Clubul mamicilor de fetite BIANCA (2)
Raspunsuri - Pagina 13

ella10 spune:
Neata!
Greta ma bucur ca te gindesti la mine,sunt bine ,iar Bianca e un copil tare cuminte,si foarte ochioasa;maninca cam din trei in trei ore,noaptea iar ziua cind se trezeste la trei ore, cind la patru depinde cum vrea ea, colici nu stiu daca are caci nu plinge asa fara motiv si nu o vad sa se stringa ca si cum ar durea-o burtica, ea plinge doar daca-i este foame, sete sau daca vrea sa fie schimbata.
Acum ca ne-am mai revenit, adica eu,am facut si citeva poze si le-am postat sa le vedeti si voi, sa cunoasteti pe bucuria casei noastre
Va pup atit pe voi cit si pe Biancute
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://good-times.webshots.com/album/562576696yEMcEl

LaLa_20 spune:
buna fetele...noi suntem bine...i-am mai acordat o sansa lui tati...desi eu sunt convinsa 99,99% la suta k un asemenea om nu se poate schimba...oricum i-am acoedat o sansa sa fie tatal Biancai nu si sotul meu...luni am foast la control al bucuresti...si a fost pt ultima oara bibi e f bine...ieri am fost si am facut si noi BCG,dabia...si aveam 4300 gr...si se pare ca eu nu o masurasem bine...k i-am zis si doctorei si a masurato de vreo 3 ori avem 54,5 cm...si eu care masurasem 51..
si mai devreme am fost so noi afara pt prima data...am stat cam 30 de min...aerul i-a facut foame... si somn...da se c-am chinuie sa dorma ca e cam agitata...o doare si burtik
Cea mai optimista mamica!
Laurade
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
Lucky
camera lui bibi
UN COPIL ITI DA SENS VIETII!!!

LaLa_20 spune:
maimicilor de Biencute...unse sunteti?sunteti bine toate?
Laurade
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
Lucky
camera lui bibi

aurel_cris spune:
Buna dragele mele eu sunt tot cu bebe la purtator,se pare ca bebelina mea mai vrea sa stea in burtica.Ma simt cam stresata ca am depasit termenul,am dilatatie 2cm,col scurt de atata timp si nimic.Nu pot sa mai dorm mai deloc si ma simt tare obosita,treaba asta nu-mi convine deloc.
Maine mergem iar la dr. sa vedem ce ne mai spune.la toate
40 +3 ZILE
Bianca Maria

Adryana_4u spune:
fetelor, va pup pe fuga,,,si eu sper ca sunteti toate bine, si fetitele la fel..
aurel, in cateva zile, o tii si tu in brate pe iubita ta, ai sa vezi...atunci sa vezi...
noi suntem cu mucisori(multicei), si vomitam destul de mult, de sta mami cu ochii ca pe butelie...
in rest, ne chinuim noaptea, plangem mult, de cateva zile nu mai dormim bine, nu stiu de ce...dar suntem rabdatoare, asteptam sa treaca si sa ne facem mari
va pup, aveti grija de voi
Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

greta4you spune:
buna fetelor...
...Lala...din pacate asa este...lupul isi schimba parul dar naravul ba...sa speram ca n-o sa se aplice si in situatia voastra...oricum,eu va doresc tot binele din lume ...pupici..
...Aurel-cris...cred ca esti cu rabdarea la limita...eu care credeam ca deja ai nascut si tu...
...Adriana..imi pare rau ca nu dormiti bine noaptea....
..cumpara si tu batista bebelusului...ai sa vezi ce usurare e cu ea...scapati de mucisori si de chin...asta e sfatul meu...
...sa stii ca si Mara vomita cateodata..si asta ma inspaimanta foarte mult...dar am descoprit in mare de ce....ea e foarte lacoma...mananca cu viteza luminii...iar din sanii mei curge laptele ca la robinet...se mai si ineaca cateodata...s-apoi sa vezi plans..ca nu-i place cum vine laptele...
...Ella ...am vazut pozicile...sunteti foarte frumoase...sa-ti traiasca printesa si sa fiti fericiti..
...Matgravidut...ce faceti??...n-ai mai scris la noi...sper ca totul e ok...si sunteti bine sanatosi...
...Helbi...n-ai mai dat nici un semn de viata ...sper ca esti bine...
...noi ,avem 6 saptamani implinite...suntem tot mai maricele si cumintele...inafara de faptul ca avem probleme cu vomatul...totul e ok...mergem la plimbare ,ne jucam...ni s-a curatat pielea foarte frumos ...dormim bine atat ziua cat si noaptea...asa ca...sper sa fie totul bine si in continuare...
..eu am fost la ginecolog...mi s-a cicatrizat bine epiziotomia...si ce-i mai important ...se poate incepe viata sexuala...
...asa vrea sa va intreb daca vre-una dintre voi sufera de hemoroizi dupa nastere si cum va tratati?....ca eu innebunesc deja..nu mai stiu ce sa fac...si nu-s nici constipata...
...gata ...am scris destul ...megem sa ne pregatim de plimbare...ca e pacat sa ratam aceste zile frumoase...
...va pup pe toate ...
Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
Povestea nasterii

Adryana_4u spune:
Greta, avem batista bebelusului, ne-a zis doc sa o folosim de o data, maxim de doua ori pe zi..in rest, tot cu pompita o chinui...sa stii ca nu am vazut mare ameliorare nici cu betista...a scos intr-adevar ceva mai multi muci, dar nu s-a terminat, dupa ce ii trag, la fel se aude din nasul ei : aceeasi fornaiala, se chinuie sa respire...
iar cu vomitatul, a mea chiar vomita des : vomita dupa ce papa, vomita si in somn - n-am numarat, dar cred ca vomita de 10 ori pe zi...unele sunt regurgitari(lapte), altele vomitaturi(iaurt)....
Va pupic fetelor, si va urez multa, multa sanatate
Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

LaLa_20 spune:
Adriana...da ce ii pui inainte? ser fiziologig?daca da poti incerca cu sterimar sprei...patrunde mai bine in nasuc...si cel putin la Bibi a mea a avut un efect mai bun decat serul fiziologic...
Laurade
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
Lucky
camera lui bibi

maria_bunica spune:
Buna la toate mamicile si viitoarele mamici de BIANCA!!Sper ca nu va deranjeaza ca am scris cateva randuri la acest subiect!Zic asta,pt ca inca nu am nici o fetita pe care sa o cheme bianca si inca nu sunt insarcinata.Dar ma uneste ceva cu voi si anume faptul ca de trei ani,imi doresc,ca pe printesa mea,cand se va naste si cand va veni momentul ei,sa o cheme BIANCA MARIA!!!Si deja sotul meu e asa de incantat de nume,incat cand vine vb de copii,o numeste asa,firesc si normal,BIENCUTA!Si tot el mai rade cate o data,ca inca nu ne-am gandit daca va fi baiat ce nume va avea.Oare BIENCOI
Imi cer scuze daca v-am retinut,dar am vrut sa ma unesc pt un moment,mamicilor fericite de printese BIANCA!!!
Sa va traiasca minunile,si cine stie,poate peste cativa ani ma voi uni si eu aici,sa discutam despre BIENCUTELE noastre!!!!Va urez mult succes,rabdare,sanatate si multa fericire
bcc

ella10 spune:
Neata!
Greta multumim pt urari
Adryana si noi suntem fornaite putin si mai vomitam si noi, dar nu asa de des ca si Biancuta ta,si Bianca mea e lacoma citeodata de ii vine sa-si tina singuta biberonul in minute.
Si noi mai stam noaptea si nu dormim,dar ...recuperam ziua.
In rest suntem bine,multumim lui Dzeu,iar eu sunt bine...mai am de lucrat pina la foarte bine
Maria bine ai venit alaturi de noi si sa dea Dzeu cit mai curind sa-ti trimita si tie o Biencuta, Biancuta mult dorita de voi;si poate mai vii alaturi de noi sa ne mai impartasimpareri si idei
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze