Clubul mamicilor de fetite BIANCA (2)
Raspunsuri - Pagina 10
greta4you spune:
...nerabdarea Adrianei se pare ca a luat sfarsit...am primit acest mesaj:"Am nascut la 14:45 natural,fara epidurala,cu epiziotomie,o fetita,3800g,apgar 8.....
...se pare ca au fost mici probleme la nastere ,dar noi speram ca totul v-a fi bine...
Felicitari mamico...sa-ti traiasca Biencuta,sa fie sanatoasa si mancacioasa si sa-ti aduca doar bucurii in viata..iar tie refacere rapida...te asteptam cu vesti ..si va pupam..
Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
Povestea nasterii
greta4you spune:
Nastere usoara Matgravidut...
Fericirea mea...Mara...
Inainte de sarcina
Povestea nasterii
aurel_cris spune:
Uau ce imi vazura ochii2 Biencute intr-o zi....
FELICITARII ADRYANA SI ELLA..
Bine ati venit pe lume Biencutelor
GRETA multumim pentru vesti,pupam Biencuta si mamica
LALA ma bucur ca faceti progrese asa rapide,feicitarii
Fetele mele dragi incet incet ma apropi si eu cu terminatul curateniei prin casa,dar sa stiti ca o facui de oaie am cazut pe scari.S-a speriat mama si sotulica...totusi am avut noroc nu am cazut de sus.
Am aranjat si patutul bebelinei ,am calcat hainutele,acum mai avem sa facem bagajelul pt spital.Sa vedem ce va fi vineri...vad ca tot am contractii dureroase ca am intrerupt gynipralul.
Va pup cu mare drag pe toate si pe Biencute bine-nteles.
MATGRAVIDUT fac si eu galerie iubita
NASTERE CAT MAI USOARA
36+Bianca Maria
LaLa_20 spune:
imi pare rau pt ce ai patit?da dece nu stai cumintik totusi mai este pana la termeb?
si tratamentul de ce l-ai intrerupt? asa a zis doc?
Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
aurel_cris spune:
LALA am intrerupt tratamentul ca asa ar trebui,oricum eu am luat acest tratament la recomandarea dr.din tara.Aici nu mi-au dat nimic pt contractii ca ei se bazeaza pe selectie naturala,e sa fie bine nu tot bine,nu te ajuta cu tratament.Oricum ma bucur ca am ajuns aici,am emotii pt vineri cand imi scoate atele.
Ma bucur tare mult ca sunteti bine,ai trecut si tu prin niste perioade grele.....
Va pup cu drag
36+Bianca Maria
Adryana_4u spune:
fetelor, va scriu cu micuta in brate, suntem la masa...
multumesc din suflet tuturor celor care ne-au transmis cate un gand bun..
povestea nasterii nu cred ca o voi posta, pentru ca sincer nu vreau sa sperii fetele care inca asteapta....cu toate ca fiecare organism e diferit...
m-ati felicitat pentru curaj...multumesc, dar, daca aveam curaj mai mult, faceam mai mult pentru printesa mea....
Deci, cateva detalii mici - Bianca a fost scoasa cu forcepsul, pentru ca eu nu am putut sa imping....multumesc lui Dumnezeu, ca El a vrut ca fetita sa fie bine, si in al doilea rand ii multumesc d-lui doctor (care, DA, a venit)..fara experienta lui, ar fi iesit urata treaba, ne-au spus 2 pediatrii ca am avut noroc cu medicul, ca a scos-o cum trebuia....
Am pus si ceva poze, va invit sa le vedeti, acolo unde scrie "Eu sunt Bianca"
O sa mai intru, dar pentru moment mai rarut, ca ma doare rau cusatura, si nu pot sta pe scaun..
Va pup si vreau sa stiti ca mi-a fost dor de voi!
Curaj matgravidut si aurel, ati ramas voi, si incepem sa discutam numai despre bebei, papa, colici, etc...mai aveti putin de tot...
Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
LaLa_20 spune:
aurel cris ma bucur si eu pt tine...hai ca mai ai putin!!!
Adriana si Bianca bine a-ti venit acasa...acomodare usoara!!!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
greta4you spune:
Bine ati venit acasa !!! Bianca si Adriana...refacere rapida iti doresc....
...ce mai faceti fetelor??? cam multa liniste pe la noi...se vede ca suntem ocupate cu fetitele......
...a nascut matgravidut???...
Fericirea mea...Mara...
Inainte de sarcina
Povestea nasterii
Adryana_4u spune:
Am vazut si eu la mamici de ian-feb ca a nascut matgravidut, pe 03.02, nu stiu detalii, o asteptam cat mai curand, sa ne zica ce si cum....
Oricum,FELICITARI matgravidut, sanatate multa si tie si fetitei Va pup cu drag
Aurel, se pare ca ai ramas tu...cum te mai simti?Am citit ca ai cazut...mai, mai, mai, ai si tu mai multa grija...
Greta, ce iti face scumpica?Cum va descurcati?
LaLa, mamica eroina, ce face cea mai puternica dintre Biencute?
Ella, esti bine, da? Doar ocupata cu fetita...asteptam vesti...
Despre noi, putem sa spunem ca ne-am acomodat foarte bine acasa, Bianca si-a facut singura program de masa, la 3 ore, ceas...in rest, asteptam sa cada buricul(azi s-a desprins o parte)
va pupic, o sa mai vin cu vesti..
dar astept si de la voi..
Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
LaLa_20 spune:
Adriana ma bucur ca v-ti acomodat acasik...biencuta mea e bine...are deja 3250 gr...si ieri a fost ziua in care ar fi trebuit sa se nasca normal...cred ca a stiut asta...k a foat foarte agitata ieri...
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi