Insrcierile la gradinite, cand?
Raspunsuri - Pagina 5
RalucaN spune:
Am fost si eu la gradi si la fel mi s-a raspuns sa revin prin aprilie-mai cand vor stii de la minister cate locuri au. Ca cica sa vada daca mai fac o grupa mica, ca au prioritate copii care trebuie sa mearga la scoala la anul, ca ar fi bine sa incercam la o cresa(in conditiile in care fimea face trei ani la inc. de octombrie, deci nu mi-o primeste nicio cresa la trei ani). Bla bla bla.......
Da' cu spaga cum sa facem fetelor? Poftiti neste spaga Duamna Directoare? Adica pe bune, eu nu am vazut-o in viata mea pe femeia asta (ma rog o data cand am fost sa intreb) si ii bag direct banu in buzunar sau cum?
Urasc chestia asta!
Edit ca simt nevoia sa precizez clar ca nu sunt deloc de acord cu cotizatul asta nenorocit. Auzi, sa dai spaga si la gradinita..... mai da-o incolo de treaba. Dar daca trebuie voi da, daca de asta depinde locul copilului meu la gradi.
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
pitzinuca spune:
eu va rog sa nu dati spaga, faceti dosarul complet care da dreptul copilului de inscriere la gradinita respectiva, si dati-le cu el in cap. HAIDETI SA NU MAI DAM SPAGA!!!
b
ana_gabriela spune:
quote:
Originally posted by pitzinuca
eu va rog sa nu dati spaga, faceti dosarul complet care da dreptul copilului de inscriere la gradinita respectiva, si dati-le cu el in cap. HAIDETI SA NU MAI DAM SPAGA!!!
b
Nici eu nu vreau sa dau spaga. O sa fac dosarul si daca nu o sa prindem un loc o sa cer explicatii. De ce copilul meu nu indeplineste criteriile, etc. Mai nou am auzit ca se da spaga si la inscrierea in clasa I.
Anuska spune:
quote:
Originally posted by RalucaN
Am fost si eu la gradi si la fel mi s-a raspuns sa revin prin aprilie-mai cand vor stii de la minister cate locuri au. Ca cica sa vada daca mai fac o grupa mica, ca au prioritate copii care trebuie sa mearga la scoala la anul, ca ar fi bine sa incercam la o cresa(in conditiile in care fimea face trei ani la inc. de octombrie, deci nu mi-o primeste nicio cresa la trei ani). Bla bla bla.......
Da' cu spaga cum sa facem fetelor? Poftiti neste spaga Duamna Directoare? Adica pe bune, eu nu am vazut-o in viata mea pe femeia asta (ma rog o data cand am fost sa intreb) si ii bag direct banu in buzunar sau cum?Urasc chestia asta!
Edit ca simt nevoia sa precizez clar ca nu sunt deloc de acord cu cotizatul asta nenorocit. Auzi, sa dai spaga si la gradinita..... mai da-o incolo de treaba. Dar daca trebuie voi da, daca de asta depinde locul copilului meu la gradi.
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
Sigur se va lega de varsta copilului si vor spune ca de aceea n-a fost primit! Eu is patita de anu' trecut cu Teo (care se observa la semnatura cand ii implinea)!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
ellej spune:
Al meu face 3 ani pe 25 august anul asta. cred ca n-au ce comenta pe tema asta, nu?
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
RalucaN spune:
Pai mi se pare complet aiurea sa-mi spuna la gradinita ca nu o primeste pt. face 3 ani pe 3 octombrie. Iar la cresa sa-mi spuna ca e prea mare, ca face 3 ani pe 3 octombrie. 
Si dupa mine chestia asta cu implinitul varstei e si nu e relevanta. Pe ei ii intereseaza la gradi ca copilul sa nu mai aibe pampers, sa manance, sa se imbrace singurel. Ori fimea le face deja destul de bine de pe acuma, sunt sigura ca deja in septembrie va fi ok. Dar de, nu are 3 ani....
claujro spune:
La Matei la gradi deja s-au afisat perioadele de inscrieri pt gr mica.
Matei(15 decembrie 2003) si Mara (30 august 2005)
An-ka. spune:
Si eu am aflat (din surse destul de oficiale) ca inscrierile se fac undeva, in primele 2 saptamani din aprilie, am sa mai cer o data datele exacte. Dar asta o fi doar in sectorul 2? O sa mai intreb si asta.
Si ca nu trebuie sa luam in calcul locurile din noile cladiri ale gradinitelor pt ca acestea nu se vor da in folosinta pt anul scolar 2008-2009, cum anuntasera initial.
Stiti deja ca eu sunt impotriva spagii la gradi! Sunt o ferventa sustinatoare a ideii de anti-spaga! La gradi si oriunde. Prefer (si cred ca asta o sa fac) sa-mi inscriu fata la mai multe gradinite, cu dosar complet si-atat, decat sa incurajez obiceiul asta. Stiu ca n-o sa dispara obiceiul daca nu mai dau eu spaga, cu o floare nu se face primavara, dar macar sa stiu ca nu l-am incurajat eu.
Anca, mamica Roxanei (26 august 2005) si a Ilincai (29 iulie 2007)
miruta spune:
Asa ni s-a spus si noua ..inceputul lunii aprilie , dar nu e o data concreta pentru ca nu a venit nimic de la minister inca .Si eu va recomand sa nu dati spaga , nu faceti decat sa mariti apetitul persoanelor dornice sa primeasca asa ceva .....tineti cont totusi de criteriile cerute de gradinita la inscriere ...apropierea de gradinita a domiciliului sau al serviciului perintilor , prezenta in gradinita a fratilor mai mari , locuri afisate disponibile ..cu toate astea exista un mare deficit de locuri ,este foarte greu sa inscrii toti copiii care se prezinta , apoi sunt prea multi in grupa si activitatile nu se mai pot desfasura asa cum trebuie , nu mai au loc sa respire ...bafta la inscriere!
ellej spune:
quote:
Originally posted by miruta
Asa ni s-a spus si noua ..inceputul lunii aprilie , dar nu e o data concreta pentru ca nu a venit nimic de la minister inca .Si eu va recomand sa nu dati spaga , nu faceti decat sa mariti apetitul persoanelor dornice sa primeasca asa ceva .....tineti cont totusi de criteriile cerute de gradinita la inscriere ...apropierea de gradinita a domiciliului sau al serviciului perintilor , prezenta in gradinita a fratilor mai mari , locuri afisate disponibile ..cu toate astea exista un mare deficit de locuri ,este foarte greu sa inscrii toti copiii care se prezinta , apoi sunt prea multi in grupa si activitatile nu se mai pot desfasura asa cum trebuie , nu mai au loc sa respire ...bafta la inscriere!
Si nici nu va veni nimic "de la minister", pentru ca am primit raspuns oficial la mailul meu trimis la Min. Invatamantului ca ministerul nu da nici o data de inscriere, tine strict de gradinite. Va veni doar ziua cand isi fac ei norma la shpaga.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.