Clubul mamicilor de fetite BIANCA (2)
Raspunsuri - Pagina 20
ella10 spune:
Neata!
Ce faceti fetelor?
Va
pe voi si pe Biencutele voastre
Astept sa mai intrati pe aici
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
ella10 spune:
mamici de biencute ce mai faceti?
poze
Adryana_4u spune:
Hristos a inviat!
Ma bucur sa vad ca ati mai discutat...si eu as fi vrut sa mai intru, dar au fost cateva zile cand nu am avut net, si nici nu prea am avut timp...
Eu am inceput sa lucrez acasa, cand ma lasa Bianca, sa mai fac ceva banuti, ca nu strica niciodata.
Greta, nu ai mai scris ce ti-a zis doc despre kk Biancai, eram tare curioasa, pt ca si a mea face asa....i-am dat niste ceiut de menta (la sfatul soacrei) si a doua zi imi venea sa-mi smulg parul, ca nu mai putea sa faca deloc...acum face iarasi, exact cum descrii tu: ca mucii, asa, gelatinos, lipicios,si-a schimbat si mirosul....o fi diaree? eu nu prea pot sa-mi dau seama,pt ca Bianca a facut apos de cand am nascut-o - ale voastre cum fac??? Mie doc mi-a zis ca e normal apos, atata timp cat e alaptata exclusiv...
Am facut saptamana trecuta si vaccinul (de stat) - i l-a facut tampita de doc in fund in loc sa-l faca in picior....in fine, sunt foarte suparata pe doc, vreau sa o schimb, am mai multe motive...
Mai am o chestiune sa impartasesc cu voi...de la vaccin (coincidenta sau nu?)Bianca s-a transformat dintr-un copil ce statea singurel si cumintel, intr-o mare PLANGACIOASA....se strange de burta(ca atunci cand avea colici-s-or fi intors?)poate e de la diaree(asta daca are diaree)sau...ii este foame?Sunt foarte bulversata....nu stiu daca mai am lapte suficient..sanii sunt moi, nu se mai incarca ca inainte, daca strang sfarcul curge transparent...plus ca fata plange la san...sunt tare data peste cap...
Va pup...s-a trezit, mai vorbim
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
greta4you spune:
...buna fetelor...
Adriana...am dus un scutec cu kk la doctor..si a zis ca e ok...si ca uneori se mai schimba consistenta datorita alimenteor pe care le mananc eu.......deci...nimic grav...totul normal atata timp cat e alaptata exclusiv....
...ce mai fac resctul fetelor??...ella ma bucur ca ne scrii...
..pupici la toata lumea...
ella10 spune:
helau!
Ce fac fetele?noi suntem tot fornaita,nu mai stiu ce sa-i mai fac...am fost si la medic si mi-a zis sa-i pun in nas ser fiziologic dar vad ca tot nu-i mai trece
va pup
poze
greta4you spune:
...Adriana....si sanii mei sunt moi si uneori si Mara plange la san...dar mi-am dat seama ,ca plange de mofturoasa si ca nu vrea sa manance decat atunci cand vrea ea
si nu atunci cand as vrea eu...mai plange la san si cand e f obosita...atunci ii dau pace sa adoarma...doarme 10 -15 minute si pe urma cu siguranta se trezeste si mananca normal...
...mai vreau sa spun ca ata timp cat se dezvolta normal si pune intre 500-800g pe luna...nu vad de ce ar trebui sa ne ingrijoram pentru sanii nostrii moi....
...si inca ceva ...eu cred ca sanii sunt moi..tocmai pentru faptul ca acum totul s-a reglat in organism si ca nu se mai produce surplus de lapte ..ceea ce duce la senzatia de sani umflati gata sa plesneasca....acum se produce doar atat cat este nevoie..
greta4you spune:
....ella....imi pare rau ca sunteti tot fornaite...dar eu cred ca polenul si vantul de primavara duce la fornaiala asta...
...eu ii pun ser in nasuc ..il aspir...si tot mai aud ca nu-i suficient.....chiar nu stiu ce ar mai trebui...poate, doar sa le lasam sa se adapteze mediului poluat in care traim...
Adryana_4u spune:
fetelor, sunt disperata....poate va aduceti aminte cand va intrebam eu de tratament pt iritatii la fundulet....
am fost la doc, si mi-a zis ca dupa ce o spal, s-o dau cu rivanol, sa las sa se usuce, si apoi s-o sau cu nidoflor, si o data pe zi cu cutaden...
am urmat sfaturile, insa de atunci, intr-una, ba i se calmeaza pielea putin, ba se irita iarasi...
de exemplu azi dimineata cand am schimbat-o avea iarasi o gramada de basicute, si rosiiiiii....nu stiu ce sa-i mai fac
greta, s-a reglat iara si la noi kk,,,in sensul ca e cum era inainte, nu mai e gelatinos, dar tot apos este...chiar nu trebuie sa se mai lege un picut macar? Am o prietena in tulcea, fata ei are 4 luni, e alaptata exclusiv, si faca caca de consistenta si culoarea mustarului...pe cand la noi e chiar apos, ca-l absoarbe pampersul....
la voi cum e?
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Adryana_4u spune:
hai ca m-am bagat de am facut si un capitol nou, ca ajunsesem la pagina 20, sper ca nu am uitat ce/cum trebuia sa fac...
va astept la Capitolul 3
Bianca creste
de toate