*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (122)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Gatta ti-am vazut si eu bubulina. E deosebita si foarte prezenta, se vede ca a crescut. Imi place poza in care are tricoul rosu.

34+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Lala & Gatta' - v-am admirat printesele!Sunt 2-a dulceti - sa va traiasca!

POZE - David Jonathan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Gata spune-mi si mie cercelusi i-ai pus la fetita in maternitate sau cum ai procedat ca eu na nu stiu inca ca am baietel la fetita astept lamuriri .

Admirat toate dulceturile de bebei si bebite sa va traiasca sa fie sanatosi, fericiti si norocosi!!!

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 38 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Vaaaaaaaaaaaai de mine ce frumusica e Sara!!!!!!!!!!!!! E scumpita foc! Sa-ti traiasca si abia astept sa ne vedem in parc cu carucioarele..............
Multi pupici si sanatate la toata lumea, mai ales la proaspetele mamici care trebuie sa se recupereze repede.

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Poze cu Luca Gabriel
Prima baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

MIRI si ar fi rau daca va semana cu socrul Sacha?Eu pe pag. 2 am zis altceva...am dreptate?Tati seamana cu socrul sau cu soacra?Si de Bruno imi place -mai mult cu bucle-dar la Sacha ma extaziez de-a dreptul!
LAURA stiam deja ca esti in barou,eu nu sunt INCA!...Tu te referi la cel pt. magistratura ca s-ar lua acum pe baza de interviu...ca nu mai inteleg...

Numele Isidorei are o poveste...tb. sa fie Isadora,de la celebra balerina Duncan,dar m-a ingrozit sfarsitul tragic de care a avut parte si asa am ajuns la Isidora care se regaseste si in calendarul ortodox.Baiatul va fi 99% IOAN desi mie imi plange inima dupa Vladimir....Dar tati are intaietate de data asta..

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

DaGatta,super dulce SARA!

Adina
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Ah,LAURA iSI e nascuta pe 11 octombrie!

Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

multumim de aprecieri...apropo gatta...e simpatik foc si sara...seamana cu Bibi...la obrajiori...poop...toate zuzicile...nb

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Vaai fetele , ne faceti sa rosim de atatea laude ....! Multumim frumos .

Emilia , cercelusii i-am pus in spital , in ultima zi , inainte sa plecam acasa. A luat-o o asistenta de la neonatologie si i-a gaurit urechiusele...a plans saracuta de mi se rupea inima , imi dadusera si mie lacrimile , insa , dupa 5 minute nu mai zicea nici pas . Cercelusii i-am dat tot asistentei sa-i sterilizeze .E o taxa de 30 RON pt asta , cica oficial , dar nu da nimeni nicio chitanta.
Oricum , a lucrat bine , ca nu s-a facut niciun fel de rana , doar o mica cojita , care dupa 2-3 zile a disparut. Eu am uns locul cu Kanamicina , la fiecare baita , timp de mai multe zile , ca asa mi-a zis asistenta.

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lala20, uite c einseamna sa ai incredere ca toate merg spre bine! e o frumoasa bibi a ta! si sa vezi ce frumoasa s emai face! ca de curajoasa si bataioasa e deja! ptiu sa nu va deochi!

gatta cea sperioasa, ala e copil, zici tu, car enu ia in greutate? fugi de-aici! e o minune de fetita! si e evidenta schimbarea d elanastere pana acu; e o rotunjoara si rumena! muuuah!

isidora, taica-sau seamana cu maica-sa. pt mine ar fi o tragedie sa semene sacha cu socrul... pe bune... eu vreua sa semene cu taica-sau, la toate! daca e, si la chelie, dar nu cu socru'. da, bruno seamana cu maica-mea - singura blonda din familie, cu ochi albastri (el a facut ochi aurii verzi acu) si aiesit fix cum nu vroiam io (de aia il iubesc asa de tare):))) sacha in schimb...sigur ramane blond. si e asa cam cummi-am imaginat:)) (multumim de aprecieri)

adryana, muuuah! am zis eu:)))

si mai vroiam sa zic ceva... aaaaaaaaaaa
sacha asta, pe langa ca e cuminte, isi ia revansa ca face caca pe mine (efectiv pe mine) si si pishu de cate ori are ocazia. pai treaba e asta???

miri_milka_mik si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput