Clubul mamicilor de fetite BIANCA (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

salutare !
Mai fetelor dar ati abandonat subiectul?
Va pup si astept sa mai scrieti si voi cite ceva;noi am avut petrecrea si am pus niste poze,va invit sa le vedeti,albumul "petrecere bianca antonia"

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Imi pare tare rau ca este abandonat subiectul asta....poate il resuscitam, ce ziceti?
Hai ca lansez eu niste intrebari, pe baza carora, daca vreti, putem discuta:
1 - credeti in deochi? daca da, ce metoda aveti sa protejati copilul de el? eu am primit un ochisor de plastic, alb cu albastru (cica Iisus a avut ochii albastri si simbolizeaza faptul ca El vegheaza asupra copilului) (se gasesc pe la piata astfel de ochisori, sau...la tiganci ),pus pe un ac de siguranta, si i-l pun Biancai la caciulita cand iesim, sau cand primim musafiri....oricum, deochiul cred ca e mai mult o chestie de autosugestie...cu toate astea, eu ii pun chestia aia la caciulita...gandesc ca : "rau n-are cum sa-i faca, iar daca-i face bine, atunci - foarte bine".
2 - la cate luni aveti de gand sa incepeti diversificarea la bebei? pe mine ma tot streseaza soacra-mea ca de la 3 luni sa incepem cu supica de legume...nu stiu ce motiv sa-i dau sa inteleaga ca nu vreau de pe acum...nu vreau sa-i spun pur si simplu "fac asa, pentru ca asa vreau eu.."..nu vreau sa ma cert cu ea.
3 - urmariti alte subiecte, sau efectiv nu mai intrati pe forum de e asa liniste aici? Eu - recunosc, intru destul de rarut, iar cand intru, verific aici daca s-a mai scris ceva, intru pe subiectul cu "mamici si gravidute de Constanta", si mai rarut intru la "clopotei de ian-feb 2008"
4 - vreti sa povestim fiecare cate ceva despre noi, sotii nostrii, cum ne-am cunoscut, sau ma rog, ceva de genul asta? ma gandesc ca ne-am cunoaste mai bine...incep eu...nu stiu daca v-am mai spus, dar eu sunt cu 4 ani mai mare decat EMI - sotul meu..si tinand cont ca eu am acum 26 si el 22, si suntem impreuna de aproape 7 ani, la un calcul mic, va dati seama ca l-am cunoscut cand avea el 15 ani, iar eu 19...corupatoare de minori, nu alta
5 - cat dorm bebitele voastre noaptea? de cate ori/ se trezesc sa pape? La noi, trezirile sunt la ora 1 noaptea, si apoi pe la 4, mananca si adoarme la loc, dupa care la 6 deja are chef de jucat, vorbit....bine, nu e batut in cuie, cateodata se deregleaza, dar in general asta este programul ei de noapte....aaa, si sa va zic - baita i-o facem pe la 8-9 seara, in functie de cum e treaza, apoi papa, si somn!
6 - v-ati depus actele pentru trusou, prima de nastere, alocatie, indemnizatie,salariu (la servici) pentru nastere? Noi deja am primit banii de pe prima de nastere si pe trusou, asteptam luna asta alocatia, si indemnizatie peste vreo 2 luni (sper sa vina retroctiv, cumulata)..cat despre salariu la servici....am depus cerere, dar tinand cont ca nu mi-au platit nici macar prenatalul si cele 42 de lauzie...slabe sanse....ce sfat puteti sa-mi dati?cum i-as putea constrange pe sefi sa ma plateasa? Nu de alta, dar e vorba de cam 52 de milioane, ceea ce nu mi se pare o suma mica...si nu-mi spuneti ITM, pt ca aia vin doar, fac un control, dau o amenda si aia e...sau sa-i dau in judecata...nu am banii necesari si nici timp sa ma plimb prin tribunal....credeti ca am vreo sansa sa-mi recuperez acesti bani? mai ales ca am aflat de la colegele mele (care au mai ramas la firma, ca majoritatea au plecat) ca firma este inglodata in datorii...aproape falimentara...

Ei, sper ca acum avem macar cateva subiecte de discutie....va astept..pupicei tutuor fetitelor voastre, si voua, bineinteles

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Adryana ce ma bucur ca ai mai intrat la subiectul nostru,acum sa incerc sa-ti raspund la citeva din intrebari
In legatura cu deochiul nu stiu ce sa zic eu cind ies din casa cu fata ii fac un descintec si-i mai zic si Tatal nostru.
Diversificarea cred ca pe la 4-5 luni inca nu am discutat cu pediatra dar m-am documentat si am vazut ca la bebeii alimentati artificial diversificarea se face pe la 4,5 luni iar la cei alimentati natural diversificarea se face cit mai tirziu cam pe la 6,7 luni;acum nu stiu ce sa-ti zic dar mi se pare ca e prea devreme sa incepi la 3 luni cu diversificarea;sotul tau ce zice?
Bianca mea are nopti cind se trezeste pe la 1 papa si adoarme si apoi se trezeste pe la 5-6 si are chef de joaca,iar alteori se trezeste la 2,papa si apoi pe la 7.
eu am luat banii pe trusou,prima de nastere si chiar si salariul bonus de la serviciu;am depus si banii pt alocatie si pe cei de indemnizatie,inca nu am luat cred ca luna viitoare;cred ca ar fi bine sa mai discuti cu sefii tai in prinvinta banilor care ti se cuvin,parerea mea,este dreptul tau.
eu mi-am cunoscut sotul in data de 02.02.2004 si in 30.10.2004 ne-am casatorit,el este mai mare cu un an decit mine,el este un pic mai calm eu sunt cea irascibila si mai suparacioasa,ca sa nu mai zic ca sunt si alintatadar ne intelegem bine si e bine caci are el grija sa ma tempereze,insa de cind am nascut-o pe Bianca nu mai sunt asa de irascibila si nu ma mai enervez din orice.
acum Biencuta mea e un pic fornaita si-i curg mucisorii dar o tratam si o sa-i treaca,avem batista bebelusului care e foarte buna.
Maaaaama cit m-am intins!!!GATA !!!poate mai intrati pe aici la subiectul nostru,sa nu-l abandonati.
Va pup pe toate si pe printesele voastre

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Ella, ce m-am bucurat ca mi-a raspuns cineva...sincer, nu ma asteptam..
si a mea e fornaita, si mai nasol e ca maine facem vaccinul(ar trebui)...sa vedem daca e ok...azi mergem la alt doc (ca eu am doi doctori pt Bibi ....sa vedem si cat mai cantareste si cat s-a inaltat....poate intru diseara cu vesti...
ce fain, ai nascut cand sarbatoreai cu sotul tau anii de cand v-ati cunoscut, nu? ce cadou frumos v-ati facut...
asteptam si celelalte fete, sa mai stam la gargara>...va pupic dulce

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Adryana cum sa nu-ti raspund cind eu abia asteptam sa mai posteze cineva aici
Auzi dar ce vaccin ii faci tu acum Biencutei tale?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

....buna fetelor...

...sper ca a treia oara o sa reusesc si eu sa postez......am incercat de 3 ori sa scriu si eu ...dar Mara nu m-a lasat...

vreau sa spun ca ma bucur mult pentru faptul ca ati mai scris...sa vedem cat va tine.......
eu am urmarit subiectul,dar mi se parea aiurea sa scriu de una singura....

...si acum sa raspund intrebarilor;
1.nu prea cred in deochi...dar am obiceiul sa-i descant Marei ,cand ma intorc acasa de undeva ..."stingandu-i carbuni"...si mai are si un snurulet rosu la mana....nu stiu daca functioneaza...dar,sa zicem ...oricum nu avem nimic de pierdut...
2....explicale tuturor celor care vor sa-ti de-a 'SFATURI" pentru diversificare....ca stomacelul copilului inca nu e dezvoltat la 3 luni si ca cel mai bine e sa continui sa alaptezi exclusiv...
...eu o sa urmaresc in primul rand, sa fie pregatit copilul, sa incepem diversificarea...in primul rand trebuie sa stie sa stea in fundulet....sa stie sa inghita...asta inseamna ca nu cred ca o sa incep mai devreme de 6 luni...
..atata timp cat copilul se dezvolta armonios doar cu lapte...nu vad de ce ar fi nevoie sa-i solicit stomaceul atat de devreme...
3.eu intru destul de des...si urmaresc tot ce se scrie....mai citesc si de la clopoteii de ian-feb...dar raspund rar...
4.eu l-am cunoscut pe sotul meu in 1994...eram eleva practicanta la firma tatalui sau.....am fost impreuna 5 ani si pe urma ne-am casatorit (in 1999)...
el e mai mare decat mine cu 5 ani...dar noi nu simtim diferenta...ne-am inteles bine de la inceput...
toti anii de casnicie au fost minunati...ne-am distrat si "copilarit"impreuna....dar acum e si mai frumos...ne simtim impliniti..chiar daca uneori e greu ...si chiar daca mai apar mici probleme...suntem impreuna si e rezolvam noi pana la urma...
..vreau sa spun ca am trecut si printr-o perioada mai dificila(asta inainte de a ramane insarcinata)..cand eram putin dusa cu capul si nu stiam exact ce vreau de la viata....dar toate astea au trecut iar acum sunt fericita ...
5.Mara a inceput mai nou sa doarma in unele nopti fara intrerupere...ne culcam pe la 21 -22 si nu se mai trezeste pana la 7-8 dimineata(probabil e un semn ca urmeaza sa renunte la masa de noapte care era in jurul orei 3)
6.eu am primit banii pentru trusou si prima nastere... salariul mediu pe unitate nu cred ca o sa-l primesc ...asta pentru ca nu am depus inca cererea...in rest nu am mai primit nimic...asteptam

Adriana ..nu stiu ce sa zic in legatura cu banii pe care trebuie sa-i primesti de la firma....

...cred ca am scris destul...sa vedem acum cine o sa mai aiba curajul sa mai scrie...

..va pup si va citesc...pupici...

Mergi la inceput

Salutare!
Greta ma bucur mult ca ai mai scris si tu cite cevala fel ca si tine si eu urmaresc sbiectul,zilnic insa cind vad ca nimeni nu mai scrie nimic...parca nu-mi vina sa scriu de una singura,poate totusi sa salvam acest subiect si sa nu-l abandonam.eu zic sa incercam macar o data la doua zile sa scriem cite ceva,despre Biencuta sau despre noi,nu stiu zic si eu
De ex Biencuta mea de duminica seara e fornaita si-i curg mucisorii,i-am dat niste siropel,calpol si am mare noroc cu batista bebelusului de care sunt foarte multumita caci ii curata foarte bine nasucul,acum la atreia zi de tratament se simte mai bine,chiar azi noapte a dormit si foarte bine de pe la ora 20.00 pina pe la 4,(caci ma si speriasem cit de mult a dormit) cind s-a trezit ,am schimbat-o,i-am dat papa si a adormit
Va pup dulce pe voi si pe Biencute si astept sa mai scrieti cite ceva

poze

Mergi la inceput

....elle...ma bucur ca Bianca si-a revenit....cred ca toate o sa trecem prin momente mai dificile...ele sunt micute si sensibile...au o intreaga lume de descoperit,atat cu bune cat si cu rele..sper doar sa se adapteze mediului in care traim cu brio...
..noi azi mergem la doctor pentru ca ma ingrijoreaza faptul ca kk e cu mucilagii si destul de moale...pe deasupra, parca si-a schimbat si mirosul....ma rog la Dumnezeu sa nu fie o problema grava...

...va pup si sa auzim doar de bine...

Mergi la inceput

...ella ..vad ca tu o schimbi de scutec si noaptea...eu niciodata nu am schimbat-o pentru ca ii stric somnul...cu toate astea nu a facut nici macar o mica roseata la fundic....

Mergi la inceput

Greta eu o schimb pe Biencuta si noaptea caci nu suporta sa fie umeda la fundulet,e foarte sensibila...intr-o noapte plingea si noi nu stiam ce are,dupa vreo jumatate de ora,timp in care am luat-o in brate si eu si sotul,ne-am gindit noi sa-i schimbam scutecul,si ce crezi dupa ce am schimbat-o a adormit si nu a mai zis nimic,si de atunci am hotarit ca noaptea in momentul in care se trezeste sa pape sa-i schimbam si scutecul.
Sper sa nu fie nimic grav cu Biencuta ta pentru voi si multa sanatate

poze

Mergi la inceput