Clubul mamicilor de fetite BIANCA (2)
Raspunsuri - Pagina 9
greta4you spune:
...buna fetelor...
Ella..vrem detalii!!!vrem sa stim cand se intampla ca sa-ti facem galerie...si..poate e mai bine daca esti online...poate asa iti trec emotiile... putin...oricum eu iti fac galerie de pe acum....
te pup si mult curaj ...maine ai sa-ti ti ingerasul in brate...
Lala ce fetite dragute si mari suntem...i-a uite cum ne facem noi mari si frumoase...o pup si sa fie sanatoasa..
...si eu am impresia uneori ca sunt invizibila la zuzici...dar asta se intampla pentru ca suntem foarte multe...se pare ca pana la urma noi am razolvat problema ,postand aici,unde sntem doar noi de noi si unde, fiecare primeste cate un raspuns...
Aurel Cris...ma bucur ca totul este bine si ca bb e ok..dar te rog sa ai grija de tine...si odihneste-te cat mai poti ..ca vor veni si zile cand ai n-ai sa poti dormi cand vei vrea..
Matgravidut??? de tine nu stim nimic?? oare ai nascut fara sa stim noi??
Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
Povestea nasterii
greta4you spune:
...Adriana...nu mai e mult...mai sunt doar cateva zile...si lasa mutatul de mobila ca nu-ti face bine......bebelina sa vina cand o vrea...dar ,unei partide de amor ..nu ma opun.....eu l-am rugat o saptamana pe sotul meu sa facem amor...si nu a vrut ..tocmai de aceea a venit Mara cu 2 zile intarziere...
...asa ca,doar putina rabdare sa mai ai ....si o sa o ai pe Bibi sa o pupaceti si sa o dragostesti...
...nastere usoara va doresc la toate...si va pup...
Fericirea mea...Mara...
Inainte de sarcina
Povestea nasterii
Adryana_4u spune:
Fetelor, multumesc de incurajari....stiu ca trebuie sa mai am rabdare, dar ce usor va este voua, cand - ori aveti deja bebeii in brate (greta si lala) ori sunteti sigure pe data cand o sa o aveti in brate (ella)...pe cand eu si matgravidut, ce sa spunem? nu mai putem de nerabdare....si mi s epare normal, nu?
Tu , aurel, unde te incadrezi? la tine ar mai fi cazul sa mai stea bebe putin la caldurica, nu? asa ca menajeaza-l
Pup toate fetele
Noroc cu voi, aici, ca altfel as innebuni...sunt singura acasa ( de astazi sotulmeu a inceput iarasi serviciul, si este cam pe dos pentru mine, ca m-am obisnuit cu el...)
Adriana S.
AMR 3 zile
-39 sapt+ BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
LaLa_20 spune:
multumim greta...pai tre sa ne apropiem de dimensiunile unui nou-nascut...ca doar ne apropiem de data normala a nasterii...ne-a crescut si circumferita capului...avem 35 exact ca un nou nascut...nu stiu cat a avut la nastere dar e clar ca mai putin ca vad ca ii vin si caciulitele mai bine...avem si 3kg...
a si sa ne laidau si cu ce am facut aseara...am facut cacitza in scaldatoare......
Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
ella10 spune:
Helau!am reusit si eu sa intru la calculator caci pina acum a stat sotul, s-a jucat putin
Vreau sa va multumesc pentru incurajari si pentru ca sunteti alaturi de mineSa va dau detalii:pai maine la ora 7.00 ma prezint la spital si pe la 8.00 intru in operatie, cam astea ar fi detalii , sunt emotionata ce-i drept dar cu ajutorul lui Dzeu sper sa fie totul bine.Daca vreti puteti sa-mi dai nr de tel al uneia dintre voi sa va trimit sms in momentul cind ma trezesc si o sa-mi vad printesa, caci nu prea cred eu ca sotul o sa scrie aici sa va dea detalii(e la fel de emotionata ca si mine)
poze
BIANCA ANTONIA
39+
ella10 spune:
Scuze am vrut sa zic de sotul meu ca e la fel de emotionat ca si mine,ma intelegeti voi ...
poze
BIANCA ANTONIA
39+
greta4you spune:
...ella..ti-am trimis nr meu de tel prin mail...
Fericirea mea...Mara...
Inainte de sarcina
Povestea nasterii
greta4you spune:
...Fetelor...naste Adriana si Ella
. se pare ca trebuie sa incepem sa facem galerie si Adrianei...Biencutza ei s-a hotarat sa vina...
...dimineata la 7:30 am primit acest mesaj:"cred ca s-a hotarat Bianca mea sa ne intalnim.Mi s-a rupt apa la 6....."
...Ella si tie iti facem galerie...se pare ca azi e o zi mare...
...asteptam vesti ..curaj mamicilor... si Doamne ajuta
Fericirea mea...Mara...
Inainte de sarcina
Povestea nasterii
kriss79 spune:
A nascut ella10!!Bianca are 3800g!Ella e bine si foarte fericita!
Mai multe detalii va va spune proaspata mamica!
Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
greta4you spune:
..fetelor ,am primit mesaj de la Ella...
""azi la ora 9:20 s-a nascut Bianca-Antonia,de 3800 g.Deocamdata atata stiu.Mai vorbim"
Felicitari mamico...sa-ti traiasca clopotelul..sa fie sanatoasa si mancacioasa ,sa-ti aduca doar bucurii in viata..iar tie refacere rapida
Fericirea mea...Mara...
Inainte de sarcina
Povestea nasterii