Insrcierile la gradinite, cand?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Redy spune:

buna seara,ma alatur si eu voua in gasirea unei gradinite
este foarte complicat pt ca daca te duci acum spun ca inscrierile se intre 16 si 23 aprilie
sunt stresata pe tema asta
fetita mea implineste 3 ani in iunie si nu ar fi probleme de varsta
stie cineva sa-mi spuna ceva de gradinita 255,parca de prin zona Restaurantului Alba sect 3
nici eu nu sunt de acord ca trebuie sa dai ceva ca sa inscrii copilul la gradinita,este unde drept al nostru

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizachichi spune:

Stie cineva ce acte sint necesare la dosarul pentru inscrierea la gradinita?As vrea sa il am pregatit din timp,sa nu ma trezesc in ziua respectiva ca alerg disperata dupa acte. please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Du-te si vezi ce scrie pe usa gradinitei unde vrei sa-ti duci copilul. Continutul dosarului poate fi diferit de la gradi la gradi.

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Pentru inscriere aveti nevoie de cerere de:
- cerere tip (daca exista; daca nu, scrieti o cerere de mana);
- copie dupa certificatul de nastere al copilului;
- copii dupa actele de identitate ale parintilor;
- adeverinte de salariu de la parinti;
- un dosar cu sina.
Cererile se depun incepand cu jumatatea lunii aprilie. Se iau in considerare toate cererile, in termen de 10 zile se fac validarile, apoi se cer dosarele.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Nu cred ca e vorba de adeverinta de salariu, ci de salariat. Cel putin noua asa ne-a trebuit anul trecut...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

adeverinta de la ambii paritni? ca eu de ex. sunt in cic cu al dilea copil.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Ai dreptate, LoraG76. Nu intereseaza salariul, ci faptul ca sunteti salariat. Nu e o problema pentru Androix.
Daca vor fi multe cereri, vor fi preferate cele cu ambele adeverinte la dosar. Nu e cazul pentru concediul de maternitate, sau alte situatii de genul acesta. Dimpotriva, stiu ca se tine cont si e mai usor primit dosarul. Depinde de director.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Adeverinta de salariat (fara sa fie trecut salariul) si doar de la unul din parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Am vorbit ieri cu un inspector scolar si mi-a zis ca intre 14-16 aprilie se fac inscrieri. Cum o fi de fapt?

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze

Mergi la inceput