Clubul mamicilor de fetite BIANCA (2)
Raspunsuri - Pagina 11
aurel_cris spune:
Fetele mele dragi maine pe la 9 ma prezint la spital sa imi scoata atele de la cerclaj,nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici....Nu stiu ce se intampla cu mine caci nu ma mai bucura nimic parca,am stat atat de mult cu frica in san pt bebe si acum ca am ajuns la final nu simt nimic.Nu-mi vine sa cred ca sa terminat batatalia dupa atatia ani de tratamente,inseminari,fiv si frica de a nu duce sarcina pana la capat,cred ca am picat intr-o mica drepresie,ma ajuns.....Dar sunt sigura ca imi voi reveni cand voi avea bulinuta mea in brate,am facut duminica si ceva poze cu burticuta.Am oprit ginypralul si noaptea ma descurc destul de greu cu contractiile si nesomnul,dorm doar cateva ore,ziua ma simt tare ametita,o cauza fiind si anemia mea.Oricum am reusit sa ne aranjam cat de cat la casuta noastra,mama ma ajutat enorm si acum asteptam bebelusa noastra draga.Sa vedem ce se va intampla maine acum daca nasc cumva sau vin acasa,dr. a zis ca ma tine acolo pana seara si daca nu se intampla nimic ma trimite acasa.
ADRYANA bine ai venit acasa si ma bucur ca v-ati acomodat asa repede,aveti deja un program bravo.Imi pare rau ca nasterea nu a decurs asa bine,dar bine ca sa terminat totul ok.O si Biencuta e o scumpete,tati este deasemenea tare mandru
LALA am citi ca Biencuta ieri ar fi trebuit sa vina pe lume Biencuta ta,asa a fost sa fie important este sa fie sanatoasa si va creste mare
GRETA bubulina ta ce face,creste creste,este cuminte??
MATGRAVIDUT felicitarii pt Biencutaasteptam vesti cat mai curand
37Bianca Maria
LaLa_20 spune:
aurel mai este atat de putin si o sa-ti tii si tu Biencuta in brate...si o uiti de tot greul...la...noi se anunta noapte alba...sotul s-a mutat in camera lui Bibi(in afara de patut e o canapea improvizata in care poate dormi o sg pers....si eu prefer sa dorm cu Bibi)si noi doua si catelul am ramas in patul conjugal....da poate nu or fi asa rai colicii astia...off...ca in loc sa treaca parca mai rau se intetesc....
Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
greta4you spune:
....buna fetelor...am revenit...
...Adriana...Foarte draguta Biancuta ta..e o dulcica de fetita..de altfel toate Biencutzele sunt cele mai "frumoase fetite din lume"..eu am mai zis asta si sper ca si voi sunteti deacord cu mine.....
..de taticu'... ce sa mai zic??...mandru ,cu asa o dulceata...
...Lala ..imi pare rau ca nu ati scapat de colici..dar ,cu putina rabdare, trec toate..va pupacesc pe amandoua...
...Ella..cum esti?? prea ocupata cu printzesa ta?? te intelegem si nu te trecem absenta nemotivata ..sa-ti traiasca si tie Biencutza si te asteptam cu poze si cu vesti...pupici...
Felicitari Matgravidut...sa-ti traiasca printesa..sa fiti sanatoase si mancacioase,sa-ti aduca doar fericire in viata..si tie refacere rapida...te asteptam cu poze si vesti...pupici...
...Aurel-cris..mai e putin si vei avea si tu cu ce te "distra"...
..noi in schimb suntem bine...se pare ca ,pana acum colicile ne-au ocolit ..dormim bine..ne trezim noaptea doar de 2 ori,mancam de la un san (cu ochii inchisi)si adormim la loc..cred ca fetita mea stie deja ca e noapte si noaptea se doarme ...in timpul zilei nu ne mai saturam sa papam...dar e bine...ca crestem..
..avem 4200g si suntem din ce in ce mai active...studiem totul in jur...ne place mult afara,am fost deja de cateva ori..
...mai facem cate un show cand schimbam scutecul si cand ne dezbracam/imbracam pentru baita...dar mi se pare normal..avem si noi dreptul sa ripostam atunci cand mami o tot deranjeaza...
...avem cateva bubite pe fata,cu care ne chinuim de cateva zile si nu ne mai trec...dar pana la urma o sa treaca ele ca le tratam cu ceai si cu bepanten...
...cred ca as putea scrie pagini intregi despre fetita mea...daca as avea timp...si daca m-ar lasa...chiar acum s-a trezit si trebuie sa ne jucam...
...pup fetele si Biencutzele ...si sa auzim numai de bine...
Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
Povestea nasterii
LaLa_20 spune:
am adaugat pozici cu o Biencuta in rochita!!!!!
Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
greta4you spune:
buna fetelor....
....ce liniste pe aici...toata lumea e ocupata cu printesele...
...Lala draga...am citit la mamici de ian-feb,ca ai probleme...nu stiu despre ce e vorba...dar sincer, imi pare rau....
..oricum,printesa ta e foarte dulce (am vazut pozele)si ea merita tot binele din lume...asa ca...nu dispera...Bianca e cea care trebuie sa te faca fericita deocamdata...restul nu mai conteaza...
...Adriana???...voi cum sunteti....v-ati obisnuit acasa??...
...Ella??...n-ai mai dat draga nici un semn de viata..dar eu sper ca sunteti bine...va pup...
...matgravidut...felicitari inca o data si asteptam poze si vesti..
...aurel_cris...mai ai putin...cum te simti??..sper ca esti bine si ne anunti cand nasti..pana atunci ...iti tinem pumnii...curaj si o nastere usoara iti doresc...
...Pup toate fetele...
Fericirea mea...Mara...
Inainte de sarcina
Povestea nasterii
aurel_cris spune:
Buna dimineata noi suntem tot 2 in 1,se pare ca bubulina acum nu mai vrea sa iasa,ma asteptam......colul e moale,scurt,deschis putin.Imi cer scuze sa nu am mai dat semne de viata zilele aceastea dar a venit fratele in vizita si am fost ocupata.Vreau sa va spun ca mi-au scos firul vineri,a durut ca naiba dar a trecut.Contractii inca am dar nu regulate pt nastere,am avut si scurgeri vreo 2 zile dupa scoaterea firului,deasemenea ma durut burtica pe jos de am zis ca mor,parca cineva ma cioplea pe acolo....Acum astept sa vedem ce se intampla dorm cam 5 ore pe noapte si a doua zi ma doare capul.....oricum toate astea sunt normale in sarcina.
LALA sper ca Bibi este mai bine,nu mai are colicii,urasc partea asta cu colicii.
GRETA tu in schimb esti norocoasa sa dea DD sa va ocoleasca de tot domnii colicii,se pare ca distractia mea nu mai vrea sa iasa
ELLA,ADRYANA voi ce mai faceti mamicilor??
MATGRAVIDUT tu nu ne spui nimic?
38Bianca Maria
greta4you spune:
...am mai pus niste poze..poate vreti sa le vedeti aici
Fericirea mea...Mara...
Inainte de sarcina
Povestea nasterii
Adryana_4u spune:
Fetele, nu va suparati pe mine, va rog, ca nu mai intru ca inainte, dar cred ca ma puteti intelege...fiecare dintre voi (si in curand si tu, aurel) stie cat de mult iti ocupa timpul un bebe....si cand ai un pic de ragaz, abia apuci sa faci un dus, sa mananci, sa faci ceva prin casa, ca iar se trezeste, sau iar plange...
Ce sa va zic despre noi? Ne chinuie colicii, inca nu foarte puternic, dar destul cat sa ma doboare pe mine psihic...cand o vad ca se chinuie si plange mi se rupe sufletul, plang si eu langa ea si ma cearta toti din casa ca face rau la lapte...in rest, suntem ok, eu mi-am mai revenit dupa ce mi-am scos atele, stau si eu ca omul pe scaun acuma...
La bebe vine asistenta pediatrei ori de cate ori am nevoie...a fost si azi, a zis ca a mai crescut, dar mie nu mi se pare, probabil din cauza ca stau langa ea, nu-mi dau seama....voi ce faceti?
Greta, vad ca tu esti OK ai timp si de DC, LaLa la fel, se vede ca la voi nu mai e chiar inceputul...
Ella si matgravidut, poate ne dati si noua o veste, cat de mica, sa stim de voi, ca in rest, stiu ca nu prea e timp de altceva....
Aurel, tinem pumnii, sa fie totul ok, si sa vb curand toate de bebicii nostrii
Pup fetele dragi...
Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
greta4you spune:
...da...sa zicem ca am mai mult timp ca nu mai suntem chiar la inceput....
...dar eu am impresia ca sunt la scoala......cand doarme e pauza ...iar cand e treaza parca a inceput ora de curs...nu stiu de ce am impresia asta ...dar asta simt......mi se pare ciudat totusi...
Fericirea mea...Mara...
Inainte de sarcina
Povestea nasterii
ella10 spune:
Buna seara dragele mele!
In primul rind vreau sa va multumesc pentru sustinere si pentru felicitari.Biancuta e bine, acum doarme, eu sunt un pic mai nu stiu cum sa va zic;am avut mici probleme, am fost un pic in depresie , motiv pt care mi-am pierdut si lapticul;am mare noroc de sotul meu si de mama mea care nu ma lasa nici o clipa singura.acum biancuta papa lapte praf,si-a format deja un program,maninca cam la trei- patru ore.acum incerc sa ma pun un pic pe picioare ca sa zic asa,de asta nici nu prea am intrat sa mai vb cu voi.
adryana se pare ca am nascut in aceeasi zi, sa-ti traiasca Biancuta si sa fiti sanatoase.
de citit v-am mai tot citit dar nu prea -mi gaseam cuvintele ca sa va mai scriu, sper sa-mi revin incet, incet si sa va tin companie.
V-am pupat