Insrcierile la gradinite, cand?
Aveti idee cand (in ce luna), incep inscrierile la gradinitele de stat?
De gradinita nr. 205, imi poate spune cineva ceva?
Raspunsuri
LoraG76 spune:
Oficial nu au inceput inca, neoficial, aproape ca nu mai sunt locuri la gradinite. Cred ca ar trebui sa te grabesti! Eu, pe fetita mea, anul trecut am inscris-o inca din luna decembrie.
Lora, mami de IUSTINA
Androix spune:
Si pe mine ma intereseaza subiectul. Din ce stiu eu, asa ca un om pe care nu l-a interesat prea tare aspectul pana anul asta, in iunie incep cele oficiale. M-ar interesa sa stiu cam de cand trebuie sa incepem tatonarea terenului?
Va rugam, mamicile cu experienta, dati-ne si noua niste informatii: cand trebuie sa incepem cautarile, ce trebuie sa contina dosarul de inscriere si orice alta informatie care considerati ca ne-ar fi de ajutor.
Andreea mama de Filip si Georgia
LoraG76 spune:
Trebuie sa mergeti la gradinita, la director, cu o adeverinta de salariat si copie dupa certificatul de nastere al copilului. Cererea de inscriere este tipizata si vi se da de acolo. Inainte de a incepe copilul gradinita aveti nevoie de un aviz epidemiologic eliberat de medicul de familie - e valabil 48 de ore - daca gradi incepe luni, il luati cu data de vineri. Sunt gradinite care cer si rezultatul unui exudat sau alta analiza, dar sunt f. putine acestea, de obicei nu este necesar - cel putin in invatamantul de stat.
Daca vreti sa mai gasiti locuri, e bine sa mergeti acum la gradinitele respective, nu asteptati luna iunie, pentru ca se fac inscrieri inca din iarna, chiar daca oficial acestea se fac in vara. Multa bafta!
Lora, mami de IUSTINA
Androix spune:
Deja??? Sunt in stare de soc! Eu credeam ca daca ma duc prin aprilie e ok. Ce nebunie!
Lora, multumesc tare pentru informatii.
Andreea mama de Filip si Georgia
Dory232002 spune:
Saptamana trecuta a fost mama la gradinita la care vreau sa-mi inscriu copilul si a vorbit cu directoarea si cu una din educatoarele de acolo si directoarea ia spus ca prin aprilie se incep inscrierile , deocamdata nu au primit nimic in sensul asta de la minister, sincer nu stiu ce sa cred.
lbelciug spune:
Dori, eu stiu ca la gradinitele de stat sunt primit copiii peste 3 ani. Ai gasit una care sa accepte si mai mici?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
Tzuki spune:
Cam din septembrie vreau sa-mi inscriu si eu strumful la cresa. La una particulara. Chiar nu am idee si poate ma ajutati: la cresele/gradinitele particulare, e tot asa, cu inscrieri dinainte cu cateva luni?
Tzuki, mama de Tzuk mic 
Florentina Roman spune:
La fi-miu la gradi inscrierile s-au facut in perioada aprilie- mai, nu mai stiu data; se inscriu mai intai copiii care frecventeaza gradinita respectiva si apoi ceilalti. Mie nu mi-a cerut nimeni pana acum adeverinta de salariat, doar copie dupa certificatul de nastere.
Dory, unde e gradinita 205?
Poze
Dory232002 spune:
Liviana, Alexa va face 3 ani in octombrie iar eu vreau sa o dau din septembrie, iar directoarea de la gradi 205 mi-a spus ca pt. o luna nu-i nici o problema.
Florentina Roman, gradi. 205 este in Rahova, la Sebastian, daca vrei mai multe detalii da-mi un pm.