Clubul mamicilor de fetite BIANCA (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...ella draga ma bucur ca ti-ai revenit putin macar si ca Bianca e bine....vreau sa-ti spun ca si eu in primele zile eram la pamant cu depresia...plangeam non-stop si nimic nu era bine....cred ca e ceva normal dupa nastere...asa ca ..timpul o sa rezolve totul..tu trebuie doar sa ai rabdare ca incet ,incet..totul revine la normal....
...stii cum ma simteam??...aiurea de tot...aveam impresia ca nu ma voi descurca...imi lipsea curajul...ma uitam la Mara si plangeam...nu reuseam sa ma abtin...urlam la toata lumea...sotul meu saracul era inebunit.....bine ca a trecut..ca altfel nu stiu cum era...

..oricum..noi suntem aici si cand simti nevoia sa mai scrii fa-o...o sa te ajute ..te pup si sa auzim doar de bine...Doamne ajuta!!!

Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
Povestea nasterii

Mergi la inceput

....si inca ceva...odihneste-te cat de mult poti...dormi cand doarme si fetita...roaga-i pe cei care o pot face, sa te lase sa dormi o ora macar ...intre timp ei sa-ti ingrijeasca fetita...e foarte importanta odihna...ai sa vezi cat de bine ai sa te simti dupa acea...te trezesti ca noua ,chiar si dupa o ora de somn si cu mai mult chef de viata...crede-ma ,eu asa ma tratez de depresia postnatala...

Fericirea mea...Mara...
Inainte de sarcina
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Greta multumesc mult pentru vorbele frumoase si pentru incurajari, conteaza foarte mult pt mineSincer credeam ca numai eu trec prin depresie postnatala;la fel ca si tine si eu plingeam foarte
mult si ma uitam la fetita mea si nu stiam ce sa-i fac, si daca ma voi descurca vreodata, acum sunt mai bine, mai am momente cind ma mai apuca plinsul dar incerc sa ma stapinesc.Mai ies la aer cit sta mama la mine, caci vine zilnic sa ma ajute,si-mi face bine faptul ca mai ies pe afara, mai merg la cumparaturi....ce mult conteaza pt mine sa vorbesc cu cineva care a trecut prin ce trec si eu, parca altfel sunt inteleasa;multumesc mult Greta, esti o scumpa.
Eu mai intru pe aici si mai citesc dar parca nu prea-mi gasesc cuvintele sa mai scriu, poate dupa ce o sa mai treaca timpul...
Oricum inca o data vreau sa-ti multumesc pt incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Buna fetelor,

frumos subiect pe care intimplator l-am gasit.
Sa va traiasca Biencutzele si sa va aduca numai bucurii!

Am vazut aici Bianca, Bianca Andreea, Bianca Mihaela, Bianca Antonia, Bianca Mara, Bianca Maria.....nu-i asa ca din club lipsea o ..BIANCA ELENA?!:-))

Deci, am si eu o Bianca Elena, mult mai mare decat puiutzii vostri, nascuta prin cezariana la 04.01.2000. E deja eleva in clasa a 2-a si e cea mai mare realizare a mea!

Toata sarcina mi s- a spus ca voi avea un baiat. Chiar cu 5 min. inainte de a intra in cezariana mi-au spus: dupa cum i-i bate inimioara, o sa fie baiat! (mereu m-am intrebat de ce inimioara unei fetita bate altfel decat a unui baietel:D)
Am intrat in sala si la 11.15 doctorul ma anunta mindru: Sa va traiasca. Aveti o fetita! La cre eu: Poftim? Nu e baiat? Mai uitati-va odata?:D El si mai dezorientat ca mine i-i intreba pe ceilalti 2 dr prezenti si pe asistente: Ce ma, nu e fata????
Apoi, mi-au aratat-o!!!! Si au inceput pronosticurile cit e de grea..in final, Biencutza mea a avut 4050 si 49,5 cm.
In timp ce ma cusea dr m-a intrebat cum o sa o cheme si i-am raspuns imediat: Bianca Elena, dar sa stiti ca daca era baiat nu avem nume pregatit!

Toata sarcina am incercat sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi face un baiat, insa, ceva in interiorul meu imi spunea ca va fi fetita. Cum am ajuns la nume??? Bianca cred ca l-am visat..apoi, mi-a placut combinat cu Elena si..intimplator nasa de cununie era Elena (dar pe Biencutza n-a putut sa o boteze ea, fiind plecata definitiv in alta tara).

De mica a dormit muuuuuuuult si la fel e si acum si....a mincat fffffffff putin, si tot asa e si la 8 ani! Laptic nu am avut decat 6 sapt, apoi a crescut cu lapte praf.
De la 11 luni e in Germania, aici a facut gradi si e la scoala. Vorbeste ambele limbi si-si doreste enorm de mult sa ne intoarcem in tara definitiv! Nu am intrebati de ce?! Pt ca n-as stii sa explic! I-i place la buni in curte, unde isi petrece cea mai mare parte a vacantelor de vara!

Cam asta ar fi povestea noastra!

Va doresc din suflet sa va bucurati de minunile de linga voi: Bia, Bibi, Biencutz, Biencutzi, Ia, sau cu le veti mai alinta voi (astea sunt numele cu care eu am alintat-o si o mai alint pe printesa mea).

Mergi la inceput

..buna fetelor...

...ella...si eu aveam impresia ca doar mie mi se intampla si nu intelegeam de ce se intampla asta...toate temerile si toate emotiile adunate pe parcursul celor 9 luni de sarcina au luat-o razna in mintea mea imediat ce am nascut....si nu reuseam sa controlez aceasta stare...acum sunt mai bine..dar tot nu "bine bine"...

...Andreia (helbi)..ne bucuram ca te alaturi clubului nostru...bine ai venit!!!...chiar lipsesc mai multe combinatii de nume si cred ca Elena Bianca suna foarte frumos...sa-ti traiasca fetita..(ea e marisoara deja) si sa-ti aduca numai fericire in viata ...
..te asteptam sa ne dai sfaturi si sa ne impartasesti din experienta ta...
..ce frumos sa crezi cu adevarat ca e fetita si sa se adevereasca ca e asa...cred ca ai fost super fericita...

...sa va mai spun ceva...zilele astea m-am uitat la pozele de cand eram eu bebelus (nu de alta dar vroiam sa vad daca imi seamna fetita )..iar printre poze ,am gasit o poza mica (aveam vre-o 10 ani) si pe dos era scris asa:Cristina Bianca Ioana...defapt pe mine ma cheama Cristina Ioana si atat...deci fetelor...acest nume era predestinat si mi-a placut inca din copilarie...dar pe parcursul anilor am uitat...

....va pup si va astept cu vesti...

Fericirea mea...Mara...
Inainte de sarcina
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Fetelor, doar un pic, pe fuga intru, nu mai pot sta nici 5 minute la calculator din cauza colicilor pe care ii are fiica-mea...of, doamne, daca nu m-au disperat...si plangeeee...de mi se rupe sufletul...voi cum va descurcati??? Ca eu nu mai stiu ce sa fac..ii dau si bonnisan, si sab simplex, si baby drink, poate poate isi face careva efectul...
helbi - bine ai venit alaturi de noi...mai tii minte cum era Biancuta ta cand era bebit? Ca noi aici suntem proaspete mamici, ne-ar prinde bine cate un sfat de la tine ..
Ella - si eu am avut depresie dupa nastere, dar m-au sustinut cei din jur, imi ziceau sa nu mai plang, ca pierd laptele...imi pare rau ca ai patit asa ceva, dar important e ca bibi e bine, nu?
Greta - cum va mai descurcati, mami?Ce face puiuta ta?
matgravidut - nici un semn? ma gandeam ca a dat vreo veste ceva pana acum
Aurel - ce faci? mai ai, mai ai? Cred ca abia astepti si tu sa o tii pe printesa in brate...un sfat de la mine: odihneste-te acum cat poti de mult, ca apoi n-o sa mai ai timp...
LaLa - voi , veteranelor, ce mai faceti? Sper ca sunteti bine...cresteti mari, da?
Va pupic pe toate dragele mele, si nu va suparati ca intru asa rar, dar poate oi reusi sa mai intru din cand in cand, sa vad ce mai faceti...poate scapam mai repede de colicii astia rai...
Va pup dulce si pe voi, si pe biencute

Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Ce faceti, fetelor?Slaba miscarea pe la clubul nostru...
Eu recunosc, nu am mai reusit sa mai intru ca inainte, dar e de inteles...ne chinuim cu colicii, cu oboseala, ce sa facem? Speram sa treaca...si cat mai e pana trece...dumnezeule....sper ca sunteti toate bine, si bebitele la fel..pana una alta, va pupam si va uram o zi excelenta...sper sa reusesc sa ma pun la curent cu noutatile...pupicei

Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Fetele mele noi suntem tot 2 in 1,Biencuta mea se lasa asteptata,imi vine sa rad caci am avut mari emotii sa nu nasc premmatur si uitai-ma in sap.40.Ma simt tare obosita ca nu pot dormi bine noaptea,mai nou vad ca fac si tensiune,bebe se misca la greu,col scurt si moale,contractii neregulate.Am programare joi la dr. daca nu se hotaraste dumneai sa iasa pana atunci ca sa vb de nastere indusa!!!Astazi m-am hotarat sa vad si eu cum se pun pozele pe web. ,am pus cateva poze cu mine in sapt 36.Camera bebelinei inca nu este gata caci trebuie schimbat tot acolo,pus termopan ....am pus patutul la noi in camera deocamdata ca acolo am renovat,mai am de pus una alta dar completarile le facem cand terminam toata casa.Va trebui sa o facem incet incet caci cu copil mic ne vom misca mai greu dar important este sa fim sanatosi.
LALA ce mai faci draga mea,am citit ca ai probleme imi pare sincer rau,ai grija de tine si fetita ta,iar pe cretin da-l naibi,urasc barbati care lovesc femeile.

ELLA sper ca te simti mai bine,e foarte bine ca vine mama ta sa te ajute si mai schimbi o vb.,parca mie frica si mie sa nu patesc asa ceva.
GRETA voi ce mai faceti???Sper ca sunteti bine amandoua
ADRYANA te cred ca esti obosita,au inceput sa ma inspaimante colicii astia cand vad ce greu este,sper ca sunteti mai bine
MATGRAVIDUT tu nu ne mai dai vesti pe aici??
HELBI sa iti traiasca mandretea de fata,e normal ca este cea mai mare realizare din viata ta,asa simt si eu cu bulinuta mea.
Fetelor ce-mi vazura ochiisunt cea mai batrana mamica,ce tinere sunteti voi........vreau si eu.
39+Bianca Maria

http://good-times.webshots.com/photo/2415648630103063595lAVpcw

Mergi la inceput

...buna fetelor...adica mamicilor..

..slaba miscare pe aici.. se vede ca am nascut toate si ca suntem ocupate cu printesele...

...ce faceti?...cum va descurcati?...toata lumea sanatoasa??

Ella...sper ca ti-a mai trecut...si ca acum esti bine...ce-ti face printesa?...e cuminte?...mancacioasa?...

Adriana...au trecut colicile?? va mai supara?...

Lala...voi cum sunteti?...sper ca ti-ai rezolvat problemele cu "sotzul"...

Matgravidut...nu ai mai trecut pe la noi...probabil esti ocupata...toate cele bune din partea mea...

Aurel-cris...n-ai nascut??...hai draga ca te asteptam.....iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios...pupici mamico..

Helbi...ce mai faci?...ce-ti face printzesa?...

...acum despre noi...Mara e cumintica,am scapat de coliti(bat in lemn..Doamne fereste sa o apuce acum)...ziua doarme in reprize de cate 3 ore pana la 15...pe urma are chef de studiat si de plimbare...in schimb seara ar sta doar la san si in brate...dar "nu-i bai"ca doar o fetita are mama si mai trebuie sa ne si "dragostim" putin.....in rest noaptea doarme ..se trezeste doar de sete de 2 ori si in 10 minute doarme la loc...
.eu sunt ca "Milka" pentru ea...uneori am impresia ca ma iubeste doar pentru asta...glumesc...v-ati dat seama...
..problema e ca ma confrunt cu niste hemoroizi de cand am nascut...de-mi vine sa inebunesc....cand merg la wc ..imi vine sa plang...nu mai stiu ce sa fac...
...gata ..nu ma mai plang...e bine ca in rest suntem sanatoase...

...va pup si ...aveti grija de voi...

Fericirea mea...Mara...
Inainte de sarcina
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Aurel -cris...lasa draga ca nici eu nu sunt cu mult mai tanara...important e sa ne simtim noi tinere...in rest ce conteaza varsta...pupici...

Fericirea mea...Mara...
Inainte de sarcina
Povestea nasterii

Mergi la inceput