Clubul mamicilor de fetite BIANCA (2)
Raspunsuri - Pagina 17
LaLa_20 spune:
Hello mamici...ce surprinsa am fost sa gasesc cateva posturi la subiect...ma bucur ca sunteti toate bine...
Ella, Greta ma bucur ca va-ti increstinat Biencutele...felicitari...ma bag im ediat si la poze...
Adryana eu as fi ales unul de cumparat in cazul in care cel de stat se facea ca inainte(cu mai multe intepaturi),infanrixul am cam auzi de rau despre el pentaxim(sau cum ii zice) nush nimik de el...oricum eu o sa-l aleg de cel de stat...ca abia peste 2 -3 saptamani il facem si noi pe cel de 2 luni...dabia ca am ales sa ne punem si noi cercei
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
vazut si poze...e clar avem cele mai frumoase biencutze....Ella costumas din acela roz cu vacutza am avut si noi da nu ne mai vine de mult...WOw ce mici am fost si ce mari suntem...![]()
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare
aurel_cris spune:
am reusit si eu sa am cateva clipe libere caci ne luptam din greu cu colicii.Nu stiu cum au fost Biencutele voastre dar a mea nu prea a dormit de la bun inceput ca lumea iar acum cu colicii a pus capac.Am avut niste crize de nu stiam ce sa mai fac nu vroia nici in brate,nici leganata,nici in leagan eram disperata.Am avut un noroc imens ca mama a venit sa ma ajute altfel nu cred ca faceam fata caci dorm maxim 2- ore pe noapte.Asa mai facem cu schimbul si ziua mai prind o ora doua.Sper da se mai remedieze situatia,altfel ce sa zic mancam bine,am luat in greutate,suntem ok.Va punem si noi cateva pozici si sper ca o sa pot intra si eu mai des pe la voi.

toate mamicile si Biencutele
http://good-times.webshots.com/photo/2457705220103063595ihMvMz
LaLa_20 spune:
Frumoasa biencutza ta aurel....

casa treaca colicutzele
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
Adryana_4u spune:
Ce scumpica de Biencuta ai, aurelcris, abia asteptam sa o vad si pe cea din urma Care s-a hotarat sa intre in club...e o frumusica, cred ca sunteti tare mandrii, ca aveti de ce..
In legatura cu vaccinul, cred ca si noi il vom face pe cel de stat, dar sa vad daca nu cumva reuseste sa ma convinga (prosteasca) doctora sa fac Pentaximul (ea e distribuitoare )...vedem saptamana asta, ca pe 2 facem 2 luni, si tre sa ne vaccinam...
Si mai trebuie sa mergem - tot saptamana asta sa facem si gauri pt cercei, si plus, mai trebuie sa-i taiem si ata de sub limba, ca e prinsa rau...offf..
Va pupic pe toate, dragele mele..
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
LaLa_20 spune:
Adriana si nu asteptati un timp dupa ce ii faceti gauri si pana la vaccin?La noi doctora a amanat vaccinul(de 2 luni k noi oricum suntem in urma)cu 3 saptamani dupa gauri
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
LaLa_20 spune:
A-ti cam foarte abandonat subiectu...macar de o semnaturica la 2 zile nu gasiti timp?!

eu nu ma mai joc,imi iau jucariile si plec...LA SOMN![]()
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
maria_bunica spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa va salut si sa va tin

pt colici!!!

la toate fetele si printesele BIANCA,si multa sanatate
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
Adryana_4u spune:
va salut doar un picut, pe fuga, sa nu credeti ca v-am uitat...
si sa va intreb ceva...sunt copii la care sa fi tinut colicii doar pana la o luna jumate? Ca Bianca nu mai are...
si alta intrebare...daca au trecut, pot sa ma bucur? sau se mai pot intoarce?
Si...LA MULTI ANI, BIANCA -astazi fetita mea face 2 luni...YUPIIII
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
ella10 spune:
Neata!
noi suntem racite putin, nu avem rosu in git si nici febra, doar o tuse urata rau de tot,si nasul infundat, a fost pediatra si ne-a consultat si ne-a dat tratament.Azi si noi facem 2 luni.
LA MULTI ANI BIANCAI TALE ADRYANA!
pup toate biencutele si mamicile lor
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze