Si este evident cat de mult a crescut... Are ochisorii albastrii? Si ce suparata este si tipa in fotografia in care o tine tati in brate...
Draga de ea!!!

si pentru fetita si pentru mamica!!!
La primavara -vara face o sedinta la o masa undeva cu copilasii in carucioare si noi sa papam iarasi ceva bun....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Daaaa, Gatta, ce frumoasa e Sara ta! Si ce copanele are si capsorul rotuuund ca o bilutsa! In continuare seamana cu tati, zic eu... Face si gropitse?

38+

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

AMR 9 ZILE!!!

Mergi la inceput

Ma rog pentru Stoisor sa fie bine si sa fie doar o alarma falsa...!!
Am vazut acum ca DPN ei este 20.02... Poate reuseste sa-l mai tina pe bebe in burtica... Imi dau seama ce disperata trebuie sa fie... Cum am fost si eu acum 3 saptamani...!!!

Virgo, tu ce mai faci ? Totul este in regula ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by Adryana_4u

Revin cu mesajul din capitolul trecut, scuze ca insist, dar chiar vreau sa stiu raspunsul..
Fetelor, ajutati-ma, ca am o dilema mare si soacra-mea spune ca am innebunit (poate ca o stii ea ceva, doar a crescut 2 copii)...am luat termometru de baie pentru bebe (de la Primii Pasi), si l-am verificat astazi in cada....pe el scrie ca temp optima este la 32 de grade, HOT la 37 si COLD la 21...am facut in asa fel sa aiba apa temp 32 (cica optima) dar mie mi se pare cam RECE, si soacra-mii la fel...zice ca am luat-o razna, ca o sa racim copilul din prima (mama ce ne-a balacarit)....ajutati-ma...ori este termometrul defect, ori, nu stiu....voi cum verificati apa la baie???

Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Temperatura optima pentru baia bebelului este de 37 grade C, eu de exemplu am setat direct temperatura la centrala la apa calda la 38 C ca se mai raceste pana aduci copilul,il dezbraci si il bagi la apa.
In nici un caz la 32 C ca e rece mama....si raceste bebelul, nush ce termometru e ala de arata asa eu zic ca e defect, schimba-l.
Daca ai centrala termica proprie poti sa faci ca mine si nu trebuie sa mai masori de fiecare data temperatura apei.
Mai poti incerca apa si cu cotul asa cum ti-a raspuns cineva si trebuie sa fie nici calda sa te friga,nici rece,ci numai buna placuta la piele.

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 38 de zile !!!

Mergi la inceput