Clubul mamicilor de fetite BIANCA (2)
Raspunsuri - Pagina 18
Adryana_4u spune:
LA MULTE LUNITE Bianca de Ella
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
helbi spune:
Vazut printese mici si scumpe! Sa va traiasca, sunt asa de dulci!
Despre vaccinuri, nu va pot spune decat ca de la 4 luni si pina in ziua de azi Bianca mea nu a plins la nici un vaccin. La un mom. dat am rugat-o pe asistenta (eram inca in RO) sa-mi arate siringa, sa ma conving ca-i facuse vaccin, pt ca ea nu a scos un sunet. Cind i se ia singe, se uita (nu ca mami, care intoarce capul si i se mai face si rau:-()
Colici.......nu prea stiu ce sunt aia si daca a avut, pt ca din prima zi acasa i-am dat preventiv sabsimplex si n-am avut pb cu ea.
Si da, a mea prefera sa ma stie si acum in jurul ei, e lipicioasa, f vorbareata, dar, are si momente in care vrea sa fie singura in camera ei, sa citeasca sau pur si simplu sa se joace.
Acum ea e in vacanta pina luni. Ieri au fost la piscina, azi la Dialogmuseum.......acum merg sa o iau acasa. Mai revin pe aici.......pupici:-)
greta4you spune:
...buna fetelor....
...la multi ani pentru cele 2 luni implinite...
...celor care se lupta cu colicii...e doresc muta rabdare...o sa treaca si astea...
...noi suntem bine si crestem cu zi ce trece....
...am pus niste poze la botez mara..sunt 2 abume...pentru cine vrea sa le vada....
va pupam acum...pentru ca plecam la plimbare...
....
Adryana_4u spune:
AJUTOR!!!
Fetelor, s-a iritat Bianca atat de rau la fundulet, ca imi vine sa plang deja cand ii schimb scutecul.....initial a fost roseata, apoi s-au facut basicute, acum s-au spart si se cojeste pielea, si mai grav e ca se intind pe suprafata din ce in ce mai mare....
Cand ii schimb pampersul, eu o sterg cu servetele umede, o dau cu Bepanthen si apoi ii pun scutec curat...Oare gresesc???...asa fac de cand s-a nascut - cum de s-a iritat acuma?
A patit cineva asa???Cum ati scapat? Va rog spuneti-mi ce sa fac, ca mor...
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
greta4you spune:
...Adriana....poate Bianca ta a facut un kk mai acid....si atunci se poate intampla sa se irite...schimb-o mai des...si ai sa vezi ca o sa-i treaca repede...
Adryana_4u spune:
quote:
Originally posted by greta4you
...Adriana....poate Bianca ta a facut un kk mai acid....si atunci se poate intampla sa se irite...schimb-o mai des...si ai sa vezi ca o sa-i treaca repede...
Cristina mamica si bebe Mara Bianca (12.01.2008)
Fericirea mea...Mara...
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
Povestea nasterii
Botez si nu numai...
greta, crede-ma ca am schimbat-o mai mult decat des, pentru ca am avut de la botez SUTE de pampersi, toti pt3-6 kg, si ma gandeam ca oricum ii raman mici, asa ca o schimbam la cel mai mic pipi....deci?
Bianca creste
de toate
greta4you spune:
...Adriana...vezi daca nu cumva servetelele umede sunt de vina....
...ce fac restul fetelor??....sper ca sunteti bine....va pupam...pa
Adryana_4u spune:
offf.....am urmat tratamentul pe care ni l-a spus doc...spalat dupa caca< NU SERVETELE!!!!>, dat cu rivanol , lasat sa se usuce, si apoi nidoflor..si trece...insa, acum avem alta problema..ca noi asa suntem : cand nu e ceva, sigur e altceva...OFFFF - sa va povestesc...deci aseara dupa baie, la ora 9 seara, era atat de obosita, incat a mancat foarte putin si a adormit...noaptea pe la 2-3, s-a tot foit sa faca caca, a reusit sa faca...cand sa o schimb, ea dormea la loc...nici n-a mancat...n-am mai deranjat-o din somn...la 5, 30 se foia iarasi in somn de caca, dar nu a reusit sa faca ...am luat-o fortat, am pus-o la tzatza...ea dormea..a supt de 2 ori si atat...am pus-o la loc in patut, n-aveam cum sa-i bag cu forta, ca probabil i-as fi bagat...dimineata la 8, a reusit intr-un final sa faca caca, am spalat-o, schimbat-o, etc, am pus-o la tzatza, iar a supt de 2-3 ori si a adormit...acuma am pus-o iar la tzatza, a supt foarte putin, si iar a adormit, si mi se pare apatica asa...nu stiu ce-i cu ea....
aveti vreo parere?
Bianca creste
de toate
ella10 spune:
Salutari mamicilor de Biencute si Biencutelor multi
Noi am facut azi vaccinul de doua luni,nu am putut sa-l facem exact pe 2 caci ea un pic racita;vreau sa va zic ca s-a comportat foarte bine, aplins fff putin, apoi a inceput sa gingureasca si sa zimbeasca la mine,dupa jumde ora i-am dat sa manince si apoi a adormit, sunt foarte mindra de ea.
Adryana imi pare rau pt ce se intimpla cu Bancuta ta,nu stiu ce sfaturi sa-ti dau,
sa se faca repede bine Binacuta
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze