Clubul mamicilor de fetite BIANCA (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

....foare mare liniste pe aici...se pare ca nu mai avem ce discuta.....asta e ...va pupam ...si sa aveti grija de voi...pupici

Cristina mamica si bebe Mara Bianca (12.01.2008)
Fericirea mea...Mara...
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

imi cer scuze ca nu pot sa intru atat de des cum mi-as dori...
ultima saptamana am avut-o ocupata cu botezul..daca vreti sa vedeti poze, va invit la capitolul "eu sunt bianca"
imi ocupa tare mult timpul Bianca, si-mi aduc aminte cat timp petreceam pe net pana sa nasc...eheeeii, ce viata...
nu fii suparata, greta, uite ca din cand in cand(pt ca asta este situatia, si trebuie sa intelegi) mai intram si mai povestim cate ceva...
aurel-cris, cu intarziere vreau sa iti urez "La multi ani" pt data de 15(atunci am avut noi botezul)
matgravidut, am vazut ca a revenit la alte subiecte, poate revine si la noi
ella, voi ce mai faceti? cum va descurcati?
lala, activa pe alte subiecte, dar aici?
helby, bianca ta iti da la fel batai de cap ca si cand era mica? Incurajeaza-ma ca o sa mai am timp si de altele, macar cand o mai creste...sau o sa fim mereu "sclave" dupa ele?
va pup dulce pe toate, fara exceptie ...si sper din suflet sa nu fiti suparate pe mine

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Raportam si noi: control la medic - 5,160 kg,(de la 3,800 la nastere, 3,560 la iesirea din spital, 4,400 pe 1 martie) si 56 cm...a zis doc ca e un copil care creste frumos, cu toata voma si cu toate scaunele dese pe care le are...super ok...mai avem ciupercuta pe limbuta, dar tratam...si luam calciu, ca are un pic de lipsa, de tresare des in somn si-i tremura buzita de jos...in rest, chiar e o grasuna, se vede si se simte la mana....
Ne apropiem si noi cu pasi repezi de primul vaccin...mai fetelor, pe care l-ati facut voi? ala de stat sau ala platit? ca aud fel si fel de variante...
Pupici tuturor, si apoi imi cer si scuze ca nu mai reusesc sa intru asa des cum mi-as dori...

VOI CHIAR NU MAI SCRIETI NIMIC AICI???

Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

hello mamici de Biencute...
Adriana eu urmaresc subiectul...dar daca nimeni nu mai scrie nimik...
fetele...si nu abandonati subiectul...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Lansez o intrebare, si sper sa primesc si raspunsurile voastre:
CE FEL DE VACCIN VETI FACE/ATI FACUT BIENCUTELOR?
Cel de stat (gratuit) sau cel de cumparat - Infantix sau Pentaxim?
Noi ne pregatim saptamana viitoare de vaccin, si inca nu stim care sa-l facem, dar tindem spre cel de stat, ca am intrebat mai multe cunostinte, si am primit drept raspuns asa:"febra face oricum si de la unul, si de la celalalt, iar cel de cumparat ofera in plus fata de cel de stat protectie la...(am uitat ce boala)"
Voi de ce parere sunteti?

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

buna fetelor...

...La fel ca si Ella ,am urmarit subiectul dar,am vazut ca e lipsa de interes si nu avea rost sa mai scriu si eu ceva...

...legat de vaccin...noi l-am facut saptamana trecuta si am optat pentru Pentaxim...parerile sunt oricum impartite..asa ca fiecare il alege pe care il considera mai bun....
..vreau sa spun ca Mara nu a avut nici o reactie negativa...nici febra nici nimic...deci totul a fost ok...

...in rest noi suntem bine...cumintele si mancacioase...am ajuns deja la 5900g si 62 cm (pediatra a zis sa n-o mai pun la san la fiecare scancet si sa-i fac un program pentru masa...)...o fi ea grasuta ,dar eu sunt fericita ca efortul meu de a alapta nu a fost zadarnic...
...e deja foarte activa..gangureste..se enerveaza ca nu-i ies sunetele cum si-ar dori...zambeste...e vioaie ...se joaca pe salteluta de joaca...e atrasa de culorie vii si in special de ochelarii lui tati..ce sa mai zic ...intr-un cuvant e exact copilul pe care mi l-am dorit...

...am botezat-o duminica trecuta (23.03.08) exact intr-o zi de Paste (eu sunt catolica)...si m-am bucurat foarte mult ca s-a nimerit asa...
...o sa pun si poze mai tarziu...

..sper ca voi sunteti bine...si ca mai dati si pe aici....

...multi multi pupici...

Fericirea mea...Mara...
Inainte de sarcina
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Salutare!
Ma bucur ca nu ati abandonat subiectul,eu intru mai greu caci Bia mea imi ocupa tot timpul si abia mai reusesc sa scriu ceva.
In legatura ccu vaccinul si noi am optat pentru Pentaxim, am inteles ca e mai bun.In rest suntem bine, avem 5.600kg, gingurim, noaptea avem chef de joaca si nu o lasam pe mami sa doarma dar merita efortul.
Greta si eu sunt catolica, sa-ti traiasca micuta crestina, avem si noi poze de la botez in albumul Botez.
Va pup pe toate si pe Biencutele voastre

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

Mergi la inceput

....sa-ti traiasca si tie micuta crestina....am vazut pozele...sunteti foarte frumoase...si imi place ca ai botezat-o intr-o biserica catolica.....dar cum se face ca esti din iasi???
...mie imi pare rau ca nu am reusit sa o botez a catolici...sotul meu e ortodox iar nasul preot ortodox....din pacate nu am reusit sa-l conving pe sot...ma simt vinovata pentru asta ...dar o las pe ea sa aleaga...si pana la urma a fi credincios ,conteaza ce mai mult....

Fericirea mea...Mara...
Inainte de sarcina
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Greta multumim frumos pt apreieri;nu am inteles ce ai vrut sa zici cu faptul ca sunt din iasi?eu m-am nascut ortodoxa iar sotul catolic iar la casatorie m-am dat in religia lui.

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

Mergi la inceput

...Ella te rog sa nu ma intelegi gresit...imi era putin ciudat pentru ca nu stiam ca in zona aceea sunt si catolici...

Fericirea mea...Mara...
Inainte de sarcina
Povestea nasterii

Mergi la inceput