*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (122)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Camelia, acum stie bebelina mai bine cand sa iasa. nu mai fac nimic sa incerc sa o opresc.

Mari 37+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

ei, miri, asa DA, acum ma pot pronunta si eu :
Ce familie frumoasa sunteti, si ce tatic mandru am vazut eu acolo, in poza (apropo, nu i-au tremurat mainile la taierea cordonului?)iar Sasha e un dulcel si un scumpel si...aprob tot ce au zis fetele inaintea mea, dar acum in cunostinta de cauza...Si fratele lui...ce gagiu se face si el, se vede de pe acum...BRAVO, va felicit pe toti, asa sa fiti toata viata, fericiti ca acuma..
Iar tie, maico, felicitari, ce senina ai fost, se vedea linistea pe fata ta...multumim ca ne dai forta tutor fricoaselor care mai suntem pe aici

Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Lala, sa-ti traiasca ingerasul, sa fie sanatoasa si sa lasati in urma toate problemele! Ai o dulceata de fetita si o adevarata luptatoare. Va imbratisez...

Irina 39+Ileana
Tudor
Craciun 2007

Mergi la inceput

Lala, ma bucur tare mult ca sunteti acasa si Bibi a luat in greutate si este mai bine acum. multa sanatate in continuare si asteptam si povestea nasterii, atunci cand vei avea tu timp

Mari 37+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Zuzici , am mai pus si eu cateva poze cu pitikoata mea ...uitati AICI

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by honey79

Zuzici....acum am citit ca vorbiti de termometre.
Eu am o nedumerire:am vazut ca multe dintre voi ati luat termometru pentru fundulet.Eu am luat digital, pentru urechiuse. Imi trebuie neaparat(si) de fundulet???
Mergem azi la cumparaturi... si, mi-ar prinde bine raspunsul vostru.

Deasemeni,o intrebare.... poate silly... dupa nastere, sanii se maresc cumva? Sau...raman ca...acum??? As vrea sa-mi iau vreo doua sutiene pentru alaptat si, nus tiu daca sa-mi iau numarul ce mi se potriveste acum, sau... un numar mai mare???

Va pupic dulcic...si.. sper sa-mi raspundeti si mie curand.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 34+
Vali

honey mie mi s-au marit considerabilllllllll!!!!!mi-am luat dinainte sutien de alaptat insa cu o marime mai mare..iar acum mi fix!!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Honey , si mie mi s-au marit surprinzator de mult sanii... Imi luasem inainte sa nasc doua sutiene de alaptat cu un nr. mai mare decat aveam atunci si acum nu pot sa le port ca ma strang. Stau cu bustiere din lycra , ca astea se largesc f. mult si nu ma incomodeaza. E f important sa ai un sutien comod , mai ales ca trebuie purtat si noaptea .

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Simo, eu zic ca pitica ta a mai crescut, sau oricum a pus carnita pe ea si arata altfel decat in maternitate. imi place prima poza, in care stai aplecata asupra ei, aveti aceeasi nuanta la par. pupici dulci

Mari 37+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LaLa_20

buna zuzici!am reusit sa va pun 3 poze cu pitica mea...de 42 cm si 2300 gr...povestea nasterii nu stiu cand o sa reusesc sa o scriu ...sau sa citesc din urma....bebe e fparte foarte cuminte...dar mai am de facut si pe aici prin casa tr...ca daca aproape o luna nu am fost a facut tati da nu face ca mami...
a si felicitari zuzicilor care au mai nascut...poopam...clopoteii!!!!!

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

e superba bibi a ta!!sa-ti traiasca draga de ea,abia a venit pe lume si cat s-a mai luptat ea!!

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

Mergi la inceput

fetelor am si eu o intrebare..mi-a zis doc. ca 4-6 sapt o sa maia m sangerari..chiar asa e???mi se pare super multttt

POZE BEBE ROBERT

Mergi la inceput