*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (122)*
Raspunsuri - Pagina 3
Ellenuta spune:
zuzici,
desi e devreme, eu nu mai pot sa stau .. sunt franta de oboseala si maine o iau de la capat!
va pup pe toate si va multumesc pentru galerie!!
va tin la curent cu nazbatiile lui bitzi!!!
41 EVA MARIA
AMR ..ASTAZI ESTE ZIUA CEA MARE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies
Adryana_4u spune:
fetelor, multumesc de raspunsuri cu apa de baie pentru bebe...insa tot am o dilema...
ziceti ca s-o incerc cu cotul, pai..asa cum zice unul din articolele de mai sus, eu nu sunt experimentata...daca ma insel?daca e prea rece?
MIRIIIII...vreau sa vad si eu pozele alea de le lauda lumea, unde le pui, mama, de nu le prind niciodata???deja sunt asa curioasa cum arata sasha, ca nu mai pot...toate fetele l-au vazut, numai eu NU???
Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
honey79 spune:
Zuzici....acum am citit ca vorbiti de termometre.
Eu am o nedumerire:am vazut ca multe dintre voi ati luat termometru pentru fundulet.Eu am luat digital, pentru urechiuse. Imi trebuie neaparat(si) de fundulet???
Mergem azi la cumparaturi... si, mi-ar prinde bine raspunsul vostru.
Deasemeni,o intrebare.... poate silly... dupa nastere, sanii se maresc cumva? Sau...raman ca...acum??? As vrea sa-mi iau vreo doua sutiene pentru alaptat si, nus tiu daca sa-mi iau numarul ce mi se potriveste acum, sau... un numar mai mare???
Va pupic dulcic...si.. sper sa-mi raspundeti si mie curand.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 34+
Vali
nemary spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Ca tot vorbim de temperaturi pe aici... Voi ati luat termometru de camera?? Ca spuneam ieri ca am cumparat de baie, de fundulet, tip suzeta si de camera. Mi s-a parut mie ca ala de camera e cam funky, da' am zis ca e pentru o camera de bebe... Cand ma uit azi pe el... E tot de baie! Merge si pentru camera? Sau tre' sa iau unul separat? Daca da, de unde?? Merci!
38+
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">PoziciAMR 9 ZILE!!!
eu am pus termometrul de baie si in sufragerie si in dormitor, pt.a le verifica pe cele de camera si arata aceeasi temperatura ca si ele. deci parerea mea este ca e bun.
Mari 37+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
IrinaL spune:
adryana, eu am termometru de la Chicco, pe care l-am si folosit la primul bb, si care zice asa: 32-34-rece, 36-38-ideala, 40-42-fierbinte. Bebele meu nu s-a plans niciodata de conditiile de baie...
quote:
Originally posted by Adryana_4u
Revin cu mesajul din capitolul trecut, scuze ca insist, dar chiar vreau sa stiu raspunsul..
Fetelor, ajutati-ma, ca am o dilema mare si soacra-mea spune ca am innebunit (poate ca o stii ea ceva, doar a crescut 2 copii)...am luat termometru de baie pentru bebe (de la Primii Pasi), si l-am verificat astazi in cada....pe el scrie ca temp optima este la 32 de grade, HOT la 37 si COLD la 21...am facut in asa fel sa aiba apa temp 32 (cica optima) dar mie mi se pare cam RECE, si soacra-mii la fel...zice ca am luat-o razna, ca o sa racim copilul din prima (mama ce ne-a balacarit)....ajutati-ma...ori este termometrul defect, ori, nu stiu....voi cum verificati apa la baie???
Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Irina 39+Ileana
Tudor
Craciun 2007
nemary spune:
Honey, eu am auzit ca este chiar mai bun termometrul pt.urechiuse decat cel pt.fundulet. parerea mea este ca e suficient cel pe care il ai.
Mari 37+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
miri_mik spune:
honey, ai mei s-au marit cred 3 numere fata de ce port in mod obisnuit. io zic asa, ia unul singur, asteapta sa-ti vina laptele si pe urma iti iei marimea potrivita. ca s anu faci risipa de bani. oricum, cu timpul marimea scade, odata cu productia de lapte.
cu termometrul, tocmane-am hotarat ca cel rectal e prea invaziv sida ocazie la surprize - caca in direct, cum ampatit deja in 3 reprize - si deci ne-am intors la cel de urechiuse. chestia e ca la cel de urechiuse tre s iei temp de 3 ori, s afaci media ca sa fii sigura ca e buna. deci... pana la urma ambele sunt bune, cel de urechi mai igienic, cel rectal mai precis dar cu surprize:))
adryana...www.webshots.com/user/mirimik - acolo le gasesti:)
miri_milka_mik si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
IrinaL spune:
Si eu am avut pentru ureche, digital, ca bb urla tare cand ii luam temperatura in fundulet. Dar nu este asa exact, sa stii... Cel putin al meu arata cu un grad-doua(!) mai putin. Oricum, in fundulet e ceva mai mare, dar eu stiu ca e masuratoarea cea mai exacta.
quote:
Originally posted by honey79
Zuzici....acum am citit ca vorbiti de termometre.
Eu am o nedumerire:am vazut ca multe dintre voi ati luat termometru pentru fundulet.Eu am luat digital, pentru urechiuse. Imi trebuie neaparat(si) de fundulet???
Mergem azi la cumparaturi... si, mi-ar prinde bine raspunsul vostru.
Deasemeni,o intrebare.... poate silly... dupa nastere, sanii se maresc cumva? Sau...raman ca...acum??? As vrea sa-mi iau vreo doua sutiene pentru alaptat si, nus tiu daca sa-mi iau numarul ce mi se potriveste acum, sau... un numar mai mare???
Va pupic dulcic...si.. sper sa-mi raspundeti si mie curand.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 34+
Vali
Irina 39+Ileana
Tudor
Craciun 2007
gattasalvaje spune:
Salutare zuzele !
Kalosalina si Greta4you , sa va traiasca bebitzele mamicilor , sa creasca mari , frumoase si destepte...iar voi sa va reveniti repede si sa puteti alapta usor !
Stoisor , tinem pumnii sa fie totul bine si bebe sa stea pana la termen !
Jelimoni si Miri , foarte frumoase pozele ...sa va traiasca piticii !
Adryana , eu am termometru de la Baby Nova si arata OK in dreptul temperaturii de 37 grade.
Ellenuta , ia vezi cum il momesti pe tati in seara asta la o partida de amor fierbinte ...poate asa se hotaraste Bitzi sa iasa , ca vad ca perfuziile o cam lasa indiferenta...
Monica Doc ce-o mai fi facand ? Cam suspecta lipsa ei azi de pe forum...s-o fi hotarat Domnul inginer Serbanica sa dea ochii cu lumea ?
Gattasalvaje - mamica Sarei
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
LaLa_20 spune:
buna zuzici!am reusit sa va pun 3 poze cu pitica mea...de 42 cm si 2300 gr...povestea nasterii nu stiu cand o sa reusesc sa o scriu ...sau sa citesc din urma....bebe e fparte foarte cuminte...dar mai am de facut si pe aici prin casa tr...ca daca aproape o luna nu am fost a facut tati da nu face ca mami...
a si felicitari zuzicilor care au mai nascut...poopam...clopoteii!!!!!
Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi