Insrcierile la gradinite, cand?
Raspunsuri - Pagina 9
alia_ro spune:
quote:
Originally posted by ellej
Cred ca ma duc in iunie si il inscriu la toate, dupa care o sa vad daca il primesc macar la una.
Din cauza multor mamici care procedeaza ca tine, raman atatia copii fara loc la gradinita. Te-ai gandit ce se intampla daca va fi acceptat la toate gradinitele la care l-ai inscris? Tie ti se pare normal? Mie nu. Mai gandeste-te!
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
ellej spune:
quote:
Originally posted by alia_ro
[quote]Originally posted by ellej
Cred ca ma duc in iunie si il inscriu la toate, dupa care o sa vad daca il primesc macar la una.
Din cauza multor mamici care procedeaza ca tine, raman atatia copii fara loc la gradinita. Te-ai gandit ce se intampla daca va fi acceptat la toate gradinitele la care l-ai inscris? Tie ti se pare normal? Mie nu. Mai gandeste-te!
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
Daca il accepta la toate ma duc la celelalte si anunt ca renunt la loc.
Ce te impiedica sa procedezi la fel? Atata vreme cat vanatoarea de locuri la gradi e ceva himeric, toate alearga dupa pile si metode subterane, e care pe care, nu vad care e crima comisa. Presupun ca locurile ramase libere se redistribuie alotor copii, nu se volatilizeaza in neant.
Daca mi-ar garanta cineva ca una din cele 3 gradinite mi-l ia, nu m-as duce la celelalte, dar cum asta nu e o optiune nu vad la ce sa ma mai gandesc.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
RalucaN spune:
Pai daca va fi acceptat la toate gradinitele cu siguranta nu va putea sa-l duca la toate. Deci va renunta si se va elibera un loc pt. alt copilas.
Mi se pare normal sa incercam cum putem mai bine sa prindem un loc la o gradi, daca stam cu gura cascata nu o sa vina nimeni sa ne intrebe daca vrem sa ne inscriem copilul. Asta se va intampla poate cand vor exista locuri destule, atunci se vor bate gradinitele in oferte, dar deocamdata e putin invers....
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
oprietena spune:
Dimineata la stiri pe antena 1 au anuntat ca de azi incep inscrierile la gradi pana pe 22.04
- sunt eu nebuna??? cand peste tot mi s-a spus ca de la 01.06 incep, nu am inteles exact ce mi s-a spus??? A mai auzit cineva stirea sau am visat eu?? Sper din suflet sa fi visat.
Kalid spune:
Chiar voiam sa sesisez si eu asta!!
Exact asa am auzit si eu.
La gradi unde este baiatul, reinscrierile sunt in perioada 15.04-31.05 (!!), iar inscrierile din 01.06. Noi ne mutam in vara, iar ieri am sunat la gradi unde vreau sa il inscriu si mi-a zis sa vin dupa 02.06.
Deci sunt total pe dinafara astia de la stiri!! Ne dezinformeaza, in loc sa ne informeze
...
Off topic: stie cineva ceva despre gradi nr. 47 din sectorul 1 (de pe Mitropolit Varlaam)? Cand se fac inscrieri
?
kalid
si copiii : alex (4 ani)
si ioana (9 ani) 
oprietena spune:
Acum o fi de la prompter (era scris gresit inscriere in loc de REinscriere)sau directoarea de la gradi 216-sect 3 care mi-a confirmat la telefon acum 1 ora ca inscrierile incep pe 01.06, are deja toate locurile ocupate???
Cine mai intelege ceva din nebunia asta sa ma lumineze si pe mine.
tomasa spune:
Cica ordinul ministerului e sa se inceapa inscrierile cu 01 iunie. Cum 1 iunie e duminica, vor incepe pe 2, firesc, de luni. Mai demult a dat si Inspectoratul un comunicat in care se preciza aprilie ca luna de inscrieri, dar cica in cazul asta se respecta ordinul ministerului invatamantului, cel cu iunie. Televiziunile cred ca nu au informatia corecta, ori se refereau la reinscrieri care sunt intr-adevar acum, ori ramasesera cu informatia despre vechea perioada, a inspectoratului. Asa sper cel putin, ca la toate gradi la care m-am interesat mi s-a spus la fel, sa merg pe 2 iunie.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
ankyli spune:
Care e e diferenta intre gradinita si camin?Din cite am auzit si m-am interesat s-ar spune ca gradinita ar fi ceea mai buna ,voi fetelor ce spuneti?Sunt in dubiu unde sa-l duc pe dedisorul meu drag ,nu l-as forta sa-l duc la camin pt ca el nici nu vrea si decit sa tot plinga cum am patit ducindu-l la cresa. O sa ma mai gindesc si binenteles o sa tin cont si de sfaturile voastre.Va doresc o zi buna
An-ka. spune:
stiristi mai reiau stiri mai vechi, pe care nu le mai verifica si nu stiu ca s-au actualizat datele. inscrierile incep dupa 1 iunie.
Anca, mamica Roxanei (26 august 2005) si a Ilincai (29 iulie 2007)
Poze cu noi: http://picasaweb.google.com/ilieancacristina
Blogul meu: http://ancailie.blogspot.com/
An-ka. spune:
Diferenta dintre "gradinita" si "camin" este doar de denumire. din cate stiu, "camin" sunt numite aceste institutii scolare pt copii intre 3-7 ani mai ales prin Ardeal. in Muntenia poate doar gradinitele cu program saptamanal (daca mai exista asa ceva) se pot numi "camin".
Anca, mamica Roxanei (26 august 2005) si a Ilincai (29 iulie 2007)
Poze cu noi: http://picasaweb.google.com/ilieancacristina
Blogul meu: http://ancailie.blogspot.com/