Insrcierile la gradinite, cand?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An-ka. spune:

Androix - exact la Ontanu in sector, sectorul 2, stau si eu! Gradinita de care spuneam ca mai construieste un corp de cladire este chiar in spatele blocului meu, pe soseaua Iancului. Putin mai incolo, vis-a-vis de blocul meu, e alt bloc in spatele caruia o alta gradinita construieste un nou corp de cladire.
Nu stiu cate astfel de constructii sunt in lucru in sector, eu vorbesc doar de ce vad pe geam sau in plimbarile cu fetele mele prin cartier, dar o logica simpla ma face sa cred ca mai sunt si altele.

In plus, incepand de anul acesta, grupele pregatitoare se muta la scoli, deci copiii nu mai stau in gradinite pana la 7 ani, ci numai pana la 6. De aici alte locuri noi.

Legea respectiva o fi buna, dar n-o sa poata sa fie pusa in vigoare daca nu creeaza locuri in plus. Obligativitatea gradinitei de la 3 ani se aplica doar in conditiile crearii de locuri noi la gradinitele de stat. Nu, n-au cum sa oblige sa ne inscriem, pe bani, copiii la gradinite particulare.

Asa ca am toate motivele sa sustin ideea de care spuneam mai sus: Nu da spaga la gradi!!!
Deci eu chiar nu am sa merg cu nimic la directoare inainte, si nici n-am sa fac nopti albe la vara in fata gradinitei! In perioada de inscrieri imi duc dosarul si o sa vedem ce-o fi! Care pe care!

Anca, mamica Roxanei (26 august 2005) si a Ilincai (29 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raduclaudia spune:

are cineva copilul la 232, 241?
daca da hai sa ne conversam pe mess
id- raduclaudia1980@yahoo.com
activa pe e-mailul ; claudia.radu@alp.ro
multam mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Fetelor, am auzit ca deja la una din gradinitele de pe Margeanului(cred ca nr. 55) este afis mare pe care scrie ca nu mai sunt locuri pt. anul 2008-2009. Luni ma duc la gradi 205 sa vad ce imi mai spune directoarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Mie nu imi vine sa cred ce vad la TV si ce aud pe aici despre gradinitele de stat si ca nu mai sunt locuri sau ca directoarea face ,drege ,etc .
La noi la gradinita vad ca inca si acum mai vin copii noi ,(Dedi inca se mai fac incscrieri acum in acest an )la grupa mica .Sunt si copii de 2 ani cu pampers si suzete .
Noua care avem copiii deja acolo ne-au dat fisa de reanscriere daca vrem sa mai dam copiii la aceasta gradinita si cred ca Marti duc dosarul deja.
E FARA SPAGA si sunt si 16 copii in grupa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Clau - in ce sector stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Dory, daca nu reusesti la 205 incearca la 72 unde a fost alex, ca-i destul de aproape si de tine si de mama ta...chiar daca alexa ramane peste noapte ori la tine ori la mama ta, ajungeti in 5 min pe jos

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

La gradi 208 scrie mare pe usa ca nu se fac inscrieri pt. anul scolar 2008-2009 in aceasta perioada.
Din experienta stiu ca anul trecut la aceasta gradinita am incercat sa-mi inscriu copilul si directoarea mi-a zis ca il trece pe o lista si cand se retrage cineva ma anunta...chiar asa a fost numai ca noi n-am mai putut....In iunie cand ne-am dus oficial erau 15 copilasi pe loc...in conditiile in care cei care mai aveau frati/surori in gradinita erau mai multi decat locuri disponibile....
Am ajuns tot la o relatie ca sa putem accede....ce sa facem ??

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Si eu am incercat pentru mandra mea care face 4 ani in septembrie la 3 gradi, inclusiv la 205 si nu fac inscrieri anul asta. Cred ca o sa stam acasa pana mergem la scoala in conditiile astea. Si anul trecut am primit aceleasi raspunsuri pe unde am fost. Traiasca spga ca ea este la putere in Romania dai ai, nu dai nu ai. O sa ajungem sa nu mai primeasca copii nici la scoala ca nu mai sunt locuri.
Eu nici nu stiu ce sa mai fac cu gradi credeam ca anul asta il pensionez de bunicu care sta cu fetita, dar nu cred ca o sa aiba parte de asa ceva.
Iar la gradinita particular daca mergem inseamna ca muncesc ca sa-i platesc gradi si atat. Nu se merita. Ce mai mancam. Si asa mai mult nu ne permitem in tara asta.
Sunt dezamagita, scarbita si obosita.
Pa!

daca mai gaseste cineva o sursa de gradi in zona Margeanului il

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Ma alatur voua in cautarea graditiei. De fapt inca sunt in dubii daca sa-l inscriu din toamna sau sa-l mai las la cresa, el face 4 ani in ian. La noi e problema luatului seara, gradi de stat are program pana la ora 17, maxim 17.30, nu are cine sa-l ia. Gradi particulara, asa cum spunea mgabi, nu ma tine buzunarul... Stau in sect 3 , zona Titan-Alba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

eu as da spaga ( astept roshiile) ca sa stau linistita .mai ales ca gradi este chiar langa blocul meu si aici vreau sa il dau ...

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput