Insrcierile la gradinite, cand?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

O sa aiba Ontanu cu ce se lauda... la toate gradinitele din sector a luat curtea/spatiul de joaca si tranteste o cladire. Vor fi spatii de "lectii", dar locul de joaca dispare. Ca sa nu mai zic cum se desfasoara invatamntul/ somnul in gradinitele asediate de moloz, muncitori si zgomot de santier. Daca vre-una din educatoare indrazneste sa roage muncitorii sa nu mai descarce fiare in timpul orelor de somn...se alege cu diverse expresii...si ne vor veni acasa copiii gata "educati".

Nimeni nu zice ca nu trebuie facute gradinite...dar sa fie taiati si cei cativa copaci amarati de langa gradinita...Abia amenajasera locul de joaca: cu tobogan nou, foisor de lemn...si le-au demolat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Monica, care este gradinita 72?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

AURASA ,EU STAU IN SECTORUL 1 .In Baneasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Vin si eu cu voi sa caut gradinita . Am ochit trei langa casa, problema e cand sa le vad, ca sunt la serviciu toata ziua.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rapsody spune:

La noi in ziarul local scrie ca pe 15 febr. incep inscrierile la gradi. Ieri am trimis-o pe mama sa intrebe la gradi de langa casa si..nici gand..nu au locuri si nici la toamna nu se stie..."de ce nu va duceti la particulare?" Deci e criza si la noi... numai la cele cu progr. lung, ca la 4 ore cica sunt locuri.Oricum sunt obligati sa-mi primeasca cererea?

Mergi la inceput

Am sunat la gradinitele selectate de mine si mi s-a spus: "inca nu se fac inscrieri, sunati prin aprilie". Parca vad ca in aprilie or sa-mi zica "nu mai sunt locuri". Ce ar trebui sa fac, sa insist, va vreau sa vorbesc cu directoarea, astept aprilie :)? Voi ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

ellej - daca te ajuta cu ceva, eu am fost primavara si no chance, nu mai erau locuri. asa ca m-am dus la aprox 1 luna, 1 luna si 1/2 DUPA inceperea gradi. pt ca pana atunci se mai retrag inevitabil copii care au depus dosare la mai multe gradi... poti sa faci si prin aprilie cate o vizita,asa ca sa te tina minte...
tinem pumnii!

b

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pitzinuca

ellej - daca te ajuta cu ceva, eu am fost primavara si no chance, nu mai erau locuri. asa ca m-am dus la aprox 1 luna, 1 luna si 1/2 DUPA inceperea gradi. pt ca pana atunci se mai retrag inevitabil copii care au depus dosare la mai multe gradi... poti sa faci si prin aprilie cate o vizita,asa ca sa te tina minte...
tinem pumnii!

b

B, merci de sfat! E o idee. Atunci ma duc oricum in aprilie, in speranta ca gasesc loc. Sunt 3 gradi practic una langa alta, la 3 minute de noi, macar la una ar trebuisa gasim loc. Ce aventura domnule si cu gradinitele astea! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Oficial nu s-a facut nici-o inscriere la gradinitele de stat. Asa ca insistati, cotizati

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anya

Oficial nu s-a facut nici-o inscriere la gradinitele de stat. Asa ca insistati, cotizati

Anya

Am trimis un mail la Ministerul educatiei si mi s-a raspuns, citez: "Nu exista o data stabilita de minister.....se merge direct la gradinita ".

deci povestile servite ca ministerul da unde verde inscrierilor la gradinite sunt gogoshi, de fapt asteapta spaga, draga de ea.

Trebuie neaparat sa ma duc in vizita pe acolo (inca nu stiu daca cu shpaga sau nu :))

Mergi la inceput