Insrcierile la gradinite, cand?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viomary spune:

am fost in dimineata asta la gradinita la care vreau sa-l inscriu pe fiul meu si diretoarea de acolo ne-a chemat pe 2 iunie la inscriere
avem nevoie de copie de pe certificatul copilului ,certificat in original,TREBUIE adeverinte de salarii si aici a subliniat de la ambii parinti(noroc ca suntem amandoi salariati)altfel eu stiu ? ,CEREREA tip ne-o da in ziua respectiva acum nu ne ramane decat sa speram ca locurile nu au fost ocupate" pe sub mana" si noi nu o sa ne ducem ca tampitii acolo si copilul meu nu ramane pe dinafara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viomary spune:

v-ati pregatit de inscriere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ismi spune:

Aveti copilul la gradinita 205? Cum este gradinita?A plans la inceput?Ne-am inscris si noi pt toamna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamygaby spune:

Buna, sunt noua pe forum si as vrea si eu sa aflu cat mai multe informatii despre gradinita 205
in toamna vreau sa o duc si eu pe fetita mea care in august face 3 ani
Nu cunosc pe nimeni la aceasta gardinita si as vrea sa aflu cat mai multe detalii:, directoare, conditii, educatoare...
De luni vrea sa merg sa interesez, sper sa nu fie prea tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Din cate stiu eu mamygaby la gradinita 205 spaga este foarte mare,doar cu pile cunostinte si cadouri si trebuie mers cu foarte mult timp inainte deoarece isi rezerva dreptul primeste pe cei ca cadoul mai marefffurat asa.
M-am saturat de Romania asta.

FARA SPAGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamygaby spune:

ISMI ai reusit sa o inscrii pe fetita la gradi 205? si cum este?
acolo vreau sa o duc si eu pe fetita mea din toamna

Mergi la inceput